2011 Nisan Anneleri

slm kızlar şimdi geldim..güzel bir gündü çok şükür bugün gayet relaksım...inş herkes iyidir..biraz geçmişi didikleyeyim..çok öpüldünüz..

hangi hastaneye gidiyorsunuz.ben tavsiye üzerine avcılar hospıtıla gidiyorum şimdilik memnunum.muayene ücretinden seninde aynı yere gittiğin sonucunu çıkardım.kafama takıldı..

:))) amin canım çok saol:) ehh iyi eşin baktıysa benzer inşallah:) var mı peki sarısın mavi gzölü olma ihtimali..

canım maşallah bebişine bende salı gidicem bakalım bzim paşa neler yapıyor.. ay gecmek bilmiyor ya vakit.

slm kızlar şimdi geldim..güzel bir gündü çok şükür bugün gayet relaksım...inş herkes iyidir..biraz geçmişi didikleyeyim..çok öpüldünüz..

hoşgeldin canım.. biz hepimiz iyiyiz anneannemiz dedmiz ve teyzemiz gelecek heyecanla bekliyoruz oğlumla:))

cnm ben ilk 3 seçeneği beğendim..bende baby hope marka kullanıyorum çok memnunum,çok sağlam ve bayagı yük kaldırıyor.oğlumla pazara gidince mesela aldıklarımızı file sepetine koyuyorduk ,10kğ rahat oluyordu ve hiç sorun yaşamadım şu ana kadar..tabi karar senin

ben berbatım tatlım bugün bi yandan midem cayır cayır yanıyo bi yandan çok huzursuzum
cnm reflü yüzünden ne yazıkki karın büyüyüp mideye baskı arttıkça artacak bu durum..az ve sık ye,baharatlı,acılı,soslu ve kızartmalardan uzak dur..birde rennie yada gaviscon likit şurup iyi geliyor..ben 7 yıllık bi reflü hast.olarak artık bu durumla bütünleştim..benimde son dönemde kötü midem en çok ta şişkinlik ve gegirememe problemi mahvediyor..dr da bu ikisi çok zorlar diyor..yemek yiyorum sanki çatlıcam,spazm oluyor kalbime vuruyor bu sefer,kalbim küt küt ağzımda sanki..sürekli sodayla geçiştiiriyorum..

sağol canım,bizim tam sonuçlar çıkamadı bir türlü, kafayı yiyicem artık, beklemek çok sıkıntılı.
Rabbim inş.hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın..iyi düşün iyi olsun..

slm güzel nisan anneleri ve bebişleri. nasılsınız? biz biraz hastayız bebişimle öksürmekten bebişim bii türlü uyuyamıyor sürekli uyandırıyorum onu.
oy oy geçmiş olsun..o yaramaz öskürük sizi nerden bulmuş..inş kısa sürede bırakır yakanı..ballı limonlu ılık su iyi geliyor cnm..
amin cnm duan için..inş hayırlı haberler alırsın..bebişte çokkk sağlıklıdır sakın takma kafana..

kızlar 2 gündür kafam kalkmıyo hep yatmak istiyorum uyku halim yok ama sadece yatayım gözüm açık olsada farkeymez konuşmaya halim yok normal mi sizce
aynen bende öyle çarşamba çok fenaydım sabah kalktım öğleye dayanamadım yatttım akşam 7ye kadar..bugünde öyleydim..bide tuhaf bi şekilde gece uyku tutmuyor ne iş anlamadım..gündüzde yatıyorum uykudan geberiyorum ama uyayamıyorum??
bugün kontrolümüz vardı kızım kesinleşti maşşalah kilosu da iyiydi 432gr
maşallahh prenseseine..rabbim nazardan saklasın..
anam yaşa yaşa gör tamaşa der hep anneannem,böyle olaylaruı duyunca hemen bu söz geliyor aklıma

Kızlar merhaba
benimde bu aralar hamilelik reflüsümü çıktı nedir yediklerim boğazıma geliyor ve göğsüm yanıyor
sizler nasılsınız bakalım?

ben berbatım tatlım bugün bi yandan midem cayır cayır yanıyo bi yandan çok huzursuzum

bu yanmalarınız olduğu zaman sadece 2 yudum süt için kızlar ama 2 yudumu kesinlikle aşmayın sadece 2 yudum olacak 1-2 dakika sonra yanmanızın hafiflediğini hissedeceksiniz yanmanız 5 dk sonra geri dönmüş olsa dahi işlemi tekrarlayın her seferinde tekrar tekrar 2 yudum süt sadece zamanla reflünüzün geçtiğini fark edeceksiniz

Merhaba arkadaşlar..Bugün saat dörtde tuvaletten çıkınca sancılanmaya başladım..Resmen ağrım var,kasıklarda ve b elimde...İdrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlarda da böyle mi oldu?Yoksa bu başka bir şey mi?

tuvaleteni tutmuşmuydun cnm yani biraz bekleyip mi girdin hatırlayabiliyormusun???

Evet biraz bekledim...
normal o zaman cnm korkma bence bende de oluyor tuttuğum zaman hatta yerimden kalkamıyorum tutmak kötü oluyo hamilelikte hemen baskı basınç yapıyo çıktıktan sonrada sancı yanma ağrı gibi şeylere sebep oluyor bence hemen enfeksiyon falan diye düşünme bekle bakalım ihtiyacın oldugunda bekletmeden falan gir bak farkedecek mi

iyi akşamlar arkadaşlar aranızda 4 lü tarama yaptıran var mı bugün doktora gittim beni izmirde ki bi özel ultrasonografi merkezine yönlendir di bende merak ettim nasıl iyi mi diye bi sorayım dedim ücretinide bilen var mı acaba?

yok be kuzuuum nerde :)) dayısı yeşil gözlü bebişimin ama eşimin tarafıda ela var en fazla mavi nere ela nere

yok be kuzuuum nerde :)) dayısı yeşil gözlü bebişimin ama eşimin tarafıda ela var en fazla mavi nere ela nere

canım benim allah gönlünüze göre verir inşallah mesela ben kendimden örnek vereyim bende eşimde kahverengi gözlü siyah saçlı beyaz tenliyiz ama 8 yaşında ki kızım mavi gözlü ve sarışın ve renkli gözlü olan ailede sadece benim dedem sarışınlıkta kayınvalidem ortaya şirin mi şirin bir kız hatta çoğu kişi hakaret eder gibi (kötü niyetle olmadığını biliyorum)sizden böyle bir çocuk beklemezdik dediler ama allahın işi

Mrb kızlar.Misafirim vardı,yeni gittiler ancak girebildim.Ne var ne yok bugün? Ben idrar kültürümün sonucunu öğrendim. Doktorum ilaç vermedi çok şükür.Bol su içmeye devam etmemi istedi.

İnanılmaz yorgunum,birazdan yatıcam.Size iyi geceler tatlişkolar

Son düzenleme:
cnm benim...akşamdan özele bi msj çak...sabah çamlıcadayım kahvaltıyla başlarız güne olurmu...vallahi tozutuum bu aralar deli gibi geziyom çok iyiyiyim çok şükür zamanıdır
cnm benim geçmiş olsun öncelikle ALLAHIN İZNİYLE GÜZEL ÇIKACAK SONUÇLAR İÇİN RAHAT OLSUN..
CNM ARTIK KOCAMAN OLDULAR SIĞMIYO BEBİŞlER...ama sen yinede sor bizide aydınlat cnm..
slm cnm...sıklaştır lütfen özledik vallahi.. maşallah aşkına kocaman olmuş yahu...
cnm idrarını fazla tutma sakın... bide çok normal bu zamanlar inş geçicek ama dediğim gibi tutma...onun çok etkisi oluyo özellikle bende sabahları oluyodu ama bitti şükür
gözün aydın cnm...iç bol bol da hemen geçsin inş...
selam kizlar kimse yok ama ben yinede yazmak istedimYarin yani $u saat itibariyle bugün öglen 12.00 de doktor kontrolüm var.kizimi görücem..

yavrunumu görcen...hadi gözün aydın cnm darısı başımıza...

kızlar bu gün günümüz dolu dolu geçti...ilk defa evimi süpürdüm..topladım vs vs baya özlemişim yapmayı...sohpet 5 te bitti akşam namazını kılıp apar topar evden kınaya gittik...beylikdüzünde...1 saatte gittik 30 dak döndük ve 5.5 saat dılardaydım.... maşallah çok rahat geçti herşey ve çok iyiyiz... mutluyum bebişimde çok güçlü kılzar bazen şok oluyorum verdiği histen dolayı...böyle bi basınç yok ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…