- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.501
ailemin yanina geliyorum canim.cok ozledim onlari.birkac ay kalicam tr.de.yazi biritip oyle gelirim buraya.esracim gelmeden once burdaki bebek magazalrinin internet adr.veririm bakar begenirsiniz.ewt ayarlayip bulusalim vala cok isterim.Ay süper vallahi... Ne sapariş vere biliriz ki... Bahçelievlerde nerede oturuyo annemde orda hatta forum istanbul yakın oraya cnm.. Budan arkadaşlar buluşuruz orda bi 4-5 kişi oluruz belki..hayırdır nie geliyosun..akraba ziyaretimi
HMM BOU OLARAK DEMEK... BENDE NE DENKLEM KURMUŞUM DİYORUM BULDUMhepinize iyi geceler hanimlar.ölcüleri yazdim belki isinize yarar.
yeni dogan:50 cm.
1aylik :56 cm.
3 aylik :62 cm.
6 aylik :68 cm.
9 aylik :74 cm.
12 aylik :80 cm.
18 aylik :86 cm.
24 aylik :92 cm. oluyo ..
ay yat cnm...zorla kendini bari..bizimki yanımda onda netbook karşısında aynı kolutuğa uzanmışız geç gidicek die rahat..sağolsun bişey demez bana..alıştırdımkızlar ben çıkıyorum uykum yok ama eşim solenıp duruyor yrnda gec kalkarım bu gıdışle dılınden kurtulamam oglene kadr uyuyorsun gecede yatmıyorsun dıyorıyı geceler
ailemin yanina geliyorum canim.cok ozledim onlari.birkac ay kalicam tr.de.yazi biritip oyle gelirim buraya.esracim gelmeden once burdaki bebek magazalrinin internet adr.veririm bakar begenirsiniz.ewt ayarlayip bulusalim vala cok isterim.
hosbulduk ay diziyi bitirdim attim kendimi buraya.gecen bende zara diye bir magza var bizim burda oraya gittim ay bayildim kiyafetlere ama hepsi kislik henüz isime yaramiyo.su yilbasi gecsede yeni baharlik,yazlik ürünler gelse de bol bol alisveris yapsam prensesime
bebek kiyafetleri burda cok ucuz.tr.de satilan markali kiyafetleri burda gorunce coksasirmistim.getcekten o kadar ucuzki.hastane cikislari burda var canm.sizin aldiginiz fiyatlar buraya gore cok pahali.burda 5-10 dolar arasinda.battaniyeler 7 dolar.tulumlar 4-5 dolar hemde markali.HMM BOU OLARAK DEMEK... BENDE NE DENKLEM KURMUŞUM DİYORUM BULDUMMEĞER YANILMIŞIM HİHİ SAĞOL CNM...hoşgeldiniz bu arada
ay yat cnm...zorla kendini bari..bizimki yanımda onda netbook karşısında aynı kolutuğa uzanmışız geç gidicek die rahat..sağolsun bişey demez bana..alıştırdımALLAH RAHATLIK VERSİN..
AY NE İYİ OLUR SENİN İÇİN... BEBİŞLER KUCAKTA OLUYO... BULUŞUR CNM ÇOKTA GÜZEL OLUR İNŞ... BEBEK FİYATLARI NASIL ORDA..ALLAH RAZI OLSUN CNM.. KIYAFETTEN YANA BURDA İMKANLAR ÇOK AMA YURTDIŞINDA SEÇENEK AZMI KİNE.. MESELA SKORPİON ARKADAŞIMIN YAŞADIĞI YERDE 10 LU HADTANE ÇIKIŞI YOKMUŞ..
bebek kiyafetleri burda cok ucuz.tr.de satilan markali kiyafetleri burda gorunce coksasirmistim.getcekten o kadar ucuzki.hastane cikislari burda var canm.sizin aldiginiz fiyatlar buraya gore cok pahali.burda 5-10 dolar arasinda.battaniyeler 7 dolar.tulumlar 4-5 dolar hemde markali.
zara burdada var cnm...iyi bi marka.. Bayan kıyafet özellikte toğuklu ayakkabılarını çok beğeniyorum.. çizgisi biraz klasik.. Bebek kıyafetleri inanılmaz güzel..minicik minicik.. Yeni doğan bebişlere pantolen yok kızlara hırka ama el kadar... Onlara bayılıyorum.. Indirime girince alırım yoksa bi pantolon 50 tl ahaha
ayakkabilarina bende bayiliyorum.zaten ayakkabi hastaligim var 70 cift ayakkabim var artik kendimi almamak icin frenliyorum.yer kalmadi(ama ayakkabi dükkanini bana verseler hic hayir demem :))) evet fiyatlari biraz pahali zarada.
iyiymiş hayret... Meselabi adres versene cnm merak ettim bakim... Seni yormayız cnm.. Teklif ettiğin için çok sağol.... Ben 2 defa mevlüt yapsam bebeğin 2 yıllık kıyafetini çıkartırım die düşünüyorumAy ne komik olurdu..
bizim burdada herseyi tek tek alirsan takim yaparsin ama hepsi de ayni desen olmayabilir. Su türkiyede satilan 6 li veya 10 lu set halindekilerden rastlamak mümkün degil..hani $u benim hastane cikisi niyetiyle aldigim sette sadece 5 parca sey var icinde.ona burda 29.90 frank verdim.türk lirasiyla 47 lira yapiyo.sizce nasil fiyati?
hemen bakıyorum çok merak ettim vallahihtt.babiesrus.com/shop/index.jsp?categoryıd=2255957burdan bakabilirsin canm.baby boy clothes at babygap | gap - free shipping on $50 sennkide erkek olacagi icin erkek bolumunu kopyaladim.
babies"r"us - baby registry, baby gifts, car seats, strollers & more burdan kategorilerden bulabilirsiniz.hetsey var burda.
sueylül canim napiyosun iyilestin mi en son hastaydin??nasil oldun.haziranda trye gidiyomussun iyisin valla.bende annemle babami geritmek istiyorum dogum icin yanima.bakalim yilbasi gecsinde vize islemlerine baslarlar.annem bir kez geldi simdi kadinda gelmek istemiyo burasi cok sikici diye:))
bende sitenin girl kismina baktim.hemende birsey begendim[ımg]http://img545.imageshack.us/img545/5070/gp80739702qlv01.jpg[/ımg]bu hastalik gecmez bende artik kizima alirim bol bol:)) esra bacim kirmizi pabuclarimizi görmüstün demi.simdiden basladimaykismetse bir dogsun yavrum ne koko$ giydircem ben onuu
bayıldım modeller çok orjinal bence... Alttan çıtçıtlı ama gömlek şeklinde olanlar süper...jeans lerde çok ciks vallahi öyle çocuksu değil..burdaki modelleri sevimoyrum üstüne araba figürlü şeyler dikiyolar basit geliyo.. Ama fiyatlar burdakilerle aynı...ama sizin ordakilerde daha uygun değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?