2011 Nisan Anneleri

yok cnm zaten artık o kadar kendimden de işlerden de bezdimki hiç bağırmıyorum,aferdesin eşek gibi süpürgeyi getirip süpürüyorum

kankim.. eymenin var ve o çocuk cnm.. kolay değil anne olmak illaki yaramazlık yapıcak..dış etkenler olucak bide onlarla uğraşıcaksın..ama sana hep dediğim şey şu.. strese grip kendini daha fazla yorma üzme.. bisküvi dökültü dimi ya bırak daha sonra al.. dert etme kendine..yada sıkıntı yapıyosan hemen al ama yine sorun etme kendine.... belki rabbim sana 2. oğlanı boşuna vermedi arkadaş olucaklar ve sen beklenmedik bi şekilde rahatlıcaksın hiç belli olmaz.. iyi düşün yeter..yüreğine sıkıntı verme..zaten çok yoruluyosun

DÜNÜŞ SLM CNM BİRAZ GEÇ OLDU AMA BU GÜN KAFAM Bİ GARİP ERKEN KALKTIM YİNE YATTIM DERKEN SLAK GİBİYİM ALGILAMADA ZORLUK ÇEKİYORUM.. BEBEĞİM İÇERDE HAREKET EDİYO BEN BİŞEY HİSSETMİYORUM.. Bİ ARADA TEPİK BURUYODU AMA.. ARADA ELİMİ HAFİF BASTIRINCA BİŞEY HİSSEDİYORUM..İŞTE KARIN YAĞLARININ ZARARLARI OF :84:

canim benimkinin esi bebegin cikacagi deligin yanindaydi 12.haftadayken ondan dolayi yürürken sürtünmeden kanama yapmisti.ama doktorum 16.haftaya kadar yukari cikabilecegini söylemisti .ve öylede oldu cünkü kontrollerde düz degil yarim ay seklinde görülüyomus ve buda yukariya cikacaginin isaretiymis.yani asagiya yerme$medi ve olmasi gereken yere cikti.20.haftamdaki kontroldede söyledi yerine gelmis diye.yapisik nasil oluyo ilk duyuyorum ben.gecmis olsun insallah sorun cikarmaz seninkide..

LANDSARC SENİN OĞLUŞUN DİMİ O........maşallah ya uyuyo dimi o resimde..hemde iki elini kapatmış oy maşallah ya..özledim bende yavrumu ya..ilk defa bu kadar sabrettim..az kaldı ama inş..

hosbulduk kizlar.mutfaktaydim simdi okuyorum.sarissa sagol canim. dünü$ normal ben bile her zaman hissetmiyorum.ara ara hatta gece yattim hissedeyim diye bekliyorum tik yok baya bir bekledim karnimi falan hareket ettirdim uyuyodu herhalde hic kipirdamadi.dedim aman sabah nasilsa hissederim.bazen korkuyorum sonrada diyorum Allaha emanet yasayacagiz neyse onu görücez diye rahatliyorum..

Tamamen mi işten ayrıldın doğumdan sonra başlayabilecek misin?

tamamen ayrıldım canım doğumdan sonrada başlamıycam biraz sıkıntılı hamilelik geçirdim zaten benim ki 2. tüp bebek denemem de oldu şirketimde uzak bebeğimi riske atmak istemedim sonuçta çok uğraştım bugünlere gelebilmek için. herkes birde tüp bebek olunca üzerime düşüyor yok gitme dışarı çıkma yat dinlen yollarda birşey olursa filan zaten geçen kış şirket servisi ile trafik kazası geçirmiştik çok şükür bana bir şey olmamıştı işte ama herkes endişeleniyor ya olsa evde de olurda işte yakınlarım gitme diyor zaten şu anda çok şükür ihtiyacım da yok eşim dışarıdan kalan primi öderim dedi e hayırlısı bakalım

Anladım canım.
15 yıl emek vermişsin ya ondan sormuştum.

bayans seni cok iyi anliyorum.kaderda$im benim.. hic cocuk yokken hamilelik yasamak baska.bir taneyle yasamak bamba$ka.ikinciler gelsin bakalim halimiz ne olacak

evet cnm ikinci zor hele böyle benimki gibi beklenmedik bir hamilelik olup çocukta küçük olunca..sinirlerim boşaldı rahatladım şimdi biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…