- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.461
hangi hastaneye gidiyorsunuz.ben tavsiye üzerine avcılar hospıtıla gidiyorum şimdilik memnunum.muayene ücretinden seninde aynı yere gittiğin sonucunu çıkardım.kafama takıldı..ya ben avcılar- beylikdüzü civarında iyi bir doktor arıyorum da ondan sordum. benimkini değiştiricem, gereksiz endişeler yaratıyor ve herşey için sürekli test istiyor, oldukça da pahalı testler, muayenesi de 52 lira ve 2 haftada bir çağırıyo
Ayyy canım gerçekten çok renkli bir eşin varmışAllah ağzınızın tadınız bozmasın
Benimkinin en büyük incisi hamileliğimdeki şu oldu: Komşumuzun çok tatlı barbi bebek gibi sarışın bir kızı var. eşim eğer kızımız çok olursa SUDEye benze, çünkü ben ona çok baktım dediben koptum tabi gülmekten
hadi gözün aydın maaşallah prensesine...
ben 3le 6 yı beğendim sanki
cicinbebecicanne canım geçmiş olsun güzel sonuçlarını alırız inşallah :)))
NABER KIZLAR topiği çok takip edemiyorum çok hızlı ilerliyor çok ta zamanım olmuyor ...inş hepiniz iyisinizdir bir sorum yoktur....bende iyiyim şükür. bebiş tekmelerini iyice hissettiriyor artık 1 hafta önce 540 gr dı bebişim..büyüyor maşşallah..
slm kızlar şimdi geldim..güzel bir gündü çok şükür bugün gayet relaksım...inş herkes iyidir..biraz geçmişi didikleyeyim..çok öpüldünüz..
http://www.cevikbebe.com.tr/default.asp?page=urundetay&sayfa=278
http://www.cevikbebe.com.tr/default.asp?page=urundetay&sayfa=280
http://www.cevikbebe.com.tr/default.asp?page=urundetay&sayfa=279
http://www.cevikbebe.com.tr/default.asp?page=urundetay&sayfa=246
http://www.cevikbebe.com.tr/default.asp?page=urundetay&sayfa=244
http://www.cevikbebe.com.tr/default.asp?page=urundetay&sayfa=280
kızlar bu arabalardan hangidsi daha iyi sizxce?
cnm reflü yüzünden ne yazıkki karın büyüyüp mideye baskı arttıkça artacak bu durum..az ve sık ye,baharatlı,acılı,soslu ve kızartmalardan uzak dur..birde rennie yada gaviscon likit şurup iyi geliyor..ben 7 yıllık bi reflü hast.olarak artık bu durumla bütünleştim..benimde son dönemde kötü midem en çok ta şişkinlik ve gegirememe problemi mahvediyor..dr da bu ikisi çok zorlar diyor..yemek yiyorum sanki çatlıcam,spazm oluyor kalbime vuruyor bu sefer,kalbim küt küt ağzımda sanki..sürekli sodayla geçiştiiriyorum..ben berbatım tatlım bugün bi yandan midem cayır cayır yanıyo bi yandan çok huzursuzum
Rabbim inş.hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın..iyi düşün iyi olsun..sağol canım,bizim tam sonuçlar çıkamadı bir türlü, kafayı yiyicem artık, beklemek çok sıkıntılı.
oy oy geçmiş olsun..o yaramaz öskürük sizi nerden bulmuş..inş kısa sürede bırakır yakanı..ballı limonlu ılık su iyi geliyor cnm..slm güzel nisan anneleri ve bebişleri. nasılsınız? biz biraz hastayız bebişimle öksürmekten bebişim bii türlü uyuyamıyor sürekli uyandırıyorum onu.
amin cnm duan için..inş hayırlı haberler alırsın..bebişte çokkk sağlıklıdır sakın takma kafana..kızlar merhabaaaaa..hastaneden gelioruz bugün sabah amniosentezimiz vardı.çok şükür işlem problemsiz yapıldı. oğlum da biliomuş gibi hiç kıpırdamadı uslu uslu durdu.annesi yesin onuuu..şimdi yatıyorum bi kaç gün böyle yatıcakmışız. allahın izniyle bi de hayırlı haberlerini alırsak o zaman gerçekten hamileliğimin balayını yaşıcam doya doya. dualarınız ve ii dilekleriniz için desteğiniz için teşekürler kızlar. allah hepimizin yavrusuna sağlık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin
aynen bende öyle çarşamba çok fenaydım sabah kalktım öğleye dayanamadım yatttım akşam 7ye kadar..bugünde öyleydim..bide tuhaf bi şekilde gece uyku tutmuyor ne iş anlamadım..gündüzde yatıyorum uykudan geberiyorum ama uyayamıyorum??kızlar 2 gündür kafam kalkmıyo hep yatmak istiyorum uyku halim yok ama sadece yatayım gözüm açık olsada farkeymez konuşmaya halim yok normal mi sizce
maşallahh prenseseine..rabbim nazardan saklasın..bugün kontrolümüz vardı kızım kesinleşti maşşalah kilosu da iyiydi 432gr
anam yaşa yaşa gör tamaşa der hep anneannem,böyle olaylaruı duyunca hemen bu söz geliyor aklımaay bi sitede de hamile hatıraları vardı tam hatrlamyrm hangi sitedeydi çok gulmüştüm bulursam paylaşayayım hatta bi tanesnde hamile bayanın biri anlatyr gene , magazaya grdm bebek kıyafeti alcam dyr 2 yasında bi çocuk yanına gelmiş sonra annannesi çağrmış çocugun , oğlum gel hamile kadın var üzerine düşebilir diyeçok gumuştum yaa çok alınırım valla bana biri dese
Kızlar merhaba
benimde bu aralar hamilelik reflüsümü çıktı nedir yediklerim boğazıma geliyor ve göğsüm yanıyor
sizler nasılsınız bakalım?
ben berbatım tatlım bugün bi yandan midem cayır cayır yanıyo bi yandan çok huzursuzum
Merhaba arkadaşlar..Bugün saat dörtde tuvaletten çıkınca sancılanmaya başladım..Resmen ağrım var,kasıklarda ve b elimde...İdrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlarda da böyle mi oldu?Yoksa bu başka bir şey mi?
tuvaleteni tutmuşmuydun cnm yani biraz bekleyip mi girdin hatırlayabiliyormusun???
normal o zaman cnm korkma bence bende de oluyor tuttuğum zaman hatta yerimden kalkamıyorum tutmak kötü oluyo hamilelikte hemen baskı basınç yapıyo çıktıktan sonrada sancı yanma ağrı gibi şeylere sebep oluyor bence hemen enfeksiyon falan diye düşünme bekle bakalım ihtiyacın oldugunda bekletmeden falan gir bak farkedecek miEvet biraz bekledim...
:))) amin canım çok saol:) ehh iyi eşin baktıysa benzer inşallah:) var mı peki sarısın mavi gzölü olma ihtimali..
canım maşallah bebişine bende salı gidicem bakalım bzim paşa neler yapıyor.. ay gecmek bilmiyor ya vakit.
hoşgeldin canım.. biz hepimiz iyiyiz anneannemiz dedmiz ve teyzemiz gelecek heyecanla bekliyoruz oğlumla:))
yok be kuzuuum nerde :)) dayısı yeşil gözlü bebişimin ama eşimin tarafıda ela var en fazla mavi nere ela nere
cnm benim...akşamdan özele bi msj çak...sabah çamlıcadayım kahvaltıyla başlarız güne olurmu...vallahi tozutuum bu aralar deli gibi geziyom çok iyiyiyim çok şükür zamanıdırslm kızlar nasılsınız bebişleriniz
hnk ayy çok güldüm size ya :) :) esracım kendine dua oku çok keyfim yok yazmışsın seninle buluşalım bu aralar istersen hem bana sözünde var bir ara pazara götürecektin
cnm benim geçmiş olsun öncelikle ALLAHIN İZNİYLE GÜZEL ÇIKACAK SONUÇLAR İÇİN RAHAT OLSUN..kızlar merhabaaaaa..hastaneden gelioruz bugün sabah amniosentezimiz vardı.çok şükür işlem problemsiz yapıldı. oğlum da biliomuş gibi hiç kıpırdamadı uslu uslu durdu.annesi yesin onuuu..şimdi yatıyorum bi kaç gün böyle yatıcakmışız. allahın izniyle bi de hayırlı haberlerini alırsak o zaman gerçekten hamileliğimin balayını yaşıcam doya doya. dualarınız ve ii dilekleriniz için desteğiniz için teşekürler kızlar. allah hepimizin yavrusuna sağlık versin sağlıklı doğumlar nasip etsin
CNM ARTIK KOCAMAN OLDULAR SIĞMIYO BEBİŞlER...ama sen yinede sor bizide aydınlat cnm..Kızlar merhaba ben siteyi hep takip edi ara sıra yazanlardanım:)
bişey sorucam sizlere 2 gündür karnım çok sert sanki bide bugün bi kasık çekşlmesi karın ağroısı arası bi rahatsızlık duyuyorum sizdede var mı yarın sabah detaylı usgmiz var ordada sorucam ama sizdede aynı durumu yaşıyan var mı
slm cnm...sıklaştır lütfen özledik vallahi..NABER KIZLAR topiği çok takip edemiyorum çok hızlı ilerliyor çok ta zamanım olmuyor ...inş hepiniz iyisinizdir bir sorum yoktur....bende iyiyim şükür. bebiş tekmelerini iyice hissettiriyor artık 1 hafta önce 540 gr dı bebişim..büyüyor maşşallah..
cnm idrarını fazla tutma sakın... bide çok normal bu zamanlar inş geçicek ama dediğim gibi tutma...onun çok etkisi oluyo özellikle bende sabahları oluyodu ama bitti şükürMerhaba arkadaşlar..Bugün saat dörtde tuvaletten çıkınca sancılanmaya başladım..Resmen ağrım var,kasıklarda ve b elimde...İdrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlarda da böyle mi oldu?Yoksa bu başka bir şey mi?
gözün aydın cnm...iç bol bol da hemen geçsin inş...Mrb kızlar.Misafirim vardı,yeni gittiler ancak girebildim.Ne var ne yok bugün? Ben idrar kültürümün sonucunu öğrendim. Doktorum ilaç vermedi çok şükür.Bol su içmeye devam etmemi istedi.
İnanılmaz yorgunum,birazdan yatıcam.Size iyi geceler tatlişkolar
selam kizlar kimse yok ama ben yinede yazmak istedimYarin yani $u saat itibariyle bugün öglen 12.00 de doktor kontrolüm var. kizimi görücem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?