2011 Nisan Anneleri

yok butun gun evdeyım.benım karnımda çok buyumedı aslında oynamaya başladıktan sonra uyku duzenım bozuldu benım.senn yaramzda uyutmuyor bellı

bu aralar sakin cnm..yada baktı anam ayaklandıktan sonra beni unuttu protesto ediyo arada boloncuk patlatıyo Bu zamanlar böyle önceleri feci tepikliyodu dönem dönem galiba

maş.ayaktayken fazla hıssedılmıyor zaten ben yataga gırınce başlıyor.

nasıl aldınmı bebişe bişeyler..hoş almışsındır ama...ben o gün uygun gördüm bide arkadaşım tembihlemişti oda nisan annesi.. Alt değiştirme bezi aldım kapitoneli.. Bol bol makineye atıcaksın falan dedi ama bitanede şık bişeymi alsam die düşünüyorum ama..yoksa gerek yokmu... Bide battaniye kaçtane düşünüyosun sen? Nasıl

aldım baya oldu kıyafetlerı ama yıne eksık sankı şık al bı yere gıdınce kullanırsı.1 tane kalın peluş battanıye teyzesı aldı 1 tane penye pıke ben aldım ama 5-6 tane daha alcam çok kullanılıyor ablamdan bılıyorum bıde nısan annesı gormuştum o da al dedı.aslında ben bıtanede krem yada krık beyaz ordurmek ıstyrm uzerı ıncılı felan

bugun kadıfe tulum aldım 62 no kuçkmudur acaba nısann 20sınde dogum sıcaklar gelcek zaten fazla gıyemez dıye bu boy aldım sence esra

cnm 62 nin kaçıncı ay olduğunu biliyomusun ben bilmiyodum çözdüm işi ve doğruymuş.. 40 haftalık doğurcaz inş ya o 9 aylık oluyo.. 62-40:22 işte buda 5-6 aylık bebiş için... Iyi yapmışsın cnm zati sıcaklara denk gelcek bende 2 tane alırım diyorum gerisi penye belki biraz kalın penya tarzı alırım

slm kizlar.ben daha hic bisi almadim.listede hazirlamadim.bana yaptiginiz listeden ornek verebilirmisiniz.bide ben iyi beslenemdigimi dusunuyorum.yada bugunlede cok karamsarim.bebegim sagliklimi olacak yoksa olmuycakmi cok dusunuyorum.sizde boyle oluyomuunuz.

benım bıldıgımde boyu oluyordu 56-62-68 boylar boyle gıdıyordu kıyaferlerde dogun ca en fazla 53 cm olur dıe duşundum bak dedıgını bılmıodum.esra forum ıstanbul yakınmı bılmıyrm sana ama IDEXE dıye bır magza var %50ındırımlı erkek bebkler ıçınde çok gzl kıyaftler vardı bak ben bugun 1kadıfe tulum 2 bluz 1 penye tulum aldım 45 verdım normalde bura pahalıydı yarı yarıya duşmuş.bıde wenıce den uçlu penye tulum aldım wenıce begenmıodum ama bunlar hoşuma gttı

ben lıste yapmadım ne goruyosam alıyorum canım başta çıt çıtlı badı pıke havlu felan al.rahat ol ıyıyı duşun bbeışınıde strese sokma yemek yıyemıyormusun kı

cnm incili arkadaş ördürdü kırık beyaz üstüne bi sıra güpür böyle fransız danteli gibi şık bişi arasına bir sıra inci öyle giidiyo..mükemmel olmuştu bende istiyodum çok samimi arkadaşım kesinlikle tavsiye etmem dedi...benim ona ördüğüm alize yünün marifetli ipi var..pon pon lu haroşe örünce kendi çıkıyo süper bişi inan öyle dua etmişki bana hep onu kullanmış.. Bende bunun beyazı var bir tane daha örcem işte penye var bide fermuarlı olan battaniyelerden alcam şapkası patiği var yeter die düşünüyorum ama görürsem almazsam tabi
Cnm liste öyle uzunki biz bile yarısını alamadık...topik var cnm bu konuyla ilgili istersen yaza bilirim ama yazmakla bitmez. Oyüzden işte kaçtane alsak onu tartışıyoruz..
2 havlu aldım 3tane lıf ordum alt az oldu galıba bıde zıbınlı çıtçıtlı badı mendıllerı yok

ne havlusu cnm... Lif nie ördün ilk defa duydum bebek içinmi..ben mendil aldım dışardan hiç evde mermersahinmi nedir onlarla uğraşmaya iğne oyası yap tığla değmez vallahi...oğlum olcağı içinde takmıyorum belki kızımda daha çok kokoşlarım

cnm forum istanbula yakın değiliz ama beşiktaştayız biz..20 dak arabayla orda oluruz..annem yakın bahçelievlerde... Bu dediğin yer forum istanbuldamı en alt kattağı mağazalardamı...uygun almışsın cnm.. Bu pazar gidim bari ya..

kizlar bebekler icin orme lif onermiyolar.singer tarzi bisey kullaniyolar burda.tr dede var.isterseniz bi arastirin.birde battaniye polar,ve tuylu,yunlu onermiyolar.

lif dediğin gibi cnm singer.. En doğrusu ama tüylü yünlü işte bebişin ağzına girecek yok örme yelekler çok tüylüler tehlikeli ama polar dediklerim böyle dokusu yumuşak fakat tüy olarak yokmuş kadar kısa olan varya o tarz... Ama bi çekiştirip battaniyeyi bi bakim.. Geliyomu tüyü Mağaza görevlisi yakarlarsada artık derim bişilr hihi

kizlar bu arada size bi surprizim var.1 hazirada allah kismet ederse turkiyedeyim.istanbulda inecek ucak once.dayimlarda kalicam bi kacgun.bahcelievlerde oturuyolar.siparisiniz varsa getirebilirim.

bende mendılı alıcam oremem zaten

ugra bız gec bıle kalmışız erkeklere daha çok çeşıt vardı evt alt kat

kizlar bu arada size bi surprizim var.1 hazirada allah kismet ederse turkiyedeyim.istanbulda inecek ucak once.dayimlarda kalicam bi kacgun.bahcelievlerde oturuyolar.siparisiniz varsa getirebilirim.

Ay süper vallahi... Ne sapariş vere biliriz ki... Bahçelievlerde nerede oturuyo annemde orda hatta forum istanbul yakın oraya cnm.. Budan arkadaşlar buluşuruz orda bi 4-5 kişi oluruz belki..hayırdır nie geliyosun..akraba ziyaretimi

hepinize iyi geceler hanimlar.ölcüleri yazdim belki isinize yarar.

yeni dogan:50 cm.
1aylik :56 cm.
3 aylik :62 cm.
6 aylik :68 cm.
9 aylik :74 cm.
12 aylik :80 cm.
18 aylik :86 cm.
24 aylik :92 cm. oluyo ..

kızlar ben çıkıyorum uykum yok ama eşim solenıp duruyor yrnda gec kalkarım bu gıdışle dılınden kurtulamam oglene kadr uyuyorsun gecede yatmıyorsun dıyor ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…