2011 Nisan Anneleri

cnm krem renk hoşuma gitti...benimde tercihlerim hep açık renklerden yana...

benım fıkrımı alacak olursan bende krem rengını sevdım cunkı acık renklı oda takımları harıka duruyo

Son düzenleme:
hanimefendi kusura bakmayinda ben ne yazdiginizi zaten okumadim.esrayagmur arkadasimiz okumus ve o tepki vermis.bende onu bu tepkisinden dolayi tebrik ettim konuyu güzelce okuyun ve öyle yorum yapin.yazdiginiz her neyse okuyunca cani istemiski kalkip yapmak zorunda kalmis.böylece kim kimin hakkina giriyor oturunda bir düsünün.biz evde bütün gün cizgi film izliyoruz.aksam oluncada ise gidiyorum.böylece televizyonda o dediginiz seyleri izlemeye zamanim olmuyor benim.hem bizim topikte daha önce bu konuda rahatsiz oldugumu arkadaslara söylemistim.onlarda benim hakli oldugumu dikkat edeceklerini yazmislardi.buraya aradan pat diye girip eski gecmisi bilmeden yorum yapmak kolay.konunun tamamini okuyup öyle yorum yazarsaniz daha iyi olurdu.sizde gecmiste ne oldu bilirdiniz.bu arada ben yurtdisinda yasiyorum ve sizin orda herseyi bulma imkaniniz malesefki bende yok!!!kimsekimseye saldirmiyor,bizde sizi sevgiyle kucakliyoruz.sizde hamileliginizin keyfini sürün..sevgiler

ben mavinin modelini çok beğendim ama başka rengi varsa onu tercih et ikinci kız olursa ne yapcan?:)

cok sevindim canim gözün aydin.hic bir problem olmamasina

bu kitaplar nasıl okudunuz mu?banada kitap tavsiyesinde bulunurmusunuz almayı düşünüyorumda

bebek psikolojisi konuusnda tavsiye edeeğiniz kitaplar var mı kızlar?
canım dr sabiha paktuna keskin kanal dde bazen doktorum programına çıkıyor ben ilk orda gördüm onu sonra kitaplarını aldım ve okuyorum 8 yaşında bir oğlum var onun için faydasını görüyorum hatta başucu kitabı gibi tekrar tekrar okuyorum kanaldde programı çıkınca hemen buraya haber veririm.
bebek gelişimi ile ilgili bir kalın kitabım var ilk hamileliğimde almıştım şimdi işteyim ben kitap evde unuttum adını bebeğimi büyütürken di heralde hafta hafta bebeğin gelişimini anlatıyor şunu yapar bunu ederdiye şu kiloda olur o da fena deil bu tarz kitaplar tüm kitapçılarda var çeşit çeşit sen inceleyip hangisini beğenirsen onu alabilirsin
Ayyyyyyyy kızlaaaaaaarrr doktorum aradı ilk sonucum temiz çıkmışşşşşş
Allah razı olsun hepimizden dualarınız için..

gözün aydın canımmmmm

böyle şeyleri düşünüp kendini boşuna üzme.bebek olunca sanki daha önceden de bebek büyütmüş gibi hissedeceksin kndini.bebekle kısa bir sürede birbirinize alışacaksınız merak etme
kızımın ilk banyosunu annem yapmıştı,ondan sonra hep tek başıma yıkadım kızımı.endişelerin yersiz canım:18:

cnm krem renk hoşuma gitti...benimde tercihlerim hep açık renklerden yana...

benım fıkrımı alacak olursan bende krem rengını sevdım cunkı acık renklı oda takımları harıka duruyo

ben mavinin modelini çok beğendim ama başka rengi varsa onu tercih et ikinci kız olursa ne yapcan?:)

Landsracçım bende mavilinin modelini diğerinin rengini beğendim çok güzel

eveet genel kanaat aynı,bende mavilinin modelini çizgilerini beğendim tam bir bebek odası tasarımı bence..
diğer modeli de renginden ötürü beğendim ama modeli bana yemek odasını çağrıştırıyor aynı zamanda :44:
eğer mavilinin mavi renklerini azaltabilirsem yani fabrika yaparsa onu daha çok beğendim..
ya aslında ben bu renk olayına da gıcığım yaa,beyaz ve mavi benim en sevdiğim renkler..ve bebek eşyasında iki rengi çok yakıştırıyorum..
oof bilemeedim..yuvarlak hatlı olması tercih sebebim birde..diğerleri keskin dikdörtgen hatlar,oda tehlikeli olur..

Bende normal doğum istiyorum, şuan için hiç korkum yok inşallah o zamanlarda da olmaz
ben aksine sezeryandan çok korkuyorum :18: inşallah öyle bi durumla karşılaşmayız
normal doğumdan hiç korkmayın kızlar...insan anne olduğunu asıl o acının sonunda,kucağına aldığın sıcacık bebeğinle daha iyi anlıyorsun.onun dünyaya geliş anını,yavrun için verdiğin mücadeleyi,mücadelenin sonundaki mükafatını ...canlı canlı görüyorsun.hadi kıalaaarrr cesaret!

cok sevindim canim gözün aydin.hic bir problem olmamasina

saol cnm...inş.böyle problemsiz sağlıkla devam edeer cümlemizin...çoğu bitti zaten birde şekeri atlattık mı tamamdır...
Ayyyyyyyy kızlaaaaaaarrr doktorum aradı ilk sonucum temiz çıkmışşşşşş

Gözün aydın cnm,hiç merak etmee,hepsi çok iyi çıkacak sen hep iyi olacağına inan..
ben öyle yaptım hiç üzme kendini,sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Son düzenleme:
ayyyyyyyy kızlaaaaaaarrr doktorum aradı ilk sonucum temiz çıkmışşşşşş
Oh gözün aydın cnm...hayde alışverişe Maşallah ya çok sevindim..

Evet yersiz farkındayım cnm da yok niçin dedim biliyomusun..şimdiden emzik biberon alınıyo ya... Bunlar ihtiyaçmı gerçekten alıcam mesela ben kimi alma dio kimi emzik al uyurken oyalansın dio...ona göre alıcam bende o yüzden sordum cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…