2011 Nisan Anneleri

bu arada gecenledede eşim koparttı beni yatagın bazasının altından bişi alıncaktı ağır diye sen kaldırır mısın bazayı dedim tamam dedi eğilip alcakken dur sen eğilme bana söyle ben alırım dedi gösterdim bi baktım iki eliyle karnını tutmuş dizlerinden eğiliyor benim gibi gayriihtiyari.. üç sabah öncede karnını tutarak yataktan kalkıyordu..:))))) oda kendni hamile gibi hissetmeye basladı:))

cnm o soruna cvp vermiştim demek yakalayamadın... 120 tl muayene+kontrol cnm...

ay çok guldum bunaa bak şimdi yaaaa:)))))))))))

koptum gülmekten ya...buda iyiymiş ahaha..yaz bunu günlüğüne cnm....

zaten su cocuk bi doğsun benden bombaları dinlersiniz bol bol normalde dolu zaten bi doğsun daha neler olur. doktor bayılıyor bize her ay karnını tutarak gönderiyor ilk aydan beri eşim saolsun:)) bizim oğlanın lakabuı kabasakal oldu kabasakal asagı kabasakal yukarı son doktora gittik eşim dedi bide ikizine bakın o nasılmış kadında sasırdı ne ikizi tek babası bu dedi yok dedi safinaz varya oda burda diye hamilelikte habire büyüyen göğüslerimi gösteriyor:))) burdan bakacaksınız diyor bide kadına:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…