- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.541
aklinda olsun gelmek isterseniz davetiye gonderebilirim.daha kolay gelirsiniz.ewt amerikadayim canm.hatta dogumu burda yapin.cocuk vatandas olur.tum egitimi devlet karsilar.amerikadaydın dimi cnm.... Doğrumu biliyorum bilmiyorum...davetin için sağol cnm... Inş eşimle amerikaya gitmek istiyoruz onun isteği bu bende seule gitmek istiyorum güneykoreye.. Ama bebiş süpriz yaptı haliyle ertelicez biraz...
biletimi aldim canm.1 haziran.safak sayiyoum.kocam tarafinin tek erkek cocugu esim.ve tek erkek torunda ben verecem ins.ama maalesef gostermiycem onlara.bana neler yaptilar.unuturmuyum ben.
skorpion gelme imkaniniz olursa bana gelebilirsiniz canim.esracim sizde.beklerim mutlaka.
aklinda olsun gelmek isterseniz davetiye gonderebilirim.daha kolay gelirsiniz.ewt amerikadayim canm.hatta dogumu burda yapin.cocuk vatandas olur.tum egitimi devlet karsilar.
aklinda olsun gelmek isterseniz davetiye gonderebilirim.daha kolay gelirsiniz.ewt amerikadayim canm.hatta dogumu burda yapin.cocuk vatandas olur.tum egitimi devlet karsilar.
hem bende kalirsiniz.maddi sorunda olmaz.einizle konusun.bende davetiye gonderiyim.devlet herseyiyle ilg.burda cocuklarin.hadi esra doguma amerikaya gidelim 3 ü müz bir dogururuz:)))hem cocuklar oranin vatandasligini almis olur..
hadi esra doguma amerikaya gidelim 3 ü müz bir dogururuz:)))hem cocuklar oranin vatandasligini almis olur..
arkadaslar burda dogum yapmak isteyen o kadar cok insan varki anlatamam.cocuklarinizin egitimi herseyiyle devletin elinde.ben ciddiyim.isterseniz yardim ederim.Hadi gidelim... Suda doğumu merak ediyorum merakımda gitmiş olur ahahaha
Hadi gidelim... Suda doğumu merak ediyorum merakımda gitmiş olur ahahaha
hem bende kalirsiniz.maddi sorunda olmaz.einizle konusun.bende davetiye gonderiyim.devlet herseyiyle ilg.burda cocuklarin.
arkadaslar burda dogum yapmak isteyen o kadar cok insan varki anlatamam.cocuklarinizin egitimi herseyiyle devletin elinde.ben ciddiyim.isterseniz yardim ederim.
ben dusunun derim.cocuklarinizin gelecegi kurtulur.burda universitede okumak icin insanlar tr.de ne paralar dokuyolar.burda hethangi bir univetsiteyi secip okuyo.mesela tip.kazanmasina gerek yok.direk tip fakultesini okuyo.tr.de burda tip okuyanlari hemen kapiolar.mesela mehmet oz.tr de hekes onu konusuyo.ama burda okudugu univetite buranin en boktan okulu.allah seni tamam ciddisin çağırıyosun bizi allah razı olsunda..şimdi sokma aklıma benim... Devlet karşılıyo beleşe getircez herşeyi çok cazip vallahiAma ne yazıkki ancak gezmeye geliriz biz bizde arkada sağlam bi akraba aile ordu gibi vallahi...bide kayınpeder ayırmadı servetini...bi alsak elimize paracıkları Işin şakası ahaha ciddi yanıda var...
ben dusunun derim.cocuklarinizin gelecegi kurtulur.burda universitede okumak icin insanlar tr.de ne paralar dokuyolar.burda hethangi bir univetsiteyi secip okuyo.mesela tip.kazanmasina gerek yok.direk tip fakultesini okuyo.tr.de burda tip okuyanlari hemen kapiolar.mesela mehmet oz.tr de hekes onu konusuyo.ama burda okudugu univetite buranin en boktan okulu.
ben dusunun derim.cocuklarinizin gelecegi kurtulur.burda universitede okumak icin insanlar tr.de ne paralar dokuyolar.burda hethangi bir univetsiteyi secip okuyo.mesela tip.kazanmasina gerek yok.direk tip fakultesini okuyo.tr.de burda tip okuyanlari hemen kapiolar.mesela mehmet oz.tr de hekes onu konusuyo.ama burda okudugu univetite buranin en boktan okulu.
amerikadaydın dimi cnm.... Doğrumu biliyorum bilmiyorum...davetin için sağol cnm... Inş eşimle amerikaya gitmek istiyoruz onun isteği bu bende seule gitmek istiyorum güneykoreye.. Ama bebiş süpriz yaptı haliyle ertelicez biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?