- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.421
saol cnm sana da çok geçmişler olsun. gebeliğimin başından beri bol bol su içmeye çalışıorum zaten şimdi de içiyorum. sanrım alınan sıvı daha çabuk yerini tamamlıomuş değilmi
saol cnm sana da çok geçmişler olsun. gebeliğimin başından beri bol bol su içmeye çalışıorum zaten şimdi de içiyorum. sanrım alınan sıvı daha çabuk yerini tamamlıomuş değilmi
Bebeğin çişini yapınca o suyu tamamlar zaten tatlım:):) Kemay sana da geçmiş olsun sonuçların çıktımı peki?*
evet aynen dediğin gibi alınan sıvının yerine gelmesi için bol bol su iç demişti doktor.sonuçları ne zaman alacaksın?
İnşallah bir an önce hayırlı sonuçlarınız çıkar kızlar içinizi ferah tutmaya çalışın.Zor ama Dua edin bol bol.
gecmş olsn tatlım dkkat et bol bol mandalina falan ye bol malum bu aralar...bebişinin keyfi yerndedr merak etme sen onlar rahat içerde:)) eşimde dönerken ben yavas dön rahatsız etme kızımı dyr bana:)))
saolun kızlar valla eşimin mesleğinden dolayı hertürlü meyve bol söylemesi ayıptır. eşimde diyo bu kadar c vitamini içinde nasıl hasta olmayı becerdin diye.Geçmiş olsun zeynepçim.Annesi dikkat et kendine.Evet bol bol meyve ye. cimcimenaz aynen eşimde öyle:) bütün gece beni dürtüklüyormuş sırt üstü yatmamam için:)Birde eğilip kalkarken sürekli çömel diye peşimden geziyor:):)
pztesi hızlı sonucu alcas. 20 gün sonra da tam sonuçları alcas. bu zaman kadar hızlı sonuçla tam sonucun farklı çıktığı kimse olmamış o yüzden pztesi duyduğum ii haber bize gerçekten nefes aldırıcak
çok iyi o zaman benim hızlı sonuçlar temiz çıktı ama hızlı sonucun kesin olmadığını söylemişlerdi ,o nedenle ben de hala tedirginlikle kesin sonucu bekliyorum. sana doktor mu dedi ,hızlı sonuçla kesin sonucun farklı çıkmadığını.
kızlar ben çok sıkıldım bugün yaaa vakit geçmiyo
bende çok skldım yemek yedim açıktım off bi yandan da korkyrm kilo alcam diye ne bu ya hamile olnca hersyei yiyecem dyrdum senn eşin gbi benmkide yaknda saklayack baskulu çok kızıyr bana(
anlamıyolarki bizi kendimize bakmasak ta aaa çok bıraktın kendini derler
miden ne durumda tatlım 2 gündür benimki çok yanıyo
onlar düşünmeden yiyorlar ohhhhhhhhhhhh ne guzellsen hamilesin tabi alcan dyr bana ...canım benim sabah uyannca çok yanıyor süt iç tatlım ii gelyr
Kızlar merhaba
benimde bu aralar hamilelik reflüsümü çıktı nedir yediklerim boğazıma geliyor ve göğsüm yanıyor
sizler nasılsınız bakalım?
çok sıkıldım biraz yuruyus yapmaya çıkayım b ari ben ya
canım eve geldik biz darısı sana uzanmak en güzel duygu bana bu aralar işten çıkıp gelincehoşbuldum tatlım nasılsın
canım inş. olmaz valla çok zor bişiymiş ama iştede herkes demesin mi çocuk saçlanıyor diye daha erken değil mi hem yanma yapar saç dye biliyorum:26:ayy geçm,ş olsun canım dikkat et kendine. inşallah baslamaz bulantıların ama sanmam ilk aylarda olmadıysa diye düşünüyorum..
bi sor canım valla toparlıyorsun bnm 12 den 9a düştü değerler dikkat etkendine:86:iiym bende cnm akşam 4 boyutlu usg çekimizi vardı kızım çok yaramazdı akşam hep elleriyl yüzünü kapadı
maşallah bebişine size şimdiden cadılıklar yapıyor tatlı şey
canım bende içmeme rağmen zor kalkıyorum olmazsa dr sorup gunde 2
kere içicem
çok sıkıldım biraz yuruyus yapmaya çıkayım b ari ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?