- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.081
bebek psikolojisi konuusnda tavsiye edeeğiniz kitaplar var mı kızlar?
HAMARAT ANAM BU AVRAT.... EVDE Bİ TON İŞ VAR DÜN KAYINVALİDEM İLK DEFA 3. SENE SONUNDA BİZDE YATTI PEDER YOK DİE...MUTFAĞA SOKMADIM VALLAHİ..O YÜZDEN BU GÜN TEMBELLEŞİCEM DEDİ... Bİ ANDA YÜKLENMİM DİE...BEN ARTIK ÜTÜ YAPMIYORUM AHAHA KIYAFETLERİMİN ÇOĞU OLMUYO OLANLARIDA ÜTÜLEEK 5 DAK KOCAMDA GÖLEK HİÇ GİYMEZ PANTOLAN ÜTÜLERİM ONLARDA FASULYEDEN
HOŞGELDİN CNMBEBİŞİN NAPIYO...
3- 4 ay sonra birbirimiz için dua ederiz artık. allah kısmet ederse ben normal doğum yapmak istiyorum. şimdiden düşünmeyim diyorum ama biraz gözüm korkmuyo da değill
gördüm yanıma not aldım acaba nasıllar bu kitaplar bende okumak istiyorum bişelerBen iki kitap aldım, arka sayfalarda kaldı ekledim ama.
Şimdilik okumadım. Okuyunca yorum yazarım.
Bende normal doğum istiyorum, şuan için hiç korkum yok inşallah o zamanlarda da olmaz
ben aksine sezeryandan çok korkuyorum :18: inşallah öyle bi durumla karşılaşmayız
Bende normal doğum istiyorum, şuan için hiç korkum yok inşallah o zamanlarda da olmaz
ben aksine sezeryandan çok korkuyorum :18: inşallah öyle bi durumla karşılaşmayız
benim belimde fıtık var hiç normal doğum düşünmedim çokta cesaretli değilim ben çıkartamam valla bebişi normal doğumdaallah hepimizi bir şekilde kolay kurtarsın inşallah
aynen bana da sezeryan daha korktucu gelyr amelyat gbi ya ama kısmet bakaım ne oloacak
Geçmiş olsunbenim belimde fıtık var hiç normal doğum düşünmedim çokta cesaretli değilim ben çıkartamam valla bebişi normal doğumdaallah hepimizi bir şekilde kolay kurtarsın inşallah
canım en normalmi epudral falan mı ben başta epudral istiyordum yan etkilerini duyunca vazgeçtim bu konuda araştırma yapan lar olursa yada doktorlarının söylediklerini paylaşan olursa sevinirim
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 2 ziyaretçi)
ne kadar kalabalığız
selam esracım bebiş ne yapsn yatıp yuvarlanyr içimizde çok şukur buyuyrlar carsamba randevum var ayrntlı heyecanlyz
ay bammbik 5 kişi kaldı herkes kayboldu
kızlar bn kendmi iice agrlaşmış ve hantal hssedyrm sanki yaaa cabk yorulyrmSzler nasılsınız
**********kızlar şu an doğumda olan bi arkadaşıma dua eder misiniz **************
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?