- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.381
EVET CNM BİRAZ ÖYLE AMA İŞTE AYDA 1 VERDİĞİMİZ İÇİN ZOR GELMİYO...DOĞUM ÜCRETİ PAHALI BİRAZ İŞTE....uhhhh. bu ücret çokmuşşş beaaa
bugün kontrolümüz vardı kızım kesinleşti maşşalah kilosu da iyiydi 432gr
slm kızlar nasılsınız bebişleriniz
hnk ayy çok güldüm size ya :) :) esracım kendine dua oku çok keyfim yok yazmışsın seninle buluşalım bu aralar istersen hem bana sözünde var bir ara pazara götürecektin
kızlar 2 gündür kafam kalkmıyo hep yatmak istiyorum uyku halim yok ama sadece yatayım gözüm açık olsada farkeymez konuşmaya halim yok normal mi sizce
selam canım biz iyiyiz siz nasılsınız.. bizimki alem ya bende cok gülüyorum ona:)
canım o bendede var ama bana kan değerlerim düştüğü için dedi doktor kan ilacı verdi sabah akşam 12 13 saat uyuyordumkızlar 2 gündür kafam kalkmıyo hep yatmak istiyorum uyku halim yok ama sadece yatayım gözüm açık olsada farkeymez konuşmaya halim yok normal mi sizce
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz
canım o bendede var ama bana kan değerlerim düştüğü için dedi doktor kan ilacı verdi sabah akşam 12 13 saat uyuyordum
hoşgeldin cnm
Allah bozmasın canımyüzünüz hep gülsün bizde idare eder ilk kez bugün çıkardım yediklerimi çok kötüydü ve ben çık korkarım zaten işteyim hemen çıkmak istiyorum yaa benim bulantılar şimdi mi başlıcak acaba
merhaba canım teşekkür ederiz saol sen nasılsın..
idir canım bebişte 464 gr olmuş kuzucukmerhaba funmak biz iiyiz sen nasılsın bebiş nasıl ...
canım o bendede var ama bana kan değerlerim düştüğü için dedi doktor kan ilacı verdi sabah akşam 12 13 saat uyuyordum
hoşgeldin cnm
iiym bende cnm akşam 4 boyutlu usg çekimizi vardı kızım çok yaramazdı akşam hep elleriyl yüzünü kapadı
idir canım bebişte 464 gr olmuş kuzucuk
canım bende içmeme rağmen zor kalkıyorum olmazsa dr sorup gunde 2
kere içicem
merhaba canım teşekkür ederiz saol sen nasılsın..
merhaba funmak biz iiyiz sen nasılsın bebiş nasıl ...
maaşallah prensese:))) bizimkisi de salı günü inşallah gösterir bizi yaramazda kendini poposunu dönüp bi saklanıyor göremiyoruz ikidir:)
geçmiş olsun canım.allahım hayırlı haberler almanı nasip etsin.inşallah herşey yolundadır.kızlar merhabaaaaa..hastaneden gelioruz bugün sabah amniosentezimiz vardı.çok şükür işlem problemsiz yapıldı. oğlum da biliomuş gibi hiç kıpırdamadı uslu uslu durdu.annesi yesin onuuu..şimdi yatıyorum bi kaç gün böyle yatıcakmışız. allahın izniyle bi de hayırlı haberlerini alırsak o zaman gerçekten hamileliğimin balayını yaşıcam doya doya. dualarınız ve ii dilekleriniz için desteğiniz için teşekürler kızlar. allah hepimizin yavrusuna sağlık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?