2011 Nisan Anneleri

aklinda olsun gelmek isterseniz davetiye gonderebilirim.daha kolay gelirsiniz.ewt amerikadayim canm.hatta dogumu burda yapin.cocuk vatandas olur.tum egitimi devlet karsilar.

biletimi aldim canm.1 haziran.safak sayiyoum.kocam tarafinin tek erkek cocugu esim.ve tek erkek torunda ben verecem ins.ama maalesef gostermiycem onlara.bana neler yaptilar.unuturmuyum ben.

ay cnm biraz anlatmıştın... Bi ara sarmıştık kaynanalara....yazık ama ya ben böyle insanlara acıyorum gerçekten...ilerde tek kalıcak insanlar bunlar esasında..şimdi hüküm sürdüklerini zannediyolar ama bilmiyorum ya... Gerçekten eşin içinde zor oluyodur

insallah canim esiminde akrabasi var newyorkta oturuyolar.cocuk yokken gitmedik simdi iki cocukla zor gideriz:)) ben genelde ailemden uzak oldugum icin tatillerimi hep Tr de ailemin yaninda degerlendirmek istedigimden baska ülkeleri gezemedik..insallah bir gün yolumuz düser.
skorpion gelme imkaniniz olursa bana gelebilirsiniz canim.esracim sizde.beklerim mutlaka.

aklinda olsun gelmek isterseniz davetiye gonderebilirim.daha kolay gelirsiniz.ewt amerikadayim canm.hatta dogumu burda yapin.cocuk vatandas olur.tum egitimi devlet karsilar.

sağol cnm gerçekten söylemen yeterli...ya nedense amerikaya vizeyi zor veriyolar.. Maddi durumun falanda yada farklı statülerin bile fazla yardımcı olmuyo..keyfimi karar veriyolar bilmiyorum... Bizim yakın akrabalardan eğitim için giden..bankalar müfettişi olup seminerlere eğitimlere yada mastır yapmaya giden var ozaman oh veriyolar ama gezme olunca Artık bebiş kaç yaşında olur... Bırakırız anama gezeriz bizde

hem bende kalirsiniz.maddi sorunda olmaz.einizle konusun.bende davetiye gonderiyim.devlet herseyiyle ilg.burda cocuklarin.

allah seni tamam ciddisin çağırıyosun bizi allah razı olsunda..şimdi sokma aklıma benim... Devlet karşılıyo beleşe getircez herşeyi çok cazip vallahi Ama ne yazıkki ancak gezmeye geliriz biz bizde arkada sağlam bi akraba aile ordu gibi vallahi...bide kayınpeder ayırmadı servetini...bi alsak elimize paracıkları Işin şakası ahaha ciddi yanıda var...

Gerçekten oralara gelmek isteyen o kadar çok kişi varki.. Kısmet cnm... Bu konularda yurtdışında imkanlar daha çok ve devletin insana verdiği önem ve gerçekten kişi başı gelir yeterli derecede...

gercekten cok sagol canim bu icten davetin icin.ama benim kocisin salacagini sanmam.cünki o yanimda olmayacak..bundan dolayi yani burda doguma beraber girecegiz o da herseyi paylasacak benimle,sancilari olmasada:)bak biz ailece gelebilseydik güzel olurdu.hadi benim problem olmazda ona izin vermezlerki o kadar süre..
arkadaslar burda dogum yapmak isteyen o kadar cok insan varki anlatamam.cocuklarinizin egitimi herseyiyle devletin elinde.ben ciddiyim.isterseniz yardim ederim.

ben dusunun derim.cocuklarinizin gelecegi kurtulur.burda universitede okumak icin insanlar tr.de ne paralar dokuyolar.burda hethangi bir univetsiteyi secip okuyo.mesela tip.kazanmasina gerek yok.direk tip fakultesini okuyo.tr.de burda tip okuyanlari hemen kapiolar.mesela mehmet oz.tr de hekes onu konusuyo.ama burda okudugu univetite buranin en boktan okulu.

Evet cnm duymuştum onu... Gerçekten dediğin gibi... Cnm bebişin doğucak inş orda..imkanları fazla olucak.. çok güzel.. Anne falan geliyomu yanına hiç geldimi cnm...

hadi geldik orda dogumu yaptik.vatandaslik aldi bizim cocuklar.sürekli o ülkede yasamadiktan sonra bize bir faydasi olmazki canim.dogumdan sonra cekip dönücez yine yasadigimiz ülkelere.ee cocuklar büyüyük üniye gidene kadar ooo kalkip tekrar oraya mi gidecekler.tek faydasi vizesiz dolasim hakki olurdu herhalde.

Muhappetinize doyum olmaz kızlar...burda saat 4.18 eşim yattı adamcağız bişi demiyo doğurduktan sonra hesap sorcak tek tek.. Ben uyusam iyi olcak 12 den sonra kalkınca aptallaşıyorum çok öptüm sizleri...bebişere iyi bakın.. Onlar bizim hazinelerimiz...

Günaydıınn kızlar saat erken daha ama biz bebişimle işteyiz bu hafta erkenciyiz sütümüzü bile içtik

esracımmm inanmıyorum yaa bizde seule gidiyorduk hatta burdan bir abimiz gitti elçiliğe eşim almanya yada amerika istesede akrabalarından dolayı bende güney kore diye tutturmuştum bakarsın bebişlerimizle birlikte gideriz

canım yazdıkların çok doğru gerçekten kanaldan bir arkadaşım kasımda döndü bebeğiyleorda yaptı doğumu sırf eğitim ve dolaşma izni olsun dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…