2011 Nisan Anneleri

Hamaratlığı kim kaybetmiş de ben bulmuşum.
Keşke hamarat olsaydım.
Çok tembelim çookkk.

3- 4 ay sonra birbirimiz için dua ederiz artık. allah kısmet ederse ben normal doğum yapmak istiyorum. şimdiden düşünmeyim diyorum ama biraz gözüm korkmuyo da değill

Bende normal doğum istiyorum, şuan için hiç korkum yok inşallah o zamanlarda da olmaz
ben aksine sezeryandan çok korkuyorum :18: inşallah öyle bi durumla karşılaşmayız

Bende normal doğum istiyorum, şuan için hiç korkum yok inşallah o zamanlarda da olmaz
ben aksine sezeryandan çok korkuyorum :18: inşallah öyle bi durumla karşılaşmayız

benim belimde fıtık var hiç normal doğum düşünmedim çokta cesaretli değilim ben çıkartamam valla bebişi normal doğumdaallah hepimizi bir şekilde kolay kurtarsın inşallah

benim belimde fıtık var hiç normal doğum düşünmedim çokta cesaretli değilim ben çıkartamam valla bebişi normal doğumdaallah hepimizi bir şekilde kolay kurtarsın inşallah

benm arkadasımda fıtıtan dolayı sezeryan oldu canm saglkla kucagmza alrz ins hepmz bebişler ve anneler sağlıklı olsun yeter

Ay kızlar bende doğum değilde bebek eve geldiğinde napcam die düşünüyorum...eksik bişey edermiyim..çocuğuma iyi bakarmıyım...hamilelik psikolojim olmadı ama:26: Annelik olacak galiba..... Mesela bu emzik konusu... Emzirdikten sonra versem almazsa almasın ama ya emziğe sararda sütümü almazsa saçama mı düşündüm acaba... Sizce kızlar

canım en normalmi epudral falan mı ben başta epudral istiyordum yan etkilerini duyunca vazgeçtim bu konuda araştırma yapan lar olursa yada doktorlarının söylediklerini paylaşan olursa sevinirim

ben tamamen normal düşünüyorum cnm. yani epiduralsiz. başlarda bende epidurali epey bi soruşturmuştum. KKda yazılanları fln okudum epidural deneyimi olanlar fln yazmış da. bazıları çok rahat olduğunu söylüyo. bazılarının da bi tarafı uyuşmamış doğum sancısını hep bi tarafında hissetmiş fln. bi de epidurali 4 cmlik açıklık olana kadar vermiyolarmış. o 4cm açıklık oluşana kadar doğum sancısını çekiosun canm yani hiç ağrı fln yok die bişe yok.7- 10 cm lik açıklık oluncada doğum oluyo zaten o yüzden bazıları 4cm için çektiğim acıyı kalan 3-4 cm içinde çekerim dio. bazıları da o kalan 3-4 cm asıl beni benden aldı diolar o yüzden epidurali yapmaya değer görüyolar. o yüzden bende şimdilik nosnormal bi doğum düşünüyorum ama bakalım kısmettt.

kızlaar bebek odası baya bir kafamı kurcalıyor..
iyi ve kaliteli olsun istiyorum aynı zamanda fiyatı da uygun olsun istiyorum..
bu 2 modeli beğendim,caploonbadan fiyatları da uygun gibi,Bodrum satıcısından fiyat aldım ama merkezi İzmirde oradan bakıp alabilirim daha uyguna gelir hem..fikirlerinizi almak istedim,nasıl sizce?

Eklentiler

• $IMG_1549i.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_1548i.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…