2011 Nisan Anneleri

evet cnm ..sıkıldıkça bana sarıyor bende bunalıyorum,gidip gelecek arkadaşım yok,akraabalarada ben fazla bulaşmıyyorum çünkü sıkılıyorum bi derdimi anlatamıyorum,çocukta durmuyor sıkılıyor,o zaman dahada bunalıyorum..zaten bu ara çok sinirli ve hassasım..yinede kıyamıyorum iyi davranıyorum ama bazen çıldırtıyor gerçekten ve ozaman ilk aklıma gelen birine zor sabrediyorum Allahım 2siyle napcam ben oluyor ve içim kararıyor..
gerçekten 2 çocukla tek çocuk çok farkediyor..bak meseal şimdi bunalsam hemen oğlumun montunu giydidip elinden tutup gidiyorum,bi dolaşıyorum.olmadı kucagıma minübüse binip anneme gidiyordum ama 2tane olunca biri kucağımda biri elimde,ee tabi birde koca çanta sırtımda ,nasıl olacak bilemiyorum..zaten öyle bir olduki ,ilk evlendim kasım 2007 de temmzuda 1,5aylık hamileydim ve bütün yaz aşererek berbat oldum,sonra şubatta oğlum doğdu yaz geldi 5-6aylık oldu dedim gezerim ama ateş parçası gibiydi hiç susmuyordu ve diş çıkarıdıgı için sürekli emmek istiyordu,o yazda öyle mahvoldum.bu yaz tam 1,5yaşına geldi artık rahat ediyorum diyordum ki pat diye hamile oldguumu öğrendim tekrar aşermeye başladım ve yazımda ramazanımda mahvoldu..yani rabbimin gücüne gitmesin o kadar üstüste geldiki,sinirlerim artık dayanmıyor..bu yazda aynısı olacak,ksımetse nisana doğacak ve daha 1aylıkken yaz gelecek,ben 2çocuk paçamda çıldırarak yaz geçireceğim
kafanızı şişirdim hakkınıızı helal edin kızlar..bugün kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum..

canım bence de gitme kendini yorma allah korusun bebeğine bir şey olsa senin için yanar kimseye bir şey olmaz kendini çok yorma istirahat et bence

Bide biliyorsunuz ben çalışıyorum
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış diye boşuna dememişler
banada allahım bir gayret verdi görecektiniz sanki 18 lik gelinim

bence de en doğrusu misafir çağırmamak..gerçekten çok zor oluyor hem öncesi hem sonrası..
bende yapmam diyorum ama yapıyorum yinede elimden ne gelse..
çalışan biri olarak daha da zor,kimileri h.içi akşam gelmek istiyor birde onlara iyice kızıyorum..birde evhanımı olanlar bunlar..

ben şunu anladım valla kızlaar,kimse kimseye değer vermiyor kendinden başka..
oyuzden hiçkimse için kendini harap etmeye değmez,sağlık bu geri gelmiyorki gidince..

Doğum günü mesajım sanaydı skorpion74...Sende de eş yapışıklığı var mıydı?Doktorum eşin yapışık olduğunu söyledi..Aralık 2 haftasında kontrol var,inşallah yer değiştirir dedi..Yoksa ani kanamalar olabiliyormuş..Birde yorulduğum zaman kasılmalar başladı..Bebeğimi de tam sezeryan dikişinin olduğu yerde hissediyorum..İnşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz..Bizim risk yüksek derecede devam ediyor..

Son düzenleme:
kızlar bugün sadece ben mi kendimi böyle gergin mutsuz ve her an ağllıcak gibi hissediyorum yoksa sizdede varmı bu durum? ayy gerçekten bi tuhafım,yalnızlıktan sıkıldım ama gidecek bi yerimde yok

canım ya, ben artık eve misafir dahi davet etmiyorum çünkü pertim çıkıyor sonrasında.kimse alınmasın darılmasın diyorum bende.siz çağırın ben gelirim diyorum

bi< günü restoranda yapıyoruz. Böylesi çok daha rahat oluyor.

canım bence de gitme kendini yorma allah korusun bebeğine bir şey olsa senin için yanar kimseye bir şey olmaz kendini çok yorma istirahat et bence

kesinlikle haklısınız arkadaşlar ben misafiri çok severim yemek yapmayada ayrı bir merağım vardır ama kendi kendimi sinir ettim işte
bişey söyleseydim yani dokundurma falan sonra gene ben üzülürdüm herneyse bundan sonra
Otur oturduğun yerde deli kadın

evet landsarc canım çok doğru söylemişsin değmezmiş kendi kendimi bide bebişimi çok üzdüm hakkını helal et yavrum diye sinirimden o gece uyuyamadım ömründe 2-3 kere gördüğün insanlarla güne girersen böyle olur işte

Hafta içi misafiri hiç sevmiyorum.
Zaten kafam kazan gibi oluyor.
amile olmayınca bile çok zor.

kızlar bugün sadece ben mi kendimi böyle gergin mutsuz ve her an ağllıcak gibi hissediyorum yoksa sizdede varmı bu durum? ayy gerçekten bi tuhafım,yalnızlıktan sıkıldım ama gidecek bi yerimde yok
Ben cuma günü o moddaydım.
Ara sıra geliyorlar böyle işte.

Skorpion doğumgünün müydü? Ben atlamışım sanırım.
Doğumgünün kutlu olsun canım.
Nice mutlu yıllara....

bayans senin canın baya sıkılmış..İkinci gelince ona göre yaşamayada alışırsın..Şimdi sıkılacaksın ama ilerde iyiki araları fazla yoktu beraber büyüdüler diyeceksin..Benim oğlum 9 yaşında ,şimdi ikinciye hamileyim..Eşimin annesi ve anneannesine baktım 8 yılo yüzden ikinciyi düşünemedim..Bende araları fazla olsun istemezdim..Canını sıkma Allah dağına göre karını veriyor canım..

merak etme canım ben de öyleyim arada bir geliyolar bana birde ağrılarım oluyor bir an önce şöyle gözümü açsam kapasam ve bebeğim elimde olsa diye düşündüm demin.ama daha 4 ayımız var nerdeyse
bir de geçen hafta şirkete gittim bundan sonra gelemeyeceğim dedim zaten 1 aydır ücretsşz izindeydim çalışmak mı iyi bu dönem de çalışmamak mı bilmiyorum ama kendimde hergün şirkete gidecek gücü bulamıyorum 15 yıldır çalışıyorum ama kendimi tükenmiş gibi hissediyorum gitmeye kalksam gidemezdim zaten eşimde izin vermiyor hayırlısı bakalım

Bayans ara ara bende oluyorum..Normal biz hamileyiz.. Bende yalnızım boşver,tadını çıkar...Bizde insanlardan darbe yiye yiye uzaklaştık..Bir kaç kişi var görüştüğümüz...Senelerce eşim ve ben herkezi idare ettik,olsun aman küslük olmasın diye..Burası var işte dertleşiyoruz..Bak bende ne anne var ne bba,eşimin de öyle..Şu anımızın tadını çıkaralım..Ben artık öyle yapıyorum..Her anımızın değerini bilelim..Giden zaman gelmiyor..

Tamamen mi işten ayrıldın doğumdan sonra başlayabilecek misin?

bayans canım hemen hemen aynı durumları yaşıyorsunuz arkadaşımla,oda uzun süre bu durumu yaşadı.Allah yardımcın olsun,bol bol terapi yap kendine derim yoksa oğluşuna yazık,çocuk zaten sıkılıyordur bide sürekli cırlayan bi anneye sahip olmak istemez sanırım.

2011 bebileri ve cicileri topiğine park yatağımızı ekledik... yorumları bekliyorum

bide insan evde hasta olurmu demeyin çok şükür şuan iyiyim ama boğazımda bi gıcık var arada öksürüyodum geçiyo inş.

Merhaba kızlar.Yeni bir hafta,yine yorgunluk

Of yemeğim de yok yaa,daha yemek yapılacak ........

merhaba cnm..aynen valla,haftanın ilk günleri zor oluyor..
yemek işi iyice sorun,dün bir sürü yaptım bugün yine yok :26:
yine bunlar iyi günlerimiz doğumdan sonra hangi işe bakacaz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…