- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.181
benimkide meraktan catliyor ne yazisiyorsunuz oyle orda diyip duruyor ozel seyler diyorum daha cok merak ediyor bi gun catliyacak meraktan
ben tek yatakta donmeyi birak bi merdiveni cikasiya kendimden geciyorum 6 kilo almisim boyle oldum 30kilo alanlar var onlar ne yapiyor yazik valla allah onlara guc kuvet versin valla benimki simdiden bowling topu gibi oldun bi yere giderken seni tutmayim yuvarlayim gidersin diye dalga geciyor ahh ahhh
kızlar ben çkyrm braz uzancam sonrada koca bi ıspanak temzleyecm :86:
aynen bende 6 kilo aldım ...diyorum daha fazla alsam ne yapardım kim bilir
Huuuh huuuuu kızlaaar merhabalar nasılsınız???
slm cnm hoşgeldiniz...... Biz iyiyiz çok şükür cnm sen nasılsın?
sağolun canımcım bizde iyiz çok şükür mutluluğun formülünü buldum sallıyorum gitsin kafana hiçbirşey takmayacaksın anladım yüce allah ım zaten neyin ne olduğunu kimin nasıl olduğunu biliyor gerisi teferruat...
canim cok sagol haklisin galiba iyi yapmisim valizimi hazirlamakla gelde esime anlat daha kac ay var simdiden valiz hazirlanirmi diyip duruyor :)) tasinma konusuna gelince dogumuma 2hafta kala evimizden cikiyorlar eski kiracilar yani tam bi bela valla hic bi ise basliyamiyacagim simdiden kucuk esyalari kartonlayim kaldirayim diyorum bide daha 3 ay var diyorum yani aklim karmakarisik bilemiyecegim tum yuku esimin omuzlarina biraktim artik o halledecek mecburen simdiden egrilip dogrulamiyorum kaldimki son ayimda hic elimi kaldiramam :44:
Oh ne güzel cnm...güne iyi başlamışsın maşallah
inanılmaz yoğun birgün geçirdim kızlarr sizlerle ilgilenemedim bugün o yüzden. Nasılsınız?keyifler nasıl?
hoşgeldin cnm....iş yoğunluğumu bu....
iyi akşamlar kızlarrr
nasılsınızz
pazartesi doktora randevum var ve çok heycanlıyım.
hoşbulduk tatlım. Evet maalesef işneyse doğum iznimi bekliyorum sabırsızlıkla gerçi doğumdan sonra en fazla 4 ay bebişimle kalabileceğim ama napalım buna da şükür.. Senin de misafirler gelmiş galiba. Yorma artık kendini boşverr biz bile biliyoruz senin ne hamarat olduğunu. Bu dönemde çok çeşit yapacağım kolay şeyler yapmayacağım diye uğraşma
iyi akşamlar kızlarrr
nasılsınızz
pazartesi doktora randevum var ve çok heycanlıyım.
selam kızlar
cuma olduğu için mi böyle sakin burası.
çok şükür bu haftayı da bitirdik.
Haftaya tatile giriyoruz
öğretmen olmayan çalışanlara hava atmış gibi oldum ama idare edin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?