2011 Nisan Anneleri

tatlım sağsalim gider gelirsiniz inşallah yolunuz açık olsun

merhaba kızlar size sorayaım dedim daha doktora gitmeme 2 hafta var devlete gidiyorum ve ayda bir randevu veriyor.son bir kaç gündür acayip karnım ve belim ağrıyor gece karın ağrısından uyuyamadım şimdide belim kopuyor sizde hiç böyle olanınız yada bununla ilgili duyumunuz varmı? internetten biraz bakayım dedim ama erken doğum gibi ifadeler var ,eşime dediğimde naz yatığımı düşünüyor biraz bu konularda vurdum duymaz tarama testlerine bile gerek duymadı beyfendi :18:

hemen aklına en kötüsünü getirme geçemzse özele git bence hemebn 2hafta bekleme

kızlar size bi akıl danışayım ben yeni midi fırın aldım tezgahın üzerinde kenarda duruyo gözüm bir türlü alışamadı sanki tezgahı darlaştırdı gibi geldi acaba buzdolabının üzerine koysam dolaba zararı olur mu

tatlım benimkide buzdolabının üzerinde ama çalıtıracağım zaman masanın üzerine indiriyorum tezgahımda zaten mikrodalgam var onu koyacak yerim yoktu attım dolabın üstüne

tatlım bi özele gitsen ya

tatlım benimkide buzdolabının üzerinde ama çalıtıracağım zaman masanın üzerine indiriyorum tezgahımda zaten mikrodalgam var onu koyacak yerim yoktu attım dolabın üstüne

sağol cnm ben de oyle yapayım eşime sordum zararı olmasın dedi de ,,,ortalık da durmasın en güzeli

canım ben de öğretmenim 1 sene ücretsiz izin almayı düşünüyorum ,yaz tatilinden sonra ücretsiz izni başlatabiliyor muyuz bu konudfa fikrin var mı?

canım evet alınablyr ucretsin izin...sen ne zamn çıkacan izne bne 2.dönemden sonra gtmeyi dşünmyrm..biz öğretmenlere bebişler ii zamnda denk geldi

tatlım sağsalim gider gelirsiniz inşallah yolunuz açık olsun

canım evet alınablyr ucretsin izin...sen ne zamn çıkacan izne bne 2.dönemden sonra gtmeyi dşünmyrm..biz öğretmenlere bebişler ii zamnda denk geldi

canım ben de ikinci dönem gitmeyi düşünmüyorum.şimdiden çok zor gidiyorum zaten çok halsizim bu dönemin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum

canım ben de ikinci dönem gitmeyi düşünmüyorum.şimdiden çok zor gidiyorum zaten çok halsizim bu dönemin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum

az kaldı zaten bu dönemn bitmesine sennle gunlerimz aynı nerdeyse 32. haftamz 2.dönemn 2.haftasna gelr galiba 1 haftlk bi rapor alrz sonra izin başlyr zaten..doğmdan sonrada yaz tatili var okul başlayncada 5 aylık falan olacak şimdlk o zamnm başlar mym blmyrm bakalım

ben en az yarım dönem ücretsiz izin düşünüyorum 5ay bırakmak için çok küçük gibi geliyor.bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…