2011 Nisan Anneleri

bende bundan var kuzenım kendı cocugununkını bana verdı ama ben yınede ana kucagı alıcam malum bunu bıryere gıderken goturemezsın o acıdan kullanıslı degıl
a evet o da var dimi canım ya
KIZLAAR..sizce TAMER....TAHA....CEYHUN....METE....hangi isim daha güzel?yardımcı olursanız sevinirim.
Mete ve Taha diyorum ben ama Mete ağır basıyor

tatlım bnde bu anakucaklı salıncaktan bnde çok begenmştm çarşıda...90 mlyon demişlerdi bana sende bi araştır istersen
araştırcam canım bakalım zor ya karar vermek hiç kullanmazsa boşuna o kadar para vermekte istemiyorum doğrusu
bende diyorum nerelerde bu kız hoşgeldin canım oh alışverişler yapılmış eklede görelim bizde.

canım bencede mavi olan ama 2.cocuğu düşünüyorsan özellikle ara renk olması daha iyi olur.bi konuş firmayla bakalım belki renk değişimi yaparlar

:84: ahahaha tartı 73 gösterdi kızlar... 6 kilo ahahahah hadi sabah gitsin yediklerim kıyafet vs at 1 kiloyu 72 de 5 kilo... bence idela bi gidişat... sorun etmiyorum çünkü esnemeyen bi eşofmanım var bacaklar sıkmıyo yine aynı kilo karın kısmından alıyorum yani kalçada pek almadı... hadi hayırlısı doktor ne dicek çok merak ediyorum..

istanbulda bulunun arkadaşlarım.... bu liste güncellenmedi...olurda bi gün buluşup görüşmek istersek die burda semtleri yazdım..ist olup listede olmayan arkadaşlarım var söylerseniz eklemek isterim
esra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK
ellot-----SARIYER
angel74---KÜÇÜKÇEKMECE
Bammbik----TUZLA

4kilo aldım çok diye düşündgm için deil az yememe ragmen almam uzuyr bide çok yesem şişermym ki :86:

evet gayet idealmiş zaten. son aylarda daha da alacağız. arkadaşım hiç iştahım yoktu sadece temel besinleri alıyordum ama son 3 ayda 9 kilo aldım diyor. normal yani tatlım vücut yağlanıyor doğuma hazrlanıyoruz

evet vucut kendni hazrlyr galiba doğruu canm kilolarla yasamayı öğrenelim

kızlar yaaaaaaaaa az yedgnzi düşünp ynede kilo alyrmsnz ben bu kilo işini çok duşunmeye başladım ya :84:

tatlım hiç öyle fazla düşünme..hele bu kilo işinde stres yapmak gelmiyor..sen kontrolü elden bırakma yeter..
4 kilo almışsın niye takıyorsunki ben 6 kilo aldım..bende çok sorun yapıyordum ama İst.da arkadaşlarım çok iyi göründüğümü
hiç kilo almamış gibi göründüğü söylediler..biz fazla takıntı yapıyoruz bence,ama tabi abartmak da değil kastdettiğim..

evet arkadaşımda dyr ii gdyrsn diye herhalde normalde pek kilo almayan biri olnca şok oluyrm evet biz biraz takntı yapyrz galiba sağlıklı olsnlar yetr ki yaa

canım saolasın,burda merak edilmek de güzel birşey
2.cocuğu istiyorum ama şimdiden ona göre plan yapmak da zor,1 taneyi hakedelim de..bende ara renklerden yanayım tabi
bakalım İzmire gidince kesin kararımı vericem artık..tabi 1-1,5 ayı bulacak gitmem..

Kızlar ayrıntılı-2.düzey ultrason Nisan hastanesi 122 tl yapıyor bilginiz olsun.Ben labaratuardan randevumu iptal ettirdim gidip orda yaptırıcam.Yaptırmak isteyenlerinde aklında olsun.

Kızlar bende 6 kilo aldım ama çok şükür ki bu aralar kilo alımım durdu,her aya 1 kilo olmayacak tabii ama hiç değilse 14 kilo civarlarında bitireyim diyorum.Daha 22 hafta civarındayız Allah yardımcımız olsun
İştahınız nasıl peki herşeyi yemek istiyor musunuz yoksa dikkat ediyor musunuz yediklerinize,bünyeyle alakalı bir durum tabiiki çokda sıkıntı yapmamak lazım

nisa hastanesi yenibosnadaymış canım.Sana uzak gelebilir anadolu yakasında bildiğim maalesef yok,doktor bir arkadaşa sordum en uygun neresi yapar diye,orayı duydum 122 liraymış doktor gönderirse 110 lira dedi.Bende aradım randevu aldım.

canım ya ben dikkat etmiyorum özellikle ama çikolata kek hamur işi yeme dedi doktor onları yemiyorum. sebze meyve kırmızı-beyaz et istediğim kadar yiyorum. henüz 1 kilo aldım şimdilik. aslında endişeleniyorum ama doktor sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…