- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.261
Dünüş tedirgin olma cnm... Illaki bişey dicekler... Nasılsın bu arada....napıyon..
iyilik valla canim isten geldim iste teli gördüm tedirgin oldum.guatr icin kan almislardi ama onun icin sali günü eger iyiyse kagit gelmiycekti,kötüyse dozu arttirmam gerekiyosa ne kadar articagi yazili kagit yolluycaklardi.acaba onla ilgili birsey mi ki..baskada ne olabilirki acabasen napiyosun bu arada??
bilg kafayı yedi...msn açılıyo pöfffffffffff
kapadin, simdi acamiyon mu..
ya dünüş adama diyorum şunun bi mikroplarını temizle die...eee terzi kendi söküğünü dikemezmiş...yapmıyo adam bilg uzanı 20 dak almaz... napalım çökünce artık yenisini alırız yüklüyo programları benim minik pc mekaldıramıyo tabi
dogru diyon terzi kendi sökügünü dikemezmis diyecanim guatr kontrolü normalde her zaman yapilmiyo.hamile kaldigin zamanki ilk kontrollerde ilk kez yapiliyo.eger sorun varsa daha sonra takip ediliyo.benim bildigim.ama orda nasil bilmiyorum.
cnm benimde bakıldı sorun yok dedi ama sonradan bir kere daha bakılıyomuş...
olabilir bak dedigin gibi..trde tam nasil yapiliyo bilmedigim icin.benim bastan beri problemli gittigi icin bide 9 ay ilac kullaniyorum(
cnm benim senin problemin yoktu ki...sadece bebeğin eşi aşşağıdaydı dimi...çıkmasını bekledin..... allahın izniyle geldik bu günlere... bakalım çarşamba gidice cnm doktora çok heycanlıyım neler dicek acaba..
bastan beri problemli dedigim guatr canim hamile kalir kalmaz hormonlarim düsüyo.ilac kullanip normale getiriyorum bebek icin.hamilelik hormonu vücudumdan gidince tekrar normale dönüyo ve ilaci kesiyorum.az kaldi seninde ne güzel bebisini göreceksin.hersey güzel olucak sizin icin..
haaaaa :44: bak bunu bilmiyodum.. neden bilmiyodum cnm hiç dememiştin...evet az kaldı..ne merak ediyorum biliyomusun cnm..bu detaylı ugs şimdi ben gidince 120 tl vercem ya detaylı için eğer istersek yinemi para vercem bilgin varmı
konusu gecmediyse söylememisimdir canim.detayliya gidince kendi doktorun mu yapicak.yoksa seni baska bir yeremi yönlendiricek?sen normal muayene icin gidipte o yapacaksa sadece 120 verirsin herhalde.ama yinede bilmiyorum.burda biz hic para vermedigimiz icin.bizim faturalar saglik sigortasina gidiyo ve hamilelikte bizim cebimizden para cikmadan sigorta hepsini ödüyo.senin soruna yarin diger kizlar cevap verir canim.
evet cnm... ama zannetmiyorum ayrı bi doktora baktıracağımızı doktorum bakar die düşünüyorum..ama detaylıya girerim herhalde ya... çarşamba ola hayrola
dedigin gibi carsamba olsun hersey belli oluraz kaldi iyisinn beim daha 1 aydan 1 gün fazla var kontrola ah ahhh
cnm ya bi yopikta bebek çok sağlıklı 40 haftasında gelmiş ama kakasını yuttuğu için işte bişeyler yapmışlar falan korkutmuş bebek ve iyiymiş...bişey olmazmışta hani anlık...senin bilgin varmı? bana çok garip geldi nasıl yutarki :26:
bizimde burda bir tanidigimizin bebegi dogdu ve bebek anne karninda kakasini yemis ve bütün kanina gecmis.cigerlerine falan,beynine..bebek üniversite hastanesine kaldirildi hemen orda kani temizlenmeye calisiyliyodu ama bu islem baya bir uzun sürecekmis duydugum.su an nasil oldu bilmiyorum ama.birde bu tanidigim kisiler akraba evliligiydi dayisinin kiziyla evli cocuk.bir kizlari var onda birsey yok ikinci kizlari akdeniz anemisi yüzünden vefat etti.simdiki ogullarida böyle oldu.artik akrabalikla ne kadar ilgili bir problem mi bilmiyorum ama.bebek sanirim hala hastanede kaliyo.tam düzelirmi diyede garanti vermiyolarmis.insallah en yakin zamanda düzelir yavrucak.
:26: ay cnm vallhi bu dediğin gibi akrabalıkla ilgilimi bilmem ama resmen kader... çünkü çok farklı bişey... allah şifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?