- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.141
keja'cım hangi hastane bu?
a evet o da var dimi canım yabende bundan var kuzenım kendı cocugununkını bana verdı ama ben yınede ana kucagı alıcam malum bunu bıryere gıderken goturemezsın o acıdan kullanıslı degıl
Mete ve Taha diyorum ben ama Mete ağır basıyorKIZLAAR..sizce TAMER....TAHA....CEYHUN....METE....hangi isim daha güzel?yardımcı olursanız sevinirim.
araştırcam canım bakalım zor ya karar vermek hiç kullanmazsa boşuna o kadar para vermekte istemiyorum doğrusutatlım bnde bu anakucaklı salıncaktan bnde çok begenmştm çarşıda...90 mlyon demişlerdi bana sende bi araştır istersen
bende diyorum nerelerde bu kızgünaydın kızlaar,:92:
birkaç gündür giremedim..cuma günü ayrıntılı ultrasonumun devamı vardı hatırlarsanız..
daha doğrusu kalbine tekrar bakma istemişti doktor..asd yani delik olabileceğinden şüphelenmişti..
neyseki,çok şüküüür birşey çıkmadı,oğlum gayet iyi,bende rahat bir nefes aldım...
kontrolümden önce 1 saatlik yoga dersine katıldım,çok iyi geldi sonra acısı biraz çıktı ama çok rahatlattı...
akşam da İstanbula uçtuk..haftasonu ordaydım giremedim...bebeğimin nerdeyse bütün giysi alışverişini tamamladım..
bakım ürünlerini ve biberon emzik gibi şeylerini büyük ölçüde aldım..hala eksiklerimiz var ama çoğu bitti sayılır..
geçmişe baktım nerdeyse 30 sayfa,okumaya çalışıcam ama kaçırdığım birşey olursa şimdiden affolaa..
sizi çok özledik teyzeleri,şimdi teker teker gözatıcam hepinizee
canım bencede mavi olan ama 2.cocuğu düşünüyorsan özellikle ara renk olması daha iyi olur.bi konuş firmayla bakalım belki renk değişimi yaparlarkızlaar bebek odası baya bir kafamı kurcalıyor..
iyi ve kaliteli olsun istiyorum aynı zamanda fiyatı da uygun olsun istiyorum..
bu 2 modeli beğendim,caploonbadan fiyatları da uygun gibi,Bodrum satıcısından fiyat aldım ama merkezi İzmirde oradan bakıp alabilirim daha uyguna gelir hem..fikirlerinizi almak istedim,nasıl sizce?
cnm artık azda yesek vucut onu daha doğrusu miniklerimiz hop kapıcak onları... normal besleniyorum ama tabiki kilo artışı oldu... seni rahatsız eden ne cnm..
kızlar yaaaaaaaaa az yedgnzi düşünp ynede kilo alyrmsnz ben bu kilo işini çok duşunmeye başladım ya :84:
canım kaç kilo aldınki
4kilo aldım çok diye düşündgm için deil az yememe ragmen almam uzuyr bide çok yesem şişermym ki:86:
evet gayet idealmiş zaten. son aylarda daha da alacağız. arkadaşım hiç iştahım yoktu sadece temel besinleri alıyordum ama son 3 ayda 9 kilo aldım diyor. normal yani tatlım vücut yağlanıyor doğuma hazrlanıyoruz
kızlar yaaaaaaaaa az yedgnzi düşünp ynede kilo alyrmsnz ben bu kilo işini çok duşunmeye başladım ya :84:
tatlım hiç öyle fazla düşünme..hele bu kilo işinde stres yapmak gelmiyor..sen kontrolü elden bırakma yeter..
4 kilo almışsın niye takıyorsunki ben 6 kilo aldım..bende çok sorun yapıyordum ama İst.da arkadaşlarım çok iyi göründüğümü
hiç kilo almamış gibi göründüğü söylediler..biz fazla takıntı yapıyoruz bence,ama tabi abartmak da değil kastdettiğim..
evet vucut kendni hazrlyr galiba doğruu canmkilolarla yasamayı öğrenelim
a evet o da var dimi canım ya
Mete ve Taha diyorum ben ama Mete ağır basıyor
araştırcam canım bakalım zor ya karar vermek hiç kullanmazsa boşuna o kadar para vermekte istemiyorum doğrusu
bende diyorum nerelerde bu kızhoşgeldin canım oh alışverişler yapılmış eklede görelim bizde.
canım bencede mavi olan ama 2.cocuğu düşünüyorsan özellikle ara renk olması daha iyi olur.bi konuş firmayla bakalım belki renk değişimi yaparlar
Ben Anadolu yakasında üsküdar semt olarak ..iklimya34 mavili 34 kızlar ist hangi semtteydiniz
Kızlar bende 6 kilo aldım ama çok şükür ki bu aralar kilo alımım durdu,her aya 1 kilo olmayacak tabii ama hiç değilse 14 kilo civarlarında bitireyim diyorum.Daha 22 hafta civarındayız Allah yardımcımız olsun
İştahınız nasıl peki herşeyi yemek istiyor musunuz yoksa dikkat ediyor musunuz yediklerinize,bünyeyle alakalı bir durum tabiiki çokda sıkıntı yapmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?