- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.221
çok dikkat et canım çocuklara pek yaklaşma bence.özel bir durumdasın.
hepinize selamlar hatunlar nasilsiniz??? bizde geldik
hoşgeldin cnm..hepinize selamlar hatunlar nasilsiniz??? bizde geldik
evet bende de çok sık oluyor hep soda içiyorum..Kızlar merhaba nasılsınız
ben hazımsızlıkla uğraşıyorum ne içiyorsunuz hazımsızlığa karşı maden suyu bazen iyi geliyor haftaya kontole gidince doktoruma sorucam inş.
Slm arkadaşlar
nasılsınız oğlum bugün pek sessiz hafta sonu günüm vardı ömrü hayatımda ilk kez bir güne girdim sen alma misafir sanatçı olarak katıl dediler sonra bir emri vaki ile aldım herneyse çok hazırlandım çok yoruldum çok stres yaptım çok çalıştım
geldiler ama hemen hemen hepsi geç geldi tam 11 büyük 8 çocuk
önceleri hamilesin sana bişey yaptırmayız diyenler, hamileden su bile içmek harammış diyenler gitmiş sanki başka birileri gelmişti.
Hiç yardım etmediler mahvoldum yediler balkona çıktılar giderken mutfaktan geçiyorlar tabaklarını bile almadılar
çok gücüme gitti insan bi eline sağlık falan der biraz yardım eder. Benmi alınganım bilmiyorum
kendime kızıyorum nene gerek katılıyon otur oturduğun yerde a salak
Kızlar merhaba nasılsınız
ben hazımsızlıkla uğraşıyorum ne içiyorsunuz hazımsızlığa karşı maden suyu bazen iyi geliyor haftaya kontole gidince doktoruma sorucam inş.
Slm arkadaşlar
nasılsınız oğlum bugün pek sessiz hafta sonu günüm vardı ömrü hayatımda ilk kez bir güne girdim sen alma misafir sanatçı olarak katıl dediler sonra bir emri vaki ile aldım herneyse çok hazırlandım çok yoruldum çok stres yaptım çok çalıştım
geldiler ama hemen hemen hepsi geç geldi tam 11 büyük 8 çocuk
önceleri hamilesin sana bişey yaptırmayız diyenler, hamileden su bile içmek harammış diyenler gitmiş sanki başka birileri gelmişti.
Hiç yardım etmediler mahvoldum yediler balkona çıktılar giderken mutfaktan geçiyorlar tabaklarını bile almadılar
çok gücüme gitti insan bi eline sağlık falan der biraz yardım eder. Benmi alınganım bilmiyorum
kendime kızıyorum nene gerek katılıyon otur oturduğun yerde a salak
Ohh kalabalıksınız maşallah.
Herkese merhaba
İşe gönülsüz başlayınca iş bitmezmiş.
Ben de ütü yapmaktan nefret eden biri olarak tezgahı hazırladım.
Ama ütü masası kırıldı
ay gulsem mi aglasam mı bilemedim tatlım kısmet deilmş evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?