- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.221
Kızlar biz bu akşam eşimle beraber Ankara'ya yola çıkıyoruz...Kendi arabamızla...Birkaçgün yokum...Dr. aradım sordum bir sorun olmaz dedi...Çıkabilirmişim yola...Sizlerde dua edin kızlar...Sonuçta yol hali...
merhaba kızlar size sorayaım dedim daha doktora gitmeme 2 hafta var devlete gidiyorum ve ayda bir randevu veriyor.son bir kaç gündür acayip karnım ve belim ağrıyor gece karın ağrısından uyuyamadım şimdide belim kopuyor sizde hiç böyle olanınız yada bununla ilgili duyumunuz varmı? internetten biraz bakayım dedim ama erken doğum gibi ifadeler var ,eşime dediğimde naz yatığımı düşünüyor biraz bu konularda vurdum duymaz tarama testlerine bile gerek duymadı beyfendi :18:
inşallah sonuçta iyi çıkar tatlım o zaman çok güzel olacak inşallah
kızlar size bi akıl danışayım ben yeni midi fırın aldım tezgahın üzerinde kenarda duruyo gözüm bir türlü alışamadı sanki tezgahı darlaştırdı gibi geldi acaba buzdolabının üzerine koysam dolaba zararı olur mu
ya şimdide aklıma ne takıldı. acaba bizi kapsar mı yoksa yasa tarihinden sonra hamile kalanları mı kapsar acaba
merhaba kızlar size sorayaım dedim daha doktora gitmeme 2 hafta var devlete gidiyorum ve ayda bir randevu veriyor.son bir kaç gündür acayip karnım ve belim ağrıyor gece karın ağrısından uyuyamadım şimdide belim kopuyor sizde hiç böyle olanınız yada bununla ilgili duyumunuz varmı? internetten biraz bakayım dedim ama erken doğum gibi ifadeler var ,eşime dediğimde naz yatığımı düşünüyor biraz bu konularda vurdum duymaz tarama testlerine bile gerek duymadı beyfendi :18:
tatlım benimkide buzdolabının üzerinde ama çalıtıracağım zaman masanın üzerine indiriyorum tezgahımda zaten mikrodalgam var onu koyacak yerim yoktu attım dolabın üstüne
sağol cnm ben de oyle yapayım eşime sordum zararı olmasın dedi de ,,,ortalık da durmasın en güzeli
bence kapsar tatlım şöyle olur 2011 ve 2011 den sonra doğum iznine ayrılacaklar şeklinde olur diye düşünüyorum
Sağol canım...Şimdi ben çıkıyorum...Kuran var oraya gideceğim...Akşam 12 de filan yola çıkarız geçe tenha oluyor yollar...
hakkaten eğer öyle birşey olursa forumda parti yapacağımmm:92:
canım ben de öğretmenim 1 sene ücretsiz izin almayı düşünüyorum ,yaz tatilinden sonra ücretsiz izni başlatabiliyor muyuz bu konudfa fikrin var mı?
tatlım sağsalim gider gelirsiniz inşallah yolunuz açık olsun
canım evet alınablyr ucretsin izin...sen ne zamn çıkacan izne bne 2.dönemden sonra gtmeyi dşünmyrm..biz öğretmenlere bebişler ii zamnda denk geldi
canım ben de ikinci dönem gitmeyi düşünmüyorum.şimdiden çok zor gidiyorum zaten çok halsizim bu dönemin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum
canım evet alınablyr ucretsin izin...sen ne zamn çıkacan izne bne 2.dönemden sonra gtmeyi dşünmyrm..biz öğretmenlere bebişler ii zamnda denk geldi
az kaldı zaten bu dönemn bitmesine sennle gunlerimz aynı nerdeyse 32. haftamz 2.dönemn 2.haftasna gelr galiba 1 haftlk bi rapor alrz sonra izin başlyr zaten..doğmdan sonrada yaz tatili var okul başlayncada 5 aylık falan olacak şimdlk o zamnm başlar mym blmyrm bakalım
ben en az yarım dönem ücretsiz izin düşünüyorum 5ay bırakmak için çok küçük gibi geliyor.bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?