- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.701
Esracım ben daha önceden okuduklarıma ve araştırdıklarıma göre bi liste yapmıştım
1- Tırnak makası (bebedor), burun aspiratörü (Otribebe / CHİİCCO)
2- Emzik (damaklı kauçuk, en sağlıklısı)
3- Cam Biberon Nuby, Nuk yada Dr. BROWNS - en sağlıklısı ve gaz önleyicisi var.
4- Canbebe bakım örtüsü (alt açma bezi)
5- Banyo için kova, Lif
6- Bebek banyo havlusu-Başlıklı (2)
7- Yan yatırma yastığı (Bebedor)
8- Penye Battaniye (2)
9- Hastane çıkışı (20 li)
10- Çıtçıtlı badi (15) [0-3 ay arası uzun kollu (5), 3-6 ayarası yarım/sıfır kol (10)]
11- Alt pijama (10)
12- Üst penye (5)
13- Pijama takımı (4)
14- Ayaklı tulum (4)
15- Penye yelek (2)
16- Hırka (2)
17- Çorap (10-15)
18- Ağız silme mendilleri
19- çamaşır deterjanı dalin 2 litrelik (e bebek.com da 20 TL)
20- Şampuan (sebamed-bübhcen-komili) Pişik kremi (bepanthene)
21- İç zıbın göbeği düşene kadar kullanımı çok rahat (4)
22- Şapka eldiven ve ayakkabı
hamileler patlak verdi birinin kolu ağrıyo birnin heryeri kaşınıyo tatlım evdeysen bi duşa gir sonra nemlendirici sür geççiyo
kızlar hızınıza yetişemiyorum oku oku bitiremedim valla
ahh keşke evde olsam yapacağım ılk sey hemen dusa gırmek ama az kaldı bırazdan cıkacagım ınsallah
valla bende 2 sayfa açtm bi saatr gecmişi okuyrm dger sayfad da yeni yazlanlara yetşmeye çalşyrm esra dan öğrendm bu taktiği
Kızlar büyüyen beşiklerler ilgili fikriniz var mı?ben mobilya almak istiyorum,almak mı yaptırmak mı mantıklı olan?:26:
kaç kilo aldın tatlım amaaaaaaaaaaaaaaan doymuyoruz yaa ne yapalım bebişler tuketyr depomzu:82:
geçmiş olsun sana da cnm.. umarım benim de geçer hemen..
Selam kızlar
Ne çok konuştunuz öyle yaa
Ben de iyiyim
Selamımı aldığınız için teşekkür ederim.
Ben de iyiyim
gel kuşum hoşgeldin
hoşbulduk canım benim göbeğinde harika yorumumu yaptım gerçi de burda da söylemeden geçemeyeceğim
kızlar ben açımmmm hemde çok akşama yemek yok evde kolu kırık bi koca beni bekliyo napcam ben ya
pazar günü kociş bileğini 2 yerden kırdı bide ona bakıyom offf offfffffffffffff
pratik hemen olacak bişeyler yap tatlım geçmiş olsun bu arada ya
aboooooooooo küsme dün bu karılar benide görmedi ay bi saat yazdımda cvp vermediler
nasılsın tatlım
hoşgeldin canımm çok kalabalğz bugun arada kaynyr hersey ondandr okul nasıldı bakalım
Merhaba annişler ben kızıma sabah yazdığınız maxima park yataktan aldım umarım memnun kalırım kırmızı renginden sipariş verdik bir an önce gelsinde kuralım ilk bebek olunca çok sabırsız oluyoruz galiba umarım memnun kalırız yataktan
cnm çok güzel liste yapmışsında bana biraz fazla geldi. Çünkü bebişler hemen büyüo ve bahar bebeği olduğundan çoğu şeyi büyümeseler bile uzun giydiremicez.çevremde herkes çok fazla alma dioda ondan böle dedim
49 kilo ile başlamıştım ay başında kontrolde 62 kiloydum herhalde yine almışımdır
malesef doyma hissimi kaybettim ne verseler yiyorum hayatımda ilk kez yemekleri keyifli yiyorum
umarım canımcım
Ben de iyiyim
Çok kaynıyorum araya, o nedenle artık alınıyorum
oyyyyyyy tşk ederim datlummm ben 1 hafta giremedim siteye bakamadım göbüşlere geçmişe dönmeye kalkarsam da altından kalkamam herhalde bundan sonraki göbüş fotolarınızı bekliyom yorum yapmak için
nasılsın canım
canım ben daha yeni ekledim sayfasını bulup söyleyeyim sana istersen
ne olsun tatlım ya işlerle uğraşıyoruz sıyırmak üzereyimsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?