2011 Nisan Anneleri

sorma cnm bazılarıda saklıyor dun bizden önceki 2 gebe nin bebekleri saklanmıs doktor yürüttü bol bol onalrı

off evet canım hiç sorma kadıncagız en az 30 dk bekledi dönsün diye yok ı ıhhh benim doktorun ultrasonu 4 boyutlu bi dahakine artık diye gönderince bişey diyemedim uğrastı cunku kadın. çok inat benim paşam ne olucak bilmem:)

bu haftalarda olurmuş ve normalmiş.stres yapma canım.arada bende de oluyor.

hayırlıysa iyi sonuçlar alırsınız annesi içini rahat tut bebeğin sağlıklı Allahın izniyle

geçmiş olsun canım. bol bol dinlen. dualarımız seninle

canım geçmiş olsun.. hayırlı haberlerini de alıcaz inşallah yat bol bol dinlen güzelim tadını ççıkar. iyi bak kendine ve bebişine de..

canım aynı şey bendede var dün yazmıstım zaten doktorumla konustum artarsa ara demişti ama artma falan yok önemli bişi diildir diye düünüyorum baska insanlardada olmus sanırsam ama yat dinlen cnm yorma kendini sen yinede

Canım geçmiş olsun .İnşalalh kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın bende teyzemin kızının sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum ikimizde aynı zamanalrda doğum yapıcaz nasipse.O da amniyosentez yaptırdı bu hafta sonucunu alacak.İnşalalh canım tertemiz çıkacak sonuçlarınız sizde ohh keyfini yaşayacaksınız hamileliğinizin.Aferin bebişine uslu uslu durmuş biliomuş gibi yesinler onu:)

slm güzel nisan anneleri ve bebişleri. nasılsınız? biz biraz hastayız bebişimle öksürmekten bebişim bii türlü uyuyamıyor sürekli uyandırıyorum onu.

teşekürler teyzesiii.. kuzenine de allah yardımcısı olsun umarım hepimiz güzel haberler alırız.

slm güzel nisan anneleri ve bebişleri. nasılsınız? biz biraz hastayız bebişimle öksürmekten bebişim bii türlü uyuyamıyor sürekli uyandırıyorum onu.

gecmş olsn tatlım dkkat et bol bol mandalina falan ye bol malum bu aralar...bebişinin keyfi yerndedr merak etme sen onlar rahat içerde:)) eşimde dönerken ben yavas dön rahatsız etme kızımı dyr bana:)))

cicibebe-cicianne hayırlı haberlerini bekliyoruz.İnşallah güzel heberlerle balayı dönemine geçiş yaparsın.Dualarımız seninle yiğenimizle olsun.

canım çok geçmiş olsun.aynı şeyi ben de yaşadım,inşallah güzel sonuçlar alacağız.bizim bebebiş ayağını uzatıp bizi çok korkutmuştu.sen şimdi dinlenmene bak,bir de bol bol su içmen gerekiyor.

gecmş olsn tatlım dkkat et bol bol mandalina falan ye bol malum bu aralar...bebişinin keyfi yerndedr merak etme sen onlar rahat içerde:)) eşimde dönerken ben yavas dön rahatsız etme kızımı dyr bana:)))

Geçmiş olsun zeynepçim.Annesi dikkat et kendine.Evet bol bol meyve ye. cimcimenaz aynen eşimde öyle:) bütün gece beni dürtüklüyormuş sırt üstü yatmamam için:)Birde eğilip kalkarken sürekli çömel diye peşimden geziyor:):)

saol cnm sana da çok geçmişler olsun. gebeliğimin başından beri bol bol su içmeye çalışıorum zaten şimdi de içiyorum. sanrım alınan sıvı daha çabuk yerini tamamlıomuş değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…