2011 Nisan Anneleri

dönüş bizim burada da aynı hamile kalınca hatta daha kalmadan hormon tahlili yapılıyo tsh lar da sorun var sa aylık yada 2 aylık süre ile kontrol ediliyo

günnaydınlarr tüm annelere ve bebişlere

Günaydın canım

günaydın cicianneleerrrr
allahım ne güzel bi gün benim için ne mutlu uyudum anlatamam

Günaydın canım çok sevindim senin adına sonucun güzel çıkmış. Zaten hiç şüphem yoktu. En iyisi bu testleri hiç yaptırmamak. Ben ikinci çocuğu düşünürsem yaptırmayı düşünmüyorum.

günaydın şekerler bugün çok uykusuzum çok geç yattım gece :44:

Günaydın

günaydın güzeller
ben lieracı düzenli sürmüyordum banyodan sonra baby yağı falan yapıyordum
akşam bi baktım pul pul dökülme başlamış 2 gündür zati çok kaşınıyordu gece 2 kere yidire yidire sürdüm artık düzenli sürme vakti geldi sanırım
şu kakao yağlı karışımın formülünü bidaha yazarmıısınız not etmemişim de

Bugün kontrolümüz var bebişimizi görücez kısmetse. Bakalım yüzünü gösterecekmi nazlı oğluşum bugün. Şeker yüklemede yapılacak. İnşaallah iyi çıkar sonuçlarım. Hnk canım seninde kontolün vardı bugün değil mi? Sanırım senin oğluşunda saklanıyordu benimkisi gibi. İnşaallah görürüz bugün minişlerimizi.

Landsarc canım oğluşunun iyi olduğuna çok sevindim. Doktorlar bazen boşuna tedirgin ediyorlar bizi. Alışverişlerde yapılmış. Güle güle giysin oğluşun aldıklarını. Resimlerinide bekliyoruz en kısa zamanda

tatlım ben kakao kremine badem ,kakao ve kayısı yağı karıştırıp ole sürüyorum yağ olarak sürmek zor geliyo krem haline gelince çok pratik

günaydın bütün güzel annelere ayy bu havalar soğudu yataktan çıkasım gelmiyo üff şimdi kim gitcek işe birde kar yağınca napıcam bilmiyorum allah bütün çalışan anne adaylarının yardımcısı olsun.

bende aynı şeyden dert yandım ne yapacaksak allah kolaylık versın

ya kızlar bende badem yağı kayısı yağı birde kakao yağı aldım hepsini karıştırdım ama bu kakao yağı donuyo bende kakao yağını bıraktım şimdilik kayısı yağı ile badem yağını sürüyorum ama kakao yağı neden dondu anlamadım sizdede oldumu böyle birşey.

yo cnm ben de hiç donmadı bugüne kadar kutu koyu kahve dimi üstelik ben kako yağını havuç yağı ile karıştırıp kullanmıştım yine sorun yaşamadım

günaydın bayanlar nasılsınız?kızlar ya benim geceleri uykudayken ve sabahları uyandığım zaman karnım ağrıyor.kramp tarzı bişeler oluyor.gerildiği için oluyordur bi sorun değildir demi ???

benim pul pul döküntülerim 1 aydır başlamış.üstelik kaşıntıda var.ben jansons baby bebe yağını kullanıyorm.kullanan arkadaşlarım tavsiye ettiler.umarım işe yarar.

mesacım kullandığın kakao yağının markasını yazarmısın benimki destek isimli bir firmaya ait sen kullandığın markayı yazda bari ondan alayım bende.

Fundacım,canım saol destekleriniz beni çok mutlu etti..

canım burda destk olmamız birbirmize cok iyi geliyor bende amnyosentez sürecinde desteğinizi çok gördüm allah hepinizden razı olsun
düşün en yakın arkadaşım bile aramamıştı ben aradım zaten birşey cıkmayacağını biliyordum ded umarsızca neyse napalım insan başıan gelmeden bilmiyormuş işin ciddiyetini bende belki ona öyle davranırdım

kızlar uzuuuuuuuuun bi aradan sonra herkeze merhaba umarım iyisinizdir biz iyiz ama bikaç gundur aksılıkler yaşadık.Gçen gün dışarda çok yagmur vardı yürürken ayagım kaydı ve düştüm sonrasında çok korktum ama ALLAH a şükür iyiz şimdi ucuz atlattık...

aman dikkat et cnm allah korumuş seni ve bebeğini nazar a mı geldin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…