- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.161
selam degerli anneler nasilsiniz hepiniz gecmisi okuya okuya bitiremedim yoruldum valla hergun girmek gerekiyor aslinda . ben gribi atlattim sukurler olsun hic ilac icemedim oyle dinlendim birazda olsa oksurugum var ama yuksek atesten kurtuldum sukurler olsun .. bizimde pazertesi konturolumuz var allahin izniyle seker yuklemesi yapilacak bakalim hayirlisi ne cikacak pek bi korkum yok aslinda ama ne olur kimse bilemez . bu arada arkadaslar hastana olanlara sifa biraz sigintili donem gecirenlere bol sabir diliyorum rabbim sizi korusun uzulmeyin herseyin hayirlisini rabbim verir . ya kizlar benim bu kiz tam bi cadi ne zaman oturup onun tekmelerini hissetmek istesem hic vurmuyor ne zaman uyumaya kalksam basliyor tekmelemeye var bunda biseyler uyumami hic istemiyor 1 haftadir en fazla 3 saat uyudum uykusuzluktan gozlerimin alti morardi ya vakit gecmek bilmiyor sag saglim kucagimiza alsak artik bebislerimizi ben sigildim hamilelikten simdiden..bu arada bussuru ciciler aldim prensesime ama hala bi yatak odasi takimi almadim cunku doguma yakin tasiniyorum yeni evime simdi alip kurmak sacma olur diyor esim ne yapacagimi anlamadim bi turlu tatlislar sizler valizinizi hazirladinizmi ben dun valizimi hazirladim koydun kenara doktor erken dogum muhtemelen demisti bana o yuzden fazla beklemek istemedim sizce erkenmi davrandim sizlerde hazirladinizmi ??
canım hoşgeldinnn
Erken doğum ihtimalinden bahsettiyse dr. un bence valizi hazırlaman iyi olmuş..bir zararı yok dursun kenarda, Allah inşallah zamanı gelince nasip eder, hepimize..
Taşınacağınıza göre de boşuna şimdiden mobilya siparişi verme, ama tabi sen beğen şimdiden modeli filan, taşınmanıza yakın siparişi verirsin, yeni evinize getirirler.. buarada taşınmanıza daha çok var mı? son aylara bırakmasaydın, yorulmamak lazım...
canim cok sagol haklisin galiba iyi yapmisim valizimi hazirlamakla gelde esime anlat daha kac ay var simdiden valiz hazirlanirmi diyip duruyor :)) tasinma konusuna gelince dogumuma 2hafta kala evimizden cikiyorlar eski kiracilar yani tam bi bela valla hic bi ise basliyamiyacagim simdiden kucuk esyalari kartonlayim kaldirayim diyorum bide daha 3 ay var diyorum yani aklim karmakarisik bilemiyecegim tum yuku esimin omuzlarina biraktim artik o halledecek mecburen simdiden egrilip dogrulamiyorum kaldimki son ayimda hic elimi kaldiramam :44:
ay canımmm tam doğuma yakın taşınacaksınız yani.:26: Allah kolaylık versin..
Sen bebişinle ilgilenirsin, artık eşin, kardeşin kim varsa yakınında onlar yardımcı olacaklar..yavaş yavaş yerleştirirler.. Önemli olan sen & bebeksen bebekten sorumlusun diğer işleri eşine yık
geri acıktın yani hadi bişiler daha ye tatlımay aynen bende skldımm ewin içinde dönp durdum kendmi ewe adadım yemek yaptm çamaşr serdim yedgm herseyi de erttm galba :86:
bende sıkıldım yaa
gecmış olsun benımkıde oturunca oynamıyor uzanınnca rahat hareket edıyor demkkı
ben hep sol tarafıma yatıp uyumaya çalışıyorum, ne zaman uyansam sırtüstü yatar pozisyonda buluyorum kendimi :26: :26: :95:
naapim farkında değilim uyurken, kendimi sola doğru bağlayacağım bu gidişle :44:
acaba sırtüstü yatmanın olumsuz etkileri var mı... offf :97:
ben hep sol tarafıma yatıp uyumaya çalışıyorum, ne zaman uyansam sırtüstü yatar pozisyonda buluyorum kendimi :26: :26: :95:
naapim farkında değilim uyurken, kendimi sola doğru bağlayacağım bu gidişle :44:
acaba sırtüstü yatmanın olumsuz etkileri var mı... offf :97:
banada doktor sola veya sağa yat sırt üstü yatma dedi neden öyle dedi anlamadım
Kızlar ben artık dellksiz uyuyamıyorum hep uyanıyorum tekrar uyuyorum
bende aynen soyle ilk aylar gibi uykuya doyamadigim gunleri geri istiyorummmmm
sırt üstü;hem ben nefessiz kalıyorum,hemde karnım çok sert olduğu için bebişin rahat etmediğini düşünüyorum.hoooopp sağa yada sola yuvarlanıyorum.zaten yataktaki halim çok komik,eşim kaldırayım diyo yok diyorum yuvarlanırım ben,plates topu gibisin hiç desteğe ihtiyacın yok diye dalga geçiyo bide
evet ya ben de ilk zamanlar da uyukladım hep 1 ay kadar sürdü kayınvalidem e alt kata iniyordum uyuyup kalıyordum orada eşim zorla kaldırıyordu
oy anam bende yatakta dönebilmek için kocam dan güç alıyom belim çok ağrıyo eşimde bana seni darüşafakaya yatırıcam orda iyi bakarlar diyo uyuz işte
ay çok guldm didem yaa dalga konusu oldk walla su eşlerin ya
bu kadar kulaklarını çınlatıyoruz habersizce girip okumalarından korkuyorum
maşallah cnm ya bebişine..bende pazartesi görücem..bakalım neler yapıyo bıcırık içerde..günaydın kızlar bebişlerınız nasıl bız dun kızımızı gördük çok güzeldi maaşllah yanakları fısır fısırharıka bı duygu anne olmak
cnm benim ya çok geçmiş olsun...nasıl anlıyosunuz bu idrar yolu enfeksiyonunu.... şuan iyisin inş dimi...Günaydın kızlar,
Bizde bi 5 günlük aradan sonra çok şükürki aranıza dönebildik.Ağır bir grip geçiriyoruz ve 5 gündür yatıyorum.Antibiyotik tedavisine başladık mecburen,idrar yollarım enfeksiyon kapmış.Çok şükür ki annemler çok iyi baktılar ki bugün işe gelebildim.Aman kızlar dikkat edin vitaminlerinizi ihmal etmeyin,bu hastalık geldi mi insanı canından bezdiriyor
Tatlişoğlum sana da çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin inşallah.Ciddi problem olmaz inşallah sonrasında.
bu kadar kulaklarını çınlatıyoruz habersizce girip okumalarından korkuyorum
biizmki bi iki kere grmeye kalktı olmz onlar özel konular dedim kowdumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?