- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.261
bayans canım hemen hemen aynı durumları yaşıyorsunuz arkadaşımla,oda uzun süre bu durumu yaşadı.Allah yardımcın olsun,bol bol terapi yap kendine derim yoksa oğluşuna yazık,çocuk zaten sıkılıyordur bide sürekli cırlayan bi anneye sahip olmak istemez sanırım.
Doğum günü mesajım sanaydı skorpion74...Sende de eş yapışıklığı var mıydı?Doktorum eşin yapışık olduğunu söyledi..Aralık 2 haftasında kontrol var,inşallah yer değiştirir dedi..Yoksa ani kanamalar olabiliyormuş..Birde yorulduğum zaman kasılmalar başladı..Bebeğimi de tam sezeryan dikişinin olduğu yerde hissediyorum..İnşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz..Bizim risk yüksek derecede devam ediyor..
Tamamen mi işten ayrıldın doğumdan sonra başlayabilecek misin?
tamamen ayrıldım canım doğumdan sonrada başlamıycam biraz sıkıntılı hamilelik geçirdim zaten benim ki 2. tüp bebek denemem de oldu şirketimde uzak bebeğimi riske atmak istemedim sonuçta çok uğraştım bugünlere gelebilmek için. herkes birde tüp bebek olunca üzerime düşüyor yok gitme dışarı çıkma yat dinlen yollarda birşey olursa filan zaten geçen kış şirket servisi ile trafik kazası geçirmiştik çok şükür bana bir şey olmamıştı işte ama herkes endişeleniyor ya olsa evde de olurda işte yakınlarım gitme diyor zaten şu anda çok şükür ihtiyacım da yok eşim dışarıdan kalan primi öderim dedi e hayırlısı bakalım
Anladım canım.
15 yıl emek vermişsin ya ondan sormuştum.
çok yedim yine şiştim offff nasıl incek bu göbek
çok yedim yine şiştim offff nasıl incek bu göbek
bayans seni cok iyi anliyorum.kaderda$im benim.. hic cocuk yokken hamilelik yasamak baska.bir taneyle yasamak bamba$ka.ikinciler gelsin bakalim halimiz ne olacak
kızlar şimdi bebişimi hissetim sanki içimde birşeyler oynuyor ama kasıklarıma yakın biryerlerde sizde de oralardamı acaba?
benimkide oralarda hep bide göbek deligine cikti diyo nette 20 .haftada ama benimki hep asagida niye acaba?yaa(
Biz geri geldik teyzeleri napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?