- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.361
slm anneler bu gün az kaynatmışsınız...
bu arada bende hep sakinlik ve sessizlik istiyorum
a.s. esracım..aslına bakarsan şuanda hayatımızın son sessiz sakin günlerini yaşadığımızı düşünüyorum
Bu arada Esra geçen günde sormuştum sana ama arada kaynadı muhetemelen görmedin.Sen hisar hastanesine gidiyordun ümraniyeye..benim aklımda öyle kalmış..muayene ücreti nedir o hastanenin benm işyerim yakın sayılır oraya.muayene uygunsa arada oraya da giderim diyordum :))
Selam cimcime :) uyku sıkıntısı bende de var üstelik birde 7 de kalkmamda gerekiyor hiç uykumu alamıyorum hiiiç(
günaydın canım:)))
bu arada gecenledede eşim koparttı beni yatagın bazasının altından bişi alıncaktı ağır diye sen kaldırır mısın bazayı dedim tamam dedi eğilip alcakken dur sen eğilme bana söyle ben alırım dedi gösterdim bi baktım iki eliyle karnını tutmuş dizlerinden eğiliyor benim gibi gayriihtiyari.. üç sabah öncede karnını tutarak yataktan kalkıyordu..:))))) oda kendni hamile gibi hissetmeye basladı:))
ayy çok komik bi topik buldum kızlar kk da. çok eğlenceli yarım saatir kendi kendime okuyup gülüyorum evde..http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-2.html vakit bulursanız bakın gelecekteki halimiz:)))
bu arada gecenledede eşim koparttı beni yatagın bazasının altından bişi alıncaktı ağır diye sen kaldırır mısın bazayı dedim tamam dedi eğilip alcakken dur sen eğilme bana söyle ben alırım dedi gösterdim bi baktım iki eliyle karnını tutmuş dizlerinden eğiliyor benim gibi gayriihtiyari.. üç sabah öncede karnını tutarak yataktan kalkıyordu..:))))) oda kendni hamile gibi hissetmeye basladı:))
günaydın kızlarrrr!!!
uhhhh. bu ücret çokmuşşş beaaacnm o soruna cvp vermiştim demek yakalayamadın... 120 tl muayene+kontrol cnm...
bugün kontrolümüz vardı kızım kesinleşti maşşalah kilosu da iyiydi 432gr
hnk
süpermiş yaa çok güldümbir ara hamile babalar diye konu açmayı düşünüyorduk seninkini de hemen ekleriz canım
merhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?