- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.241
bayans canım yaa oğluşundan dertlisin galiba,olur böyle şeyler dicem ama yaşamadığım için anlayamam tabii,bi arkadaşım var oda ilk zamanlar çok sinirliydi,oğlunu anaokuluna verdi yeni bebişi gelince.Artık işimi akşam yapıyorum böylece ne ben sinir oluyorum ne çocuk benden bıkıyor diyordu.Allah yardımcın olsun canım bu yaştaki çocuk ne dayaktan anlar ne konuşmaktan
sağol canım onuda yiyorum bazen herhalde bu sıkıntılarımız doğuma kadar geçmiycekcanım kuru kayısı da iii gelyr bn yiyrm
ay gulsem mi aglasam mı bilemedim tatlım kısmet deilmş evet
canım ya, ben artık eve misafir dahi davet etmiyorum çünkü pertim çıkıyor sonrasında.kimse alınmasın darılmasın diyorum bende.siz çağırın ben gelirim diyorum
dur tahmin edip kesin kayınvaliden taraflarından tiplerdir... Emrivaki yapmayı onlar sever gelenelde..kaynanamda bana yapmaya çalıştı ama yazık beni tanımadan yaptı ve aldı cevabını...her cuma benim evde toplantı oluyo cnm kayınvalidemin grubu artık bizde samimi olduk.. Ben hiç bişeye ellemiyorum..benden 1 bardak su bile istemiyolar..hepsi evin kızı gibi 50 yaşındaki kadınlar bile kendi hizmetini görüyo.. Bide bana hizmet edicekler..ama ben kaçıyorum hemen.. Kıyamıyorum.. Kaynanamda avi silip spürüyo bulaşıkları mak diziyo.. Vs sonra gidiyo.. Sizinkilerde bi sorun var açıkca söylicem..ayp yani.. Bide 11 kişi 8 çocuk 8 çocukların teki 2 kişiye bedel olsa... Toplamda 27 kişi..Bilmiyorum artık bu kadar yorumun üstüne..yorumsuz diyemicem.. Olmaz
bi< günü restoranda yapıyoruz. Böylesi çok daha rahat oluyor.
canım bence de gitme kendini yorma allah korusun bebeğine bir şey olsa senin için yanar kimseye bir şey olmaz kendini çok yorma istirahat et bence
bence de en doğrusu misafir çağırmamak..gerçekten çok zor oluyor hem öncesi hem sonrası..
Bende yapmam diyorum ama yapıyorum yinede elimden ne gelse..
çalışan biri olarak daha da zor,kimileri h.içi akşam gelmek istiyor birde onlara iyice kızıyorum..birde evhanımı olanlar bunlar..
Ben şunu anladım valla kızlaar,kimse kimseye değer vermiyor kendinden başka..
Oyuzden hiçkimse için kendini harap etmeye değmez,sağlık bu geri gelmiyorki gidince..
Hafta içi misafiri hiç sevmiyorum.bence de en doğrusu misafir çağırmamak..gerçekten çok zor oluyor hem öncesi hem sonrası..
bende yapmam diyorum ama yapıyorum yinede elimden ne gelse..
çalışan biri olarak daha da zor,kimileri h.içi akşam gelmek istiyor birde onlara iyice kızıyorum..birde evhanımı olanlar bunlar..
ben şunu anladım valla kızlaar,kimse kimseye değer vermiyor kendinden başka..
oyuzden hiçkimse için kendini harap etmeye değmez,sağlık bu geri gelmiyorki gidince..
Ben cuma günü o moddaydım.kızlar bugün sadece ben mi kendimi böyle gergin mutsuz ve her an ağllıcak gibi hissediyorum yoksa sizdede varmı bu durum? ayy gerçekten bi tuhafım,yalnızlıktan sıkıldım ama gidecek bi yerimde yok
kızlar bugün sadece ben mi kendimi böyle gergin mutsuz ve her an ağllıcak gibi hissediyorum yoksa sizdede varmı bu durum? ayy gerçekten bi tuhafım,yalnızlıktan sıkıldım ama gidecek bi yerimde yok
merak etme canım ben de öyleyim arada bir geliyolar bana birde ağrılarım oluyor bir an önce şöyle gözümü açsam kapasam ve bebeğim elimde olsa diye düşündüm demin.ama daha 4 ayımız var nerdeyse
bir de geçen hafta şirkete gittim bundan sonra gelemeyeceğim dedim zaten 1 aydır ücretsşz izindeydim çalışmak mı iyi bu dönem de çalışmamak mı bilmiyorum ama kendimde hergün şirkete gidecek gücü bulamıyorum 15 yıldır çalışıyorum ama kendimi tükenmiş gibi hissediyorum gitmeye kalksam gidemezdim zaten eşimde izin vermiyor hayırlısı bakalım
Merhaba kızlar.Yeni bir hafta,yine yorgunluk
Of yemeğim de yok yaa,daha yemek yapılacak ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?