2011 Nisan Anneleri

tesekkur ederım canım.çok sagol.

küçük bir parça al ama
KÜÇÜK Bİ PARÇA EVET KÜÇÜCÜK AY ASLINDA KOCA Bİ DİLİM OLSA FENA OLMAZ AMA NEYSEEEE

canımmmm allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı inşallah doğumlara kadar hepberaber olcaz doğumdan sonrada birbirimize destek olcaz

hoşgeldin tatlımmm ilgileniyorum seninle nasılsın canım benim bebişin nasılllll
bizde bugün doktora gittik yaaaaaaaaaaa kızım kocaman olmuş :118::118::118::118::118:

oy oy oy hamişmiş de ilgi de beklermişşşcanımm nasılsın iyimisin özleriz seni gitmeee

ilahi esra çok komiksinn :2:
ay işim yok sanırım arada haklı haksız sarıyorum millete... bebişler gelsinde inş 1 kademe daha olgunlaşıcam inş... tek bebişimle ilgilenicem kimseye göstermicem.. olgunluk demiştik dimi..yok yok göstericem ozaman

arkadaşlar hızınıza yetişmek cok zormuş ya burası baya hareketli ne güzel esra canım ilgine tşkkür candan birine benziyosun
cnm bu topiğin genel havası samimiyet candan..emin ol.. kimseye diyemediğklerimizi burda paylaşıyoruz en zor zamanları burda paylaştık...resmen ailem gibi oldu burası ve oğlumun bissürü teyzesi oldu... inş bu saatten sonrada en güzel paylaşımlar burda olucak...hayırlısı olsun inş...

vav bu bugün süper bi gün...aramıza yeni annecikler katıldı mükemmel bişi...maşallah...hoşgeldin cnm aramıza...rabbim sağlıkla bebişlerimiz almayı nasip etsin...bende 4 aya kadar hep yattım..1 düşüğüm vardı txoplazmadan..doktorum riske atmadı..ama çok şükür unuttuk o günler...önümüzde güzel günler var inş...

# ozz83
# mesa+
# dscopur
# nisa_86
# tarcin26
# yssknk
# dorti
# brcncvk86
# ayca22
# ysmnakikol
# Bammbik+

canlarım bana acil ev tipi ana kucağı önerirmisiniz...almak istediğiniz...güzel kullanışlı..benim disney yalan oldu..almanyadan geldiği için satışı bitmiş depolardada yok hiç..çok üzüldüm ama...

hoşgeldin tatlımmm ilgileniyorum seninle nasılsın canım benim bebişin nasılllll
bizde bugün doktora gittik yaaaaaaaaaaa kızım kocaman olmuş :118::118::118::118::118:

ayyy tatlım ilgi hepimize lazım ayyy yerim kızını maşallah bizim bebişte hiç durmuyor yerinde çok hareketli 2 gündür bende bu hafta gidicem canım doktora izni falanda sorcam çok özledim 4 haftadır görmüyorum

allah razı olsun canım.çok sagolun.ben amnıyosentez oldum.bayagı zorluklar yasadım.bebegımı bes aylıkken almaya nıyetlendıler.genetık doktoru bızı cok korkuttu.ama rabbıme sukur dogumumu yapacak olan doktorum asla alacak bır durum yok dedı.yanı o kotu gunler gectı ınsallah.artık sızlerle cok mutlu cok guzel seyler paylasacagım ınsallah.

canım ya biz seninle aynı ofiste olsaydık,bütün gün yemek konusunda çok gaza getiridik birbirimizi o potansiyeli gördüm ikimizde de
ay dimi tatlımmmmm valla benim yanımda kimse yemek sölemesin hazır bekliyorum dünde birileri spagettiden bahsetti eve gittim anında görüntü spagetti yaptım allah muafaza yani aynı ofiste olsak akşama kadar yerdik

evet canımmmmm
kız benim kız bi cins duruyo poposunu mideme dayamış ayakları kaburgamda kafa aşşağıda hareket ettimi nasıl canım acıyo kaburgama kaburgama indiriyo sürekli
maşallah senin kuzunada ay doğsalardı artık dimi
git hem bebişini gör hemde izni konuş biz konuştuk 2 martta izindeyim ben

ben sallanan tıtresımlı muzıklı ana kucagı almayı dusunuyorum.bakalım su anda en ıyısı o gıbı gorunuyor.cunku hem sallanıyor hem tıtresımlı hemde muzıklı.cok eglencelı bıseye benzıyor.

ben sallanan tıtresımlı muzıklı ana kucaklarından almayı dusunuyorum.cok hosuma gıttı.eglencelı olabılır bebek ıcın.bence bır bakın.çok guzel.hem muzıklı hem tıtresımlı hem sallanıyor.otomatık yani.bız elımızle ayagımızla falan sallamıyoruz.okendılıgınden sallanıyor

bence çok teferruatlı bişey almana gerek yok be tatlım titreşim filan yani bence gereksiz

canım arkadaşımda müzikli titreşimli anakucaklarından aldı bebiş 4 aylık çok eğleniyor valla

ayyy cadıı annesine neler yapıyor öyle biii doğsun poposunu ısırmalı
canım yaa artık 7.ayada girdik ayy valla yavaşyavaş heyecanlanıyorum sanırım bebişlerde süreklihareket halinde sıkıldılar mı acep:26:

aventın emzıklerını cok methedıyorlar.bıberonlarını emzıklerını alan cok kısı var.bende kısmetse alacagım.ben ılk cocugumda chıccodan baska bısey almazdım.ama sımdı avent markayı cok fazla duyuyorum.herkes avent kullanıyormuş.sızler neler aldınız

sıkıldılar galiba tatlım bu akşam karnımı videoya alıcaz dün çok komikti ya bi sniye durmuyo yerinde eşim çekecekti ay dedim dur yarın çekersin büyüyünce gösteririz ara ara çekicem artık

beşik gıbı ama.bırde ocak annelerınden duydum.onlardada alanlar varmış.çok memnunlar.bebek cok rahat uyuyomus.bılmıyorum vallahı.banada oyun cıkacak bu arada.
ay ne bilim ya bana görümcem hediye getrdi titreşimi filan yok ama iş görür

tatlım ben emzik ve biberon göğüspedi vs hep nuk aldım nuka acayip bi güven var bende arkadaşım aventin göğüs ucunu almış bana hediye silikonu filan çok güzel onunda

Selam kızlar...Ne var ne yok bakalım.
Benim de misafirim vardı, öyle çok yormadım kendimi güya ama yine de yorulmuşum ya..Ayaklarım ağrımış ohh uzatayım şöyle biii ohhhh :)

sıkıldılar galiba tatlım bu akşam karnımı videoya alıcaz dün çok komikti ya bi sniye durmuyo yerinde eşim çekecekti ay dedim dur yarın çekersin büyüyünce gösteririz ara ara çekicem artık

ayy çeksin canım ne komik yaaaa bizimkide ben yan yatıyorum ayağı yumurta büyüklüğünde uzatıyor çekiyor uzatıyor çekiyor çok güldük bizde çekelim bizede fikir verdin bak bu arada teyzesiiii biz de sizin çantalardan aldık mavi çok tatlı ayyy ne kıskancız eşime diyorum ama nisan annelerinden herkesi aldı bizimde almamız lazım dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…