2011 Nisan Anneleri

canım benim de öyle akşamları bir başlıyor sırtım bazen sol yan kaburgam filan.bazen ağrıdan gözümden yaşlar geliyor her akşam eşime arkamı ovduruyorum çok iyi geliyor

canım eve geldik biz darısı sana uzanmak en güzel duygu bana bu aralar işten çıkıp gelince çok tembeliz çok:86:
aynen tatlım valla evde biton iş bekliyo yapan yok ölü bit kabuğu gibiyim

canım renne diye bana şurup yazdı doktor yanma için Bide yediklerimize dikkat edicez baharatlı şeyler bu reflüyü çok azdırıyor geçmiş olsun
bende içiym olmazsa ay ya ben baharatsız bişey yiyemiyoum ki serde antepli lik var ya

canım benim de öyle akşamları bir başlıyor sırtım bazen sol yan kaburgam filan.bazen ağrıdan gözümden yaşlar geliyor her akşam eşime arkamı ovduruyorum çok iyi geliyor

canım aynen..benim ağrıda o şekilde.. ben de bizimkinden rica edeyim, akşama masaj yaptırayım sırtıma.

aynen tatlım valla evde biton iş bekliyo yapan yok ölü bit kabuğu gibiyim
bende içiym olmazsa ay ya ben baharatsız bişey yiyemiyoum ki serde antepli lik var ya

dikkat et canım doktoruna sor ben başından beri yanma yaşıyorm bazel salçası belli olan yemek bile yakıyor bu günler hepimiz için geçer umarım

sorma canım ya bende öleyim yaşlılar gbi oldum dyrm televzyn izlerken tak gdyrm uykuya

Ayyy canım gerçekten çok renkli bir eşin varmış Allah ağzınızın tadınız bozmasın
Benimkinin en büyük incisi hamileliğimdeki şu oldu: Komşumuzun çok tatlı barbi bebek gibi sarışın bir kızı var. eşim eğer kızımız çok olursa SUDEye benze, çünkü ben ona çok baktım dedi ben koptum tabi gülmekten
bugün kontrolümüz vardı kızım kesinleşti maşşalah kilosu da iyiydi 432gr
hadi gözün aydın maaşallah prensesine...
ben 3le 6 yı beğendim sanki

cicinbebecicanne canım geçmiş olsun güzel sonuçlarını alırız inşallah :)))

NABER KIZLAR topiği çok takip edemiyorum çok hızlı ilerliyor çok ta zamanım olmuyor ...inş hepiniz iyisinizdir bir sorum yoktur....bende iyiyim şükür. bebiş tekmelerini iyice hissettiriyor artık 1 hafta önce 540 gr dı bebişim..büyüyor maşşallah..

mrb arkadaşlar nasılsınız bızde yarın ayrntılı ultrasona grcez heycan dorukta

katara ben sondan uçuncu arabayı begendım ama kullananlar arkası tek tekerleklıyı tercıh et dıyorlar bana arkalarında çıft tekerleklerı olunca zor kullanılıyormuş

tatlışoğlum maşş bebışıne

Son düzenleme:

sen yeni çıkan 3 tekerlelkli olanları söylüyorsun

sağol canım darısı hepinizin başına bütün bebişler tombiş olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…