- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.401
sorma cnm bazılarıda saklıyor dun bizden önceki 2 gebe nin bebekleri saklanmıs doktor yürüttü bol bol onalrı
bu haftalarda olurmuş ve normalmiş.stres yapma canım.arada bende de oluyor.Kızlar merhaba ben siteyi hep takip edi ara sıra yazanlardanım:)
bişey sorucam sizlere 2 gündür karnım çok sert sanki bide bugün bi kasık çekşlmesi karın ağroısı arası bi rahatsızlık duyuyorum sizdede var mı yarın sabah detaylı usgmiz var ordada sorucam ama sizdede aynı durumu yaşıyan var mı
kızlar merhabaaaaa..hastaneden gelioruz bugün sabah amniosentezimiz vardı.çok şükür işlem problemsiz yapıldı. oğlum da biliomuş gibi hiç kıpırdamadı uslu uslu durdu.annesi yesin onuuu..şimdi yatıyorum bi kaç gün böyle yatıcakmışız. allahın izniyle bi de hayırlı haberlerini alırsak o zaman gerçekten hamileliğimin balayını yaşıcam doya doya. dualarınız ve ii dilekleriniz için desteğiniz için teşekürler kızlar. allah hepimizin yavrusuna sağlık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin
kızlar merhabaaaaa..hastaneden gelioruz bugün sabah amniosentezimiz vardı.çok şükür işlem problemsiz yapıldı. oğlum da biliomuş gibi hiç kıpırdamadı uslu uslu durdu.annesi yesin onuuu..şimdi yatıyorum bi kaç gün böyle yatıcakmışız. allahın izniyle bi de hayırlı haberlerini alırsak o zaman gerçekten hamileliğimin balayını yaşıcam doya doya. dualarınız ve ii dilekleriniz için desteğiniz için teşekürler kızlar. allah hepimizin yavrusuna sağlık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kızlar merhaba ben siteyi hep takip edi ara sıra yazanlardanım:)
bişey sorucam sizlere 2 gündür karnım çok sert sanki bide bugün bi kasık çekşlmesi karın ağroısı arası bi rahatsızlık duyuyorum sizdede var mı yarın sabah detaylı usgmiz var ordada sorucam ama sizdede aynı durumu yaşıyan var mı
Canım geçmiş olsun .İnşalalh kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın bende teyzemin kızının sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum ikimizde aynı zamanalrda doğum yapıcaz nasipse.O da amniyosentez yaptırdı bu hafta sonucunu alacak.İnşalalh canım tertemiz çıkacak sonuçlarınız sizde ohh keyfini yaşayacaksınız hamileliğinizin.Aferin bebişine uslu uslu durmuş biliomuş gibi yesinler onu:)kızlar merhabaaaaa..hastaneden gelioruz bugün sabah amniosentezimiz vardı.çok şükür işlem problemsiz yapıldı. oğlum da biliomuş gibi hiç kıpırdamadı uslu uslu durdu.annesi yesin onuuu..şimdi yatıyorum bi kaç gün böyle yatıcakmışız. allahın izniyle bi de hayırlı haberlerini alırsak o zaman gerçekten hamileliğimin balayını yaşıcam doya doya. dualarınız ve ii dilekleriniz için desteğiniz için teşekürler kızlar. allah hepimizin yavrusuna sağlık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin
Canım geçmiş olsun .İnşalalh kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın bende teyzemin kızının sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum ikimizde aynı zamanalrda doğum yapıcaz nasipse.O da amniyosentez yaptırdı bu hafta sonucunu alacak.İnşalalh canım tertemiz çıkacak sonuçlarınız sizde ohh keyfini yaşayacaksınız hamileliğinizin.Aferin bebişine uslu uslu durmuş biliomuş gibi yesinler onu:)
selam kızlar cicibebe cici anne tatlım ins ii haberlerini alırız sen skma canını hiç yat dnlen bol bol
slm güzel nisan anneleri ve bebişleri. nasılsınız? biz biraz hastayız bebişimle öksürmekten bebişim bii türlü uyuyamıyor sürekli uyandırıyorum onu.
geçmiş olsun canım. bol bol dinlen. dualarımız seninle
selam arkadaşlarrrrr...
gecmş olsn tatlım dkkat et bol bol mandalina falan ye bol malum bu aralar...bebişinin keyfi yerndedr merak etme sen onlar rahat içerde:)) eşimde dönerken ben yavas dön rahatsız etme kızımı dyr bana:)))
cicibebe-cicianne hayırlı haberlerini bekliyoruz.İnşallah güzel heberlerle balayı dönemine geçiş yaparsın.Dualarımız seninle yiğenimizle olsun.
canım çok geçmiş olsun.aynı şeyi ben de yaşadım,inşallah güzel sonuçlar alacağız.bizim bebebiş ayağını uzatıp bizi çok korkutmuştu.sen şimdi dinlenmene bak,bir de bol bol su içmen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?