- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.281
dogru diyon terzi kendi sökügünü dikemezmis diyecanim guatr kontrolü normalde her zaman yapilmiyo.hamile kaldigin zamanki ilk kontrollerde ilk kez yapiliyo.eger sorun varsa daha sonra takip ediliyo.benim bildigim.ama orda nasil bilmiyorum.
günnaydınlarr tüm annelere ve bebişlere
günaydın cicianneleerrrr
allahım ne güzel bi gün benim için ne mutlu uyudum anlatamam
günaydın şekerler bugün çok uykusuzum çok geç yattım gece :44:
günaydın güzeller
ben lieracı düzenli sürmüyordum banyodan sonra baby yağı falan yapıyordum
akşam bi baktım pul pul dökülme başlamış 2 gündür zati çok kaşınıyordu gece 2 kere yidire yidire sürdüm artık düzenli sürme vakti geldi sanırım
şu kakao yağlı karışımın formülünü bidaha yazarmıısınız not etmemişim de
günaydın bütün güzel annelere ayy bu havalar soğudu yataktan çıkasım gelmiyo üff şimdi kim gitcek işe birde kar yağınca napıcam bilmiyorum allah bütün çalışan anne adaylarının yardımcısı olsun.
ya kızlar bende badem yağı kayısı yağı birde kakao yağı aldım hepsini karıştırdım ama bu kakao yağı donuyo bende kakao yağını bıraktım şimdilik kayısı yağı ile badem yağını sürüyorum ama kakao yağı neden dondu anlamadım sizdede oldumu böyle birşey.
Fundacım,canım saol destekleriniz beni çok mutlu etti..
mesacım kullandığın kakao yağının markasını yazarmısın benimki destek isimli bir firmaya ait sen kullandığın markayı yazda bari ondan alayım bende.
kızlar uzuuuuuuuuun bi aradan sonra herkeze merhaba umarım iyisinizdir biz iyiz ama bikaç gundur aksılıkler yaşadık.gçen gün dışarda çok yagmur vardı yürürken ayagım kaydı ve düştüm sonrasında çok korktum ama allah a şükür iyiz şimdi ucuz atlattık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?