- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- 

- #35.941
nasıl dolandırıldın?hangi site?
canım kolay gelsin ,hangi ildesin nereye gideceksin alışveriş için?
sagol canım.ben kecıorende oturuyorum.çankayada yenı acılan hrs kadın hastalıkları hastanesıne gıdıyorum canım.
kızlar hıc fıtıl veya vajınal krem kullananız oldumu hamıleyken.ben antıbıyotık kullandım gecen hafta ve her zamankı gıbı antıbıyotık bıter bıtmez benım yanma kaşıntı olayları hemen basladı vajınada.dun doktorumu aradım gynotrosyd dıye bır merhem al dedı.bır seferlık kullanılıyo.şırıngalı olanlardan.ama sankı daha kotu oldum.gece acıdan zor uyudum.halada acıyor.sızdede oldumu kızlar.
canım ben istanbul dayım üsküdarda oturuyorm alışverişede ümraniyeye gidicem ümraniye bana üsküdar çarşısından daha yakın hemde aradığım herşeyi bulabiliyorum.
Hrs iyidir diye biliyordum,memnunsundur heralde..
doğum da orda olacak sanırım..bu arada kredi kartı alışverişi için sadece güvenilir sitelerden
yapmak lazım,ya da mutlaka sanal kart kullanmak lazım..
nasıl dolandırıldın?
mrb cnm hoşgeldin aramıza.bende mantar olduğu için doktor fitil ve krem verdi.fitili kullanamadım doktor kullan dedi ama ben fitil kullanamıyorum sadece krem kullandım.
Günaydın kızlarrr nasılsınızzz
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler
Dorti canım hangi siteden alışveriş yapmıştın bilelim de biz de yapmayalım ordan alışveriş
kızlarrr öncelikle herkese merhabalarr
konuyla çok alakasız olacak ama sevgililer gününde eşlerinize ne almayı planlıyorsunuz:26:
bizim bu 7. sevgililer günümüz olacak (sevgili olduğumuzdan beri) ve bir o kadar yılbaşı, doğumgünü, çıkma evlilik yıldönümü vs. geçirdikki artık alacak şey bulamıyorumgeçen yılbaşında birşey almadım kociş bana çok beğendiğim pırlanta kar kolyesi almış ben ki özel günleri önemseyen biri olarak bunun sürmesini istiyorum birşey almayınca kötü hissediyorum. değişik fikirleriniz var mı acaba 
bence senın eşine en buyuk hedıyen karnında zaten.bence bu sene bebeklerle ıdare etsınler
konuyla çok alakasız olacak ama sevgililer gününde eşlerinize ne almayı planlıyorsunuz:26:
bizim bu 7. sevgililer günümüz olacak (sevgili olduğumuzdan beri) ve bir o kadar yılbaşı, doğumgünü, çıkma evlilik yıldönümü vs. geçirdikki artık alacak şey bulamıyorumgeçen yılbaşında birşey almadım kociş bana çok beğendiğim pırlanta kar kolyesi almış ben ki özel günleri önemseyen biri olarak bunun sürmesini istiyorum birşey almayınca kötü hissediyorum. değişik fikirleriniz var mı acaba 
bence senın eşine en buyuk hedıyen karnında zaten.bence bu sene bebeklerle ıdare etsınler
selam kızlar nasılsınız.ben dün eşimle tartıştım biraz bebek alışverişi konusunda.onu çok bunaltıyormuşum buaralar eksikleri alalım diye.şuanda çalışmayı inanın çok isterdim insanın eşine bağlı olması çok zor bazen kızlar.bebek doğana kadar iğne bile almıcakmış artık bende aldırmıcam sana zaten merak etme dedim.ben vakit azaldıkça birde artık yürüyememeye başladığım için rahat şekilde bitirelim istiyorum eksikleri.daha parkyatağın süngeri ve hem parkyatak hemde mobilya yatağın uykuseti nevresımı yok kremleri şampuanları yok bebek bezi biberon alıncak oto koltuğumuz banyo küveti yok dahada vardır aklıma gelmeyen.bebek odasına perde almak istiyorum mesela.tamam oda haklı esnaf benim eşim kış olduğu içinde işler bozuk ama yınede kendim çalışıp ona sormadan alışveriş yapmak isterdim...o yüzden burda çalışan arkadaşlarıma özeniyorum bazen
şaka bır yana ama gercekten alacak bısey bulamıyorum bende.cunku hep gomlek cuzdan kemer alıyoruz.kazak suveter offffff baska ne alabılırızkı kocişlere.
canım senin eşinin zevkine bağlı bu benim eşime ibanez bir gitar alsam ölür:)))
aynından var ama fazlasına da yok demez..
ama melesef ben alamam bin liradan aşagı bulamam cünkü..
Konuyla çok alakasız olacak ama sevgililer gününde eşlerinize ne almayı planlıyorsunuz:26:
Bizim bu 7. Sevgililer günümüz olacak (sevgili olduğumuzdan beri) ve bir o kadar yılbaşı, doğumgünü, çıkma evlilik yıldönümü vs. Geçirdikki artık alacak şey bulamıyorumgeçen yılbaşında birşey almadım kociş bana çok beğendiğim pırlanta kar kolyesi almış ben ki özel günleri önemseyen biri olarak bunun sürmesini istiyorum birşey almayınca kötü hissediyorum. Değişik fikirleriniz var mı acaba 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?