- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #35.801
Ama çirkinleşmeye başladım gibi...Dünde benim koca ne dese beğenirsin..
bizim kız senin güzelliğini alıyor galiba... dedi... :84:
Genel kanı kız bebeklerin annenin güzelliğini aldığı yönündedir zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama çirkinleşmeye başladım gibi...Dünde benim koca ne dese beğenirsin..
bizim kız senin güzelliğini alıyor galiba... dedi... :84:
Kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ama ne kadar doğru bilemiyorum.Bence her hamile güzeldir.
Ay söylemesi ayıp bana da güzelleştin diyolarDemekki bu ne demek önceden çirkinmişim :))) Habire doğurcam buna karar verdim :)))
mavisi güzelmi ay merak ettim bak fiyatları çok uygundu yaaa tüm nisan anneleri aynı çantayı kullanıyo![]()
![]()
bende kararsız kalmıştım gece 1 de eşimin zoruyla sipariş ettim gelince baktım harika iyiki almışım dedim valla çok şık ve kullanışlı
tatlım sizde videoya alın pc de kızıma bi dosya açıcam hem benim göbüş fotolarını hem videolarını koycam sonrada slayt yapıp cd ye aktarma düşüncem var ilerde gösteririm cadaloza bak bi fikir daha verdim sana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sana öle geliyordur canımmyaa kızlar... ben çirkinleşmeye başladım sanki yaaa.... :26: Anlamadım gitti...![]()
![]()
![]()
![]()
nie öle diyomuş tamam eskisi kadar hoş alımlı hatunlar değiliz ama bunuda biz güzelliği var tatlım bozma moralini benimkide çirkinleştin diyo amannn ne takıyon
ben bugün giyindim süslendim doktora giderken adam 7 aydır beni ilk kez böyle gördü ve tabi şok didem çok güzelsin bugün dedi ha haaaa benim koca sinir kirizi geçiriyo şimdi![]()
![]()
![]()
![]()
yok canım kayınpedrim ve kaynım klasik yani:))
kaynanam yok biliosun bi de o olsa cıldırırım![]()
Kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ama ne kadar doğru bilemiyorum.Bence her hamile güzeldir.
Ay söylemesi ayıp bana da güzelleştin diyolarDemekki bu ne demek önceden çirkinmişim :))) Habire doğurcam buna karar verdim :)))
esteem söyledi tatlım ya saolsun bide ben ona fotosunu çek demiştim kızcağaz gece yatağa girince aklına gelmiş sen kalk gece bi vakti foto çek canım yaaaadidemcimmçok güzel bayıldım valla çok kaliteli bişeymiş gerçekten ayyy kim ilk paylaştıysa sağolsun kahv. nasıl abartıp kahv.demi alsam dedim sonra başka şeyler aldım ordan göğüs pedi ateşölçer bide tulum![]()
sana öle geliyordur canımmbebeğin sana ayrı biii güzellik katacak
![]()
Geçen bende öyle süslendim püslendim doktora giderkene... benim dr da öyle dedi... Benimki de çatladı patladı...
![]()
Geçen bende öyle süslendim püslendim doktora giderkene... benim dr da öyle dedi... Benimki de çatladı patladı...
![]()
evettttttttttt tamamen bebişler bizi güzel görsün diye anacım benim koca çocuk geliyo diye para kazanma hırsına düştü hergün 11 e kadar çalışıyo yüzünü görmüyom ki hangi ara süslenembebişler annelerini güzel görsün diye süslenip püslenip gidiyorsunuz de miii
Azıcık da eşlerinize süslenin kıskanmasın adamlar![]()
esteeem hoşgeldin kuşummmmmmmmmmm![]()
![]()
![]()
bittimi işler
tesekkur ederım canım.aranıza kabul ettıgınız ıcın sagolun.kabul gunu dedın bak sımdı canım kısır ıstedı.![]()
iyi akşamlar tatlımmmmmmmmmmmmmmkızlar benim mesai bitti...Ben çıkıyorum.
Kendize ve bebişlerinize çok ii bakın...
Kocalar da çatlasın patlasın...
öpüldünüzzz...
![]()
hoşbulduk canım geçmişi okuyorum amma kaynatmışsınız,cevap yetiştirmeye çalışıyorumbitermi kız işler yorulduk sadece ara verdik.
ayyy yemek isimleri söyleme bu topikte hepimiz aşerme dönemlerini yeni yaşıyoruz,anında gidip bulup yiyoruz![]()
Kızlar benim mesai bitti...Ben çıkıyorum.
kendize ve bebişlerinize çok ii bakın...
Kocalar da çatlasın patlasın...
öpüldünüzzz...
![]()
evettttttttttt tamamen bebişler bizi güzel görsün diye anacım benim koca çocuk geliyo diye para kazanma hırsına düştü hergün 11 e kadar çalışıyo yüzünü görmüyom ki hangi ara süslenem
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn :118::118::118::118::118::118:
:125::125::125::125::125::125: doktordan yediğim fırça yetmedi kızzzz napıym küçücük yiycem valla bak benim aklımda değildi ahanda bu kızlar aklıma düşürdü
![]()
![]()
![]()
nie öle diyomuş tamam eskisi kadar hoş alımlı hatunlar değiliz ama bunuda biz güzelliği var tatlım bozma moralini benimkide çirkinleştin diyo amannn ne takıyon
ben bugün giyindim süslendim doktora giderken adam 7 aydır beni ilk kez böyle gördü ve tabi şok didem çok güzelsin bugün dedi ha haaaa benim koca sinir kirizi geçiriyo şimdi![]()
![]()
![]()
![]()