2011 Nisan Anneleri

nasıl dolandırıldın?hangi site?

ben elektrıklı yer sılme aletı aldım ınternetten.220 mılyona aldım.bır aya yakın bekledım ancak geldı.sonra esımle calıstırdık bozuk cıktı.sonra hemen ertesı gıun kargoyla gerı gonderdık.yenısını yollasınlar dıye.aylar gectı ne gelen var ne gıden.sureklı telefonlar ettık.agladım sızladım yalvardım.ama gondermedıler.paramızıda ıade etmedıler.bır sene bosu bosuna taksıt odedık.basbayagı taksıt odendı yani.onlarda paramızıda ıade etmedıler.haram zıkkım olsun ınsallah onlara.hep beddua ettım halada edıyorum.o yuzden ınternetten bısey almaya korkuyorum ıste:26:

sagol canım.ben kecıorende oturuyorum.çankayada yenı acılan hrs kadın hastalıkları hastanesıne gıdıyorum canım.

Hrs iyidir diye biliyordum,memnunsundur heralde..
doğum da orda olacak sanırım..bu arada kredi kartı alışverişi için sadece güvenilir sitelerden
yapmak lazım,ya da mutlaka sanal kart kullanmak lazım..
nasıl dolandırıldın?

mrb cnm hoşgeldin aramıza.bende mantar olduğu için doktor fitil ve krem verdi.fitili kullanamadım doktor kullan dedi ama ben fitil kullanamıyorum sadece krem kullandım.

canım ben istanbul dayım üsküdarda oturuyorm alışverişede ümraniyeye gidicem ümraniye bana üsküdar çarşısından daha yakın hemde aradığım herşeyi bulabiliyorum.

iyi bari yakın yerlermiş,kolay gelsin sana umarım aradığını kolaylıkla bulur gelirsin evine

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler
Dorti canım hangi siteden alışveriş yapmıştın bilelim de biz de yapmayalım ordan alışveriş

yazdım canım nasıl dolandırıldıgımı.yukarda olması lazım.ınan yazarken bıle sınırlerım alt ust oldu.çok kotu oldum yıne.neyse ben hrs ye gıdıyorum.çok memnunum doktorum prof.dr. tarık aksu.bayagı pahalı masraflı bır yer ama para yerıne gelır canımız gelmez.oradada cok guzel ılgılenıyolar.kendımı kralıce gıbı hıssedıyorum adeta.ıyıkı orasıda acılmıs yoksa ne yapardık bılmıyorum.ankarada fazla ozel hastane yok malesef.hrs tamamen kadın dogum hastanesı.baska bölum yok en ıyı yanıda bu benım ıcın.

Arkadaşlar bazı siteler var güvenilir mesela gittigidiyor gibi siz ürünü elinize alıp okey vermeden parayı satıcıya teslim etmiyorlar o yüzden sıkıntı olmuyor bilginize ben gittigidyor ve hepsiburadaan çok alışveriş yaptım bide kapıda ödeme yapabvileceğiniz yerleri tercih edin lütfen

kızlarrr öncelikle herkese merhabalarr

konuyla çok alakasız olacak ama sevgililer gününde eşlerinize ne almayı planlıyorsunuz:26:

bizim bu 7. sevgililer günümüz olacak (sevgili olduğumuzdan beri) ve bir o kadar yılbaşı, doğumgünü, çıkma evlilik yıldönümü vs. geçirdikki artık alacak şey bulamıyorumgeçen yılbaşında birşey almadım kociş bana çok beğendiğim pırlanta kar kolyesi almışben ki özel günleri önemseyen biri olarak bunun sürmesini istiyorum birşey almayınca kötü hissediyorum. değişik fikirleriniz var mı acaba

bence senın eşine en buyuk hedıyen karnında zaten.bence bu sene bebeklerle ıdare etsınler

canım senin eşinin zevkine bağlı bu benim eşime ibanez bir gitar alsam ölür:)))
aynından var ama fazlasına da yok demez..
ama melesef ben alamam bin liradan aşagı bulamam cünkü..

bence senın eşine en buyuk hedıyen karnında zaten.bence bu sene bebeklerle ıdare etsınler

evet canım orası öyle tabi. yılbaşında da söylemiştim onubebek geldi seni unuttum gibi olsun istemiyorum her sene alırken bu sene bu günleri es geçince bebek yüzünden 2. planda kaldığını düşünsün istemiyorum yani.bakalım allahtan daha önümüzde epey gün var

selam kızlar nasılsınız.ben dün eşimle tartıştım biraz bebek alışverişi konusunda.onu çok bunaltıyormuşum buaralar eksikleri alalım diye.şuanda çalışmayı inanın çok isterdim insanın eşine bağlı olması çok zor bazen kızlar.bebek doğana kadar iğne bile almıcakmış artık bende aldırmıcam sana zaten merak etme dedim.ben vakit azaldıkça birde artık yürüyememeye başladığım için rahat şekilde bitirelim istiyorum eksikleri.daha parkyatağın süngeri ve hem parkyatak hemde mobilya yatağın uykuseti nevresımı yok kremleri şampuanları yok bebek bezi biberon alıncak oto koltuğumuz banyo küveti yok dahada vardır aklıma gelmeyen.bebek odasına perde almak istiyorum mesela.tamam oda haklı esnaf benim eşim kış olduğu içinde işler bozuk ama yınede kendim çalışıp ona sormadan alışveriş yapmak isterdim...o yüzden burda çalışan arkadaşlarıma özeniyorum bazen

Son düzenleme:

uzme kendını lutfen.tabıkı onların işide cok zor.bende calısmıyorum.bende koca elıne bakanlardanım.aynen oyle bebkelrın eksıklerı okadar cokkı.ama esının dırek senın yuzune soylemesı cok kotu olmuş.yani hıcbısey almayacam dogana kadar dıye.senın ılk bebegınmı canım.ılk bebeklerde cok heyecanlı olur anneler.ama erkekler bızler gıbı olmuyo malesef.

şaka bır yana ama gercekten alacak bısey bulamıyorum bende.cunku hep gomlek cuzdan kemer alıyoruz.kazak suveter offffff baska ne alabılırızkı kocişlere.

aynenn canım kocişin bütün kıyafetlerini ben aldımzaten o kendine kıyafet almayı pek sevmez. e bide özel günler harici de arada süpriz birşeyler alınıyor derkenn artık hep aynı alternatifleri yapmak zorunda kalıyorsun.

mesela yapmadıysan sana öneri sunabilirim. resmimizi puzzle yaptırmıştım çok hoşuna gitmişti. bide bir keresinde mesela 14 şubat olduğu için küçük küçük 14 tane hediye al ve sakla. ilk hediyenin yanına ipucu birşey yaz. o ipucu onu 2. ye götürsün. sonra 2. nin yanına 3. hakkında ipucu ver...bunu da yaptım evin için de 4 dönmüştü kocişama inanılmaz heyecanlandı ve çok hoşuna gitti. tavsiye ederim

canım senin eşinin zevkine bağlı bu benim eşime ibanez bir gitar alsam ölür:)))
aynından var ama fazlasına da yok demez..
ama melesef ben alamam bin liradan aşagı bulamam cünkü..

canım merak etme ben de 1000 lira kadar fiyatlı bişey alamam zatenbelki o gün için bir organizasyon ayarlarım diye düşündüm. aslında aklımdan telefon da geçiyor. bilemiyorum

bu sene ben şanslıyım kociş in baya eksiği var bazı kazaklarını atmayı düşünüyorum kazak alacam bir de ip alacm kız kardeşim fermuarlı şık bir yelek örecek hatıra olur annem de aynı yelekten bana örecek ... Geçen sene ben de ne alsam bulamıştım düşündün düşündüm ne yapsam diye en sonunda bir sürü balon şişirdim üzerine de küçük notlar sevgi sözcükleri yazmıştım ve balonları sakladım işten eve birlikte giriyoruz hemen güzel bir sofra hazırladım yemek yedik sofradan erken kalkıp hemen odaya gectim balonları her yere dağıttım bir de düğün cd si açtım mutfağa geri dondum eşim sofradan kalktı odaya girdi (genelde sağolsun hemen odaya gider tv açar sofrayı ben toplarım ) sonra bir geldi yanıma gözleri dolmuş ayyyy çok güzeldi yaa :2:

Biz sevgililer gününü kutlamıyoruz.Sadece bize ait özel günleri kutluyoruz.Sevgililer günü her sevgilinin günü, bize özel değil

Evlilik yıldönümümüzü, doğumgünümüzü asla atlamayız ama.Bir de arada normal zamanlarda,hiç umulmadık zamanlarda birbirimize sürpriz yapmayı severiz.Erkeklere hediye almak da zor bacım.Ama gerçekten hepsinin zevki de farklı.Benim eşim tam bir kitap kurdu.Ona bir kitap bile alsam çok mutlu olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…