2011 Nisan Anneleri

dun bende bebgın kıyaftlerını bırde kendı gecelıklerımı utuledım bak bana bışe olursa bebgınkıler bunlarbenımkıler bunlar dedım baktım duygulandı sana ne olcak dıyor acıttım kendımı bıraz

katılıyorum sanca ayrıca ben hemen alamam ıcelıycem araştrcam ıçıme sıncek oyle

Son düzenleme:
bız geldıkk nasılsınz teyzoşlar
bugece ruyamda kızımı gordum şerbetlı su verıyordu kaynanam aldım elınden hayır meme emcek dedım emzırdım sutum geldımı bılmıyorum hemen uyandım

hoşgeldinizzzrüyan hayırlı olsun canım ben de dün gece doğum yaptığımı gördüm ve hemen alıp emzirmeye çalıştım gün yaklaştıkça böyle rüyalar çok görcez herhalde

arkadaslar bebegın kıyafetlerını mutlaka yıkamalımıyız.ben ılkde hıc bısey yıkamamıstım.sızler yıkadınızmı aldıklarınızı.ben hala kararsızım

kızlar size komik bişey anlatayım

geçen pazar biz de eksiklerimiz için alışverişe gitmeye karar verdik. daha doğrusu alışveriş değil de aşağı yukarı eksiklerimiz ne kadar tutar diye fiyat araştırması yapcaktık birkaç yerden. bunu 1 hafta öncesinden ayarladık. ben excele doğum çantasına bebek için ve benim için koyulacak malzemeleri, kendim için geriye kalan alışveriş yapacağımız eksikleri, bebek için alışveriş yapacağımız eksikleri 1 haftada listeledim. sonra eşime de gönderdim. ama bunların hepsi ayrı bir excel sayfasında.4 tane sayfa yaptı yani. neyse cumartesi eşim dediki ben çıktı aldım listeden. ben de e iyi o zaman dedim. ben almadım o aldı diye.

pazar oraya bi gittik. doğum çantası i,çin gerekli olan malzemelerin listesini almış. benim gönderdiğim mailde ilk o sayfa açılıyormuş diğer sayfaları görmemiş bilee ben kızdım tabi. ama ne bilsin ya işte ancak bu kadar oluyoro da çok üzüldü sonra. internete gittik çıktı almaya. internet kafelerde aksi gibi hep askerler varmış doluymuş hepsibaktım koca adam çok üzüldü kıyamadım, boşver aşkım sonra bakarız falan deyip uzatmadım. aklımda olanları sorduk döndük

allah ıyılıgını versin

süper ya
benim kocişin en sevdiği hediye yatırım

canım eşin de benim gibi para ile uğraşıyor galibameslek hastalığı

bencede altın daha ıyı.ama bu sene bız hamıleyız.onlar bıze alsınlar.kızlar zaten mayıstada anneler gunu var.kısmetse bebeklerımızle beraber babacıklardan hedıyelerımızı beklerız.oh ohhhhhhh

evet ama akabinde de babalar günü var haziranda. hatırlatayım

alemsin canım ya:))
adam sünnet cocuğumu

hem altını takarım hem bahaneyle 2. sünnetini yaparım

adaşım merhaba ben de yeşim ve benim de 12 yaşında bir kızım var şimdi kısmetse oğlum olacak...ama ben izmir de yim

canım eşin de benim gibi para ile uğraşıyor galibameslek hastalığı

evet ama akabinde de babalar günü var haziranda. hatırlatayım

hem altını takarım hem bahaneyle 2. sünnetini yaparım

kızlar ben artık altın bıle gormek ıstemıyorum.gecen yaz altı tane bılezıgımı caldılar.kucuk bır cantanın ıcındeydı.kımsenınde gunahını alamıyorum.nasıl olsa ahırette verecekler hesabını.o yuzden kuyumcu bıle gormek ıstemıyorum.çok agırdı bılezıklerım kızlar.aman canımız saolsun.ne yapalım ksımetten cıkmıs.allah nasıl olsa o hırsıza cezasını verır mutlaka.

arkadaslar bebegın kıyafetlerını mutlaka yıkamalımıyız.ben ılkde hıc bısey yıkamamıstım.sızler yıkadınızmı aldıklarınızı.ben hala kararsızım

evet canım ben dalin aldım bebek çamaşırları için onunla yıkayıp ütülücem ama 32.hafta gibi yaparım daha erken

adaşım merhaba ben de yeşim ve benim de 12 yaşında bir kızım var şimdi kısmetse oğlum olacak...ama ben izmir de yim

cok sevındım bak ne guzel ortak yanlarımız varmış.hem adasız hem cocuklarımız aynı yaşda.hayırlı olsun oglunuz.allah analı babalı buyutsun.yaşlarımızda tutuyormu ben 34 yaşındayım.:80:

canım çok geçmiş olsun tabi önce can ama yine de insan çok üzülür tabi...neyse alan zaten hayır etmez mutlaka çıkar bir yerinden

]

oo bana yeni bir fikir daha verdin cnm eşim en çok abur cubur alsam sevinir hergün mutlaka bir cips yer ben den cok kilo aldı (1 koli cips alayım bari) sevineceği bir hediye olsun

tozsabun deterjanlar var.hacı sakırın falan camasır makınelerı ıcın.onunlamı yıkayacakısnız bebeklerın cıclerını

ecen ay dogum gunuydu eşımın işyerıne çiçek gondermıştım.hersene hedıye alıyorum ozel gunlerde bu sefer napcam bılmıyorum.aslında enbuyuk hedıye bebk bu seferde hedıyem bebek derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…