2011 Nisan Anneleri

ay cnm bırak bu vesveseleri...boş yere üzersin kendini..allah korusun bişey olsa anlar doktorlar değilmi...hem bilmeden içtiysen sigara hani 4.5 haftalık gibi öğreniliyo ya önce si içtiysen sorun olmuyomuş..doğanın mücizesi o zamanlar bebişleri koruyan bişeyler var... Nerden çıktı bu şimdi..bende doğum hikayesi falan okudum iki üç yazıdan sonra bi tedirgin oldu işte bebiş için sağlıkla doğarmı vs baka bilirmiyim die..akşam rüyama girdi resmen kabus...2. Defa böyle rüya gördüm asla düşünmicem bi daha...

ne bilim iste.internetten arasira okuyorum sigara icen gebelri resmen kabus goruyorum.simdi oyle icmiyorum.arasira tektuk.oda sikintidan burda 24 saat evde tek bassimayim.esim gec saatlere kadar calisiyo.icmiyim diyorum ama iciyoum

canim tek endiseli olan sen degilsin.yanliz olmadigini bil.bendede arada oluyo ama herseyi Rabbime biraktim o hakkimizda hayirli olanini versin.düsünsekte elimizden gelen bir sey yok.kapali bir kutu orasi.sen bir saglikci olarak biliyosun ki tipta hic bir seyin garantisi yok.iyi deseler bile..o yüzden kafandan kötü düsünceleri at.bebeginde strese girmez böylece.hamileligimizin tadini cikarmaya bakalim.az kaldi bak yakinda dogurucaz kismetse..zaman daraliyo..

insallah canim sende ikinciye bir kiz evlat dogurursunda.anali kizli giyinirsiniz söylee..

ne bilim iste.internetten arasira okuyorum sigara icen gebelri resmen kabus goruyorum.simdi oyle icmiyorum.arasira tektuk.oda sikintidan burda 24 saat evde tek bassimayim.esim gec saatlere kadar calisiyo.icmiyim diyorum ama iciyoum

cnm o anlık rahatlama mı seni daha mutlu ediyo==== şimdiki bebişin için olan tedirginliğine denk geliyomu... Yani içtin rahatladın.. Ama anlık rahatlık şimdiki tedirginliğinden dahamı iyi ya anladın ne demek istediğimi..bi dal sigaramı senin sıkıntını alıyo... Iradeli ol cnm.. Içme..yokmu uğraşıcağın başka bişey 24 saat neden evdesin.. çık dışarı nasıl oranın şartları bilmiyorum ama...içme cnm bilinçli olarak içme göz göre göre... Ya ara sıra tek tük bişey olmaz dio doktorlarda ama ne bilim.. Inan bu gün kına vardı yüksek sesten bebeğim etkilendimi die düşündüm yani.. Ilk bebişinmi cnm

canim ikinci hamileligm.11 yasinda kizim var .icmemeye caliiyorum.simdi.buranin sartlarini skorpion biraz` anlayabilir.tek basina hic biyere gidemezsin.dolmus otobus taksi yk burda.ozel arraban varsa gidersin.ben mecbur esimin izin gununde geziyorum.

canim ikinci hamileligm.11 yasinda kizim var .icmemeye caliiyorum.simdi.buranin sartlarini skorpion biraz` anlayabilir.tek basina hic biyere gidemezsin.dolmus otobus taksi yk burda.ozel arraban varsa gidersin.ben mecbur esimin izin gununde geziyorum.
ay çok zor cnm ya gerçekten...insanlar yurtdışlarında ciddi farklılarlar olduğunu zannediyo..evet bazı konularda var olabilir..tatil için gittiğinde mastır yapmaya gittiğinde...artık zamanlı seminerlerde bi heycan ama mecburu yaşamda zor oluyo..komşuluk sınırlı..besinler sınırlı imkanlar hep sınırlı..sen neden ordasın cnm..

bu arada ingilizcen nasil canim senin.ben biraz daha sansliyim en azindan trenimiz var en yakin alisveris yerine gitmeye ama onlada gitmeye insan üseniyo:)) hakkatten heryere arabayla gidiliyo.kimsenizin olmamasi sanssizligimiz.en azindan kendi ailelerimiz burda olsaydi bambaska olurdu eminim hersey!!

ben esimin isimden dolayi burdayim.o yillardir burda calisiyo.ama ben alisamadim.deniyorum ama olmuyo.memleket aile ozlemi beni hasta etti.esimle donelim diye konusuyom ama nafile.komsuluk yok burda.bakkal pazar yok.cay bahcesi yok.hersey alisveris merkezlerinin icinde.evler ormanlik alanlarda.tek avantaji para sikintisi yok.hayat cok kolay.istedigin herseyi alabiliyosun.insanlar saygili.mesela dr da randevunmu var.o saat o dakikada muayeneye aliniyosun.uzun kuyruklar yok burda.

herşey güzel bide aile özlemi olmasa değilmi cnm... Eşinin ailesi tr demi..

geldigimde ing.o kadar iyi deildi.ama cevremde bi tane turk olmayinca kulak asinaligi ile ogrendim.tr.de ise girecek olsam hemen kaparlar yani.

cok dogruama Allahtan bizim yasadigimiz yerde cok Türk var vearkadas cevrem genis benim.kayinvalidem herkesi taniyo sayesinde bende:))ama yinede sonradan kazandigin arkadas ayni memleket ve kültürden olmadigin icin cok ta tatmin etmiyo..

skorpion gelme imkaniniz olursa bana gelebilirsiniz canim.esracim sizde.beklerim mutlaka.

amerikadaydın dimi cnm.... Doğrumu biliyorum bilmiyorum...davetin için sağol cnm... Inş eşimle amerikaya gitmek istiyoruz onun isteği bu bende seule gitmek istiyorum güneykoreye.. Ama bebiş süpriz yaptı haliyle ertelicez biraz...

:) kaynan dimi cnm yokuluğnu belli etmeyen... Problemli bi aile idi bildiğim kadarıyla... Kolay değil cnm gerçekten... Doğursamda haziranda tr de olsam diyosundur şimdi.. Biletini aldınmı şimdiden..
biletimi aldim canm.1 haziran.safak sayiyoum.kocam tarafinin tek erkek cocugu esim.ve tek erkek torunda ben verecem ins.ama maalesef gostermiycem onlara.bana neler yaptilar.unuturmuyum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…