- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.121
Kızlar ben bu haberin şerefine şimdi dooooru forum istanbula gidiyorumm alışverişeeee .. Görüşürüz öptüm hepiniziiiii
Kızlar ben bu haberin şerefine şimdi dooooru forum istanbula gidiyorumm alışverişeeee .. Görüşürüz öptüm hepiniziiiii
Ayyyyyyyy kızlaaaaaaarrr doktorum aradı ilk sonucum temiz çıkmışşşşşş
Allah razı olsun hepimizden dualarınız için..
leegorkemmmmmmmmmmm tatlım naber hiç sesin çıkmıyor işler yoğun galiba
lansard canım cok sevindim iyi çıkmasına
keja'cım hangi hastane bu?günaydın arkadaşlar c.tesi ayrıntılı usg vardı çok şükür bebğim iyiymiş herşeyi normal dedi doktor bid fotorafını çerçeveye koyup verdiler çok şaşırdım yanında cd başka fotoğraf falan memnun kaldım ben allah hepimizin sonuçlarının güzel çıkmasını nasip etsin inşşş
kızlar yılbaşına az kaldı...yani 2011 e girmeye...SKORPİON DÜNÜŞLE ONU KONUŞUYODUK...yılbaşı 2011 derken ne kaldı ki geriyebu günlere geldik birlikte
geri sayim ba$ladiiii.. Allahim kucagimiza aldigimiz günleride göstersin insallah hep birlikte
aminnnnnnnnnn cnminş şu gerli kalan rakamı 2 basamaklı görsek heycan başlıcak...
evet canım ya geçen doğum izni falan bahsederken baktımki şurda 3 ay falan kalmış işe gideceğim sonra inşallah bebişimle olacağım sağlıcakla doğsunlarda
sanki bana çok uzak gibi geliyor ama günler su gibi akıyor
kızlar yaaaaaaaaa az yedgnzi düşünp ynede kilo alyrmsnz ben bu kilo işini çok duşunmeye başladım ya :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?