2011 Nisan Anneleri

kuzumm ya aynsı bndede war geceleri kpır kıpır dönp duryrm bende anca uyuyaklayrm

canim cok sagol haklisin galiba iyi yapmisim valizimi hazirlamakla gelde esime anlat daha kac ay var simdiden valiz hazirlanirmi diyip duruyor :)) tasinma konusuna gelince dogumuma 2hafta kala evimizden cikiyorlar eski kiracilar yani tam bi bela valla hic bi ise basliyamiyacagim simdiden kucuk esyalari kartonlayim kaldirayim diyorum bide daha 3 ay var diyorum yani aklim karmakarisik bilemiyecegim tum yuku esimin omuzlarina biraktim artik o halledecek mecburen simdiden egrilip dogrulamiyorum kaldimki son ayimda hic elimi kaldiramam :44:

ay canımmm tam doğuma yakın taşınacaksınız yani.:26: Allah kolaylık versin..
Sen bebişinle ilgilenirsin, artık eşin, kardeşin kim varsa yakınında onlar yardımcı olacaklar..yavaş yavaş yerleştirirler.. Önemli olan sen & bebek sen bebekten sorumlusun diğer işleri eşine yık

ben hep sol tarafıma yatıp uyumaya çalışıyorum, ne zaman uyansam sırtüstü yatar pozisyonda buluyorum kendimi :26: :26: :95:
naapim farkında değilim uyurken, kendimi sola doğru bağlayacağım bu gidişle :44:
acaba sırtüstü yatmanın olumsuz etkileri var mı... offf :97:

sagol canim aynen oyle yapcam bende simdiden akrabalari ayarliyorum o gune

Hamileler birçok yerden duyuyoruz 4. aydan sonra hamileler sırtüstü yatarlarsa bebeğe giden damara baskı oluyor bebeğe az kan gidiyor. dolayısıyla az oksijen gidiyor diye!!!!! doktoruma sordum kızlar bu sadece son ay için geçerli. zaten ozaman sıtüstü yatarsan kendini kötü hissedersin dedi. haberiniz olsun dedim

banada doktor sola veya sağa yat sırt üstü yatma dedi neden öyle dedi anlamadım

banada doktor sola veya sağa yat sırt üstü yatma dedi neden öyle dedi anlamadım

sırt üstü;hem ben nefessiz kalıyorum,hemde karnım çok sert olduğu için bebişin rahat etmediğini düşünüyorum.Hoooopp sağa yada sola yuvarlanıyorum.Zaten yataktaki halim çok komik,eşim kaldırayım diyo yok diyorum yuvarlanırım ben,plates topu gibisin hiç desteğe ihtiyacın yok diye dalga geçiyo bide

oy anam bende yatakta dönebilmek için kocam dan güç alıyom belim çok ağrıyo eşimde bana seni darüşafakaya yatırıcam orda iyi bakarlar diyo uyuz işte

günaydın kızlar bebişlerınız nasıl bız dun kızımızı gördük çok güzeldi maaşllah yanakları fısır fısırharıka bı duygu anne olmak
maşallah cnm ya bebişine..bende pazartesi görücem..bakalım neler yapıyo bıcırık içerde..
cnm benim ya çok geçmiş olsun...nasıl anlıyosunuz bu idrar yolu enfeksiyonunu.... şuan iyisin inş dimi...
bu kadar kulaklarını çınlatıyoruz habersizce girip okumalarından korkuyorum

biizmki bi iki kere grmeye kalktı olmz onlar özel konular dedim kowdumm

benimkide meraktan catliyor ne yazisiyorsunuz oyle orda diyip duruyor ozel seyler diyorum daha cok merak ediyor bi gun catliyacak meraktan

ben tek yatakta donmeyi birak bi merdiveni cikasiya kendimden geciyorum 6 kilo almisim boyle oldum 30kilo alanlar var onlar ne yapiyor yazik valla allah onlara guc kuvet versin valla benimki simdiden bowling topu gibi oldun bi yere giderken seni tutmayim yuvarlayim gidersin diye dalga geciyor ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…