- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.101
ben doktora gidince saracağım herşeyi unutuyorum.bu sefer gittiğim de yazıp gidicem
cnm krem renk hoşuma gitti...benimde tercihlerim hep açık renklerden yana...kızlaar bebek odası baya bir kafamı kurcalıyor..
Iyi ve kaliteli olsun istiyorum aynı zamanda fiyatı da uygun olsun istiyorum..
Bu 2 modeli beğendim,caploonbadan fiyatları da uygun gibi,bodrum satıcısından fiyat aldım ama merkezi izmirde oradan bakıp alabilirim daha uyguna gelir hem..fikirlerinizi almak istedim,nasıl sizce?
kızlaar bebek odası baya bir kafamı kurcalıyor..
iyi ve kaliteli olsun istiyorum aynı zamanda fiyatı da uygun olsun istiyorum..
bu 2 modeli beğendim,caploonbadan fiyatları da uygun gibi,Bodrum satıcısından fiyat aldım ama merkezi İzmirde oradan bakıp alabilirim daha uyguna gelir hem..fikirlerinizi almak istedim,nasıl sizce?
KIZLAR BITRAZ ABARTTIGINIZIN VE AGIR KONUSTUGUNUZUN FARKINDAMISINIZ HEPIMIZ POPILER KULTURUN ICINDE YASAYAN INSANLARIZ..
hEM DUNE KADAR NELER PISIRIYORUZ YIYORUZ ADLI BIR BASLIK ACALIM DIYEN SIZ DEGILMIYDINIZ SUAN REKLAM IZLIYORUMDA MILYONLARCA YEMEK VE ICECEK REKLAMI YAPILDI...Benım soyledıgım sey evde hepımızın yapabılecegı bırsey ben bıle mutfakla hıc arası olmayan bırısı yapabıldıgıne gore herkes yapar..Ayrıca sızın canınız sadece duydugunuz seylerımı ıstıyor benım duymadıgım gormedıgım eskıden aklıma bıle gelmeyen seyler aklıma gelıyor... Burası bır topık ınsanalr ozgurce yazabılırler yeterkı bırbırımızın alanına tecavuz etmeyelım ve bırbırımıze hakaret boyutuna kaçan bılmıslıkler taslamayalım... Cok aşeren arkadaslar mumkunse sız dısarıyada cıkmayın malum artık sımdının manavlarında envayı cesıt meyve sebze ve yemek cesıtlerı var... Ayrıca hekımınız soylemıstır dıye dusunuyorum bızım aşerme dıye adlandırdıgımız sey su aylarımızda tamamen bızden kaynaklanan psıkolojık seyler...
Benım canımın ıstedıgı seye vucudumun hıc ıhtıyacının oldugunu zannetmıyorum...
Bırseyler yazarken o kadar duyarlı bırısıysenız karsınızdakının de sızın gıbı bır gebe oldugunu alınabılecegını de dusunun lutfen göz hakkından bahsedıyorsunuzda söz hakkından bahsetmıyorsunuz kalp kırıncada karsınızdakının hakkını calmıs oluyorsunuz...
Tamam ben bır daha yazmam canımın ıstedıgı seyı o kadar cahıl egıtımsız bır bayan degılım..
Hepınızı sevgıyle kucaklıyorum...
gebelıgınızın tadını cıkarın bırbırınıze saldıracagınıza...
kızlaar bebek odası baya bir kafamı kurcalıyor..
iyi ve kaliteli olsun istiyorum aynı zamanda fiyatı da uygun olsun istiyorum..
bu 2 modeli beğendim,caploonbadan fiyatları da uygun gibi,Bodrum satıcısından fiyat aldım ama merkezi İzmirde oradan bakıp alabilirim daha uyguna gelir hem..fikirlerinizi almak istedim,nasıl sizce?
Ayyyyyyyy kızlaaaaaaarrr doktorum aradı ilk sonucum temiz çıkmışşşşşş
Allah razı olsun hepimizden dualarınız için..
günaydın kızlaar,:92:
birkaç gündür giremedim..cuma günü ayrıntılı ultrasonumun devamı vardı hatırlarsanız..
daha doğrusu kalbine tekrar bakma istemişti doktor..asd yani delik olabileceğinden şüphelenmişti..
neyseki,çok şüküüür birşey çıkmadı,oğlum gayet iyi,bende rahat bir nefes aldım...
kontrolümden önce 1 saatlik yoga dersine katıldım,çok iyi geldi sonra acısı biraz çıktı ama çok rahatlattı...
akşam da İstanbula uçtuk..haftasonu ordaydım giremedim...bebeğimin nerdeyse bütün giysi alışverişini tamamladım..
bakım ürünlerini ve biberon emzik gibi şeylerini büyük ölçüde aldım..hala eksiklerimiz var ama çoğu bitti sayılır..
geçmişe baktım nerdeyse 30 sayfa,okumaya çalışıcam ama kaçırdığım birşey olursa şimdiden affolaa..
sizi çok özledik teyzeleri,şimdi teker teker gözatıcam hepinizee
bu kitaplar nasıl okudunuz mu?banada kitap tavsiyesinde bulunurmusunuz almayı düşünüyorumda
canım dr sabiha paktuna keskin kanal dde bazen doktorum programına çıkıyor ben ilk orda gördüm onu sonra kitaplarını aldım ve okuyorum 8 yaşında bir oğlum var onun için faydasını görüyorum hatta başucu kitabı gibi tekrar tekrar okuyorum kanaldde programı çıkınca hemen buraya haber veririm.bebek psikolojisi konuusnda tavsiye edeeğiniz kitaplar var mı kızlar?
benim fikrimi sorarsan canim METE hosuma gitti.
böyle şeyleri düşünüp kendini boşuna üzme.bebek olunca sanki daha önceden de bebek büyütmüş gibi hissedeceksin kndini.bebekle kısa bir sürede birbirinize alışacaksınız merak etmeAy kızlar bende doğum değilde bebek eve geldiğinde napcam die düşünüyorum...eksik bişey edermiyim..çocuğuma iyi bakarmıyım...hamilelik psikolojim olmadı ama:26: Annelik olacak galiba..... Mesela bu emzik konusu... Emzirdikten sonra versem almazsa almasın ama ya emziğe sararda sütümü almazsa saçama mı düşündüm acaba... Sizce kızlar
cnm krem renk hoşuma gitti...benimde tercihlerim hep açık renklerden yana...
benım fıkrımı alacak olursan bende krem rengını sevdım cunkı acık renklı oda takımları harıka duruyo
ben mavinin modelini çok beğendim ama başka rengi varsa onu tercih et ikinci kız olursa ne yapcan?:)
Landsracçım bende mavilinin modelini diğerinin rengini beğendim çok güzel
normal doğumdan hiç korkmayın kızlar...insan anne olduğunu asıl o acının sonunda,kucağına aldığın sıcacık bebeğinle daha iyi anlıyorsun.onun dünyaya geliş anını,yavrun için verdiğin mücadeleyi,mücadelenin sonundaki mükafatını ...canlı canlı görüyorsun.hadi kıalaaarrr cesaret!
Bende normal doğum istiyorum, şuan için hiç korkum yok inşallah o zamanlarda da olmaz
ben aksine sezeryandan çok korkuyorum :18: inşallah öyle bi durumla karşılaşmayız
cok sevindim canim gözün aydin.hic bir problem olmamasina
ayyyyyyyy kızlaaaaaaarrr doktorum aradı ilk sonucum temiz çıkmışşşşşş
böyle şeyleri düşünüp kendini boşuna üzme.bebek olunca sanki daha önceden de bebek büyütmüş gibi hissedeceksin kndini.bebekle kısa bir sürede birbirinize alışacaksınız merak etme
kızımın ilk banyosunu annem yapmıştı,ondan sonra hep tek başıma yıkadım kızımı.endişelerin yersiz canım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?