- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.061
kızlar bende sizin desteklerinizden sonra biraz yürüyüş yapmaya cıktım kocamın yanına gittim.allahtan dün uzatmamıştık tartışmayıda bugun asık suratla gezmedık bıraz sahıle gıttık oturduk.dönerkende eve dalan ın roxy marka bebek deterjanını aldım bı yakınım kullanmıstı memnundu fıyatıda 2.95 cok uygun.bi deneyelim bakalım ne olcak tüller içinde kullanılıyormuş önerenlerde var zaten...
kızlar dogumlarınıza kım gelecek.yanınızda kım kalacak.ben bu sefer yanlızım.kımsenın ne gelecegı var ne soracagı var.ıkı tane ablam var.ama ıkısıde hıc oralı bıle olmuyolar.annem hasta zaten.hastalık hastası annem aynı zamanda.ablalarım sehır dısındalar.ama uzayda degıller.bır hafta bıle gelseler ölmezler aslında.bırı ıstanbulda dıgerı kayserıde.ben ankaradayım.surada kac saatlık yollardalarki.ama olsun ne yapalım.çok suskur kocam var.kocamdan oncede yuce allahım var.rabbım ve esım bana yardım edecekler.ınsallah sag salım su dogumu bır yapabılsem.ama cok uzuluyorum kızlar.en kucuk kardeslerıyım ben onların.annemın zaten umrunda degıl benım hamılelıgım falan.
kızlar dogumlarınıza kım gelecek.yanınızda kım kalacak.ben bu sefer yanlızım.kımsenın ne gelecegı var ne soracagı var.ıkı tane ablam var.ama ıkısıde hıc oralı bıle olmuyolar.annem hasta zaten.hastalık hastası annem aynı zamanda.ablalarım sehır dısındalar.ama uzayda degıller.bır hafta bıle gelseler ölmezler aslında.bırı ıstanbulda dıgerı kayserıde.ben ankaradayım.surada kac saatlık yollardalarki.ama olsun ne yapalım.çok suskur kocam var.kocamdan oncede yuce allahım var.rabbım ve esım bana yardım edecekler.ınsallah sag salım su dogumu bır yapabılsem.ama cok uzuluyorum kızlar.en kucuk kardeslerıyım ben onların.annemın zaten umrunda degıl benım hamılelıgım falan.
allah allah nasıl annenin umurunda olmuyor anlamadım ya daha yakın kim var ki
Canım bende 5 aya kadar topuklu giyip oynuyordum ,sonrasında da giyebilirdim ama giymedim.Bizim ev işleri temizliğimiz daha tehlikeli onun orda oynamasından:18:,herkesin hamileliği farklı ilerliyor bazılarımızın zor bazılarımızın daha kolay. temizliğimi ütümü ablam yardım etmezse kendim yapıyorum.Allah korusun bebişlerimizi.[/QUO
aynen benim de temizliği eşim ve annem yapıyor
hele deterjan ve şampuan kokusuna hala tahammül edemiyorum ellerimi sabunlarken bile nefes almıyorum eşim çamaşırlığın kapısını açsa öbür odadan bile kokusunu alıyorum. sağolsun eşim atıyor makinaya çamaşırı o asıyor bana kalsa kesin yapamazdım öğürtü geliyor çünkü. geçenlerde doktora da sordum sanki hiç geçmiyecek gibi dedi ki doğumdan sonra gidecek dedi hormon seviyen bir anda düşecek hepsi geçecek dedi . inşallah dedim yoksa düşünsenize hiçbir şey yapamam
evet güzelim ama ben lavantalı falan oluyo ya öle almadım rendelenmiş sabun aldım makine için güvenemedim öle kokulu olanlara hem zaten saf sabun gibisimi var çamaşır odam misler gibi kokuyo valla
aa öle düşünme güzelim sen ya üzme kendini düşünüyodur onlar seni mutlaka anne kardeş bu belli etmiyolardır
hosbulduk ınsallah burada cok guzel seyler paylasacagız.bebeklerımız doguncada yıne bırbırımıze destek olalım.benım 12 yaşında bır oglum var kısmetse bu ıkıncı olacak.hayırlısıyla su bebeklerı kucagımıza alalım ınsallah.bu sefer cok heyecanlıyım ve cok sabırsızım
valla leogörkem çok doğru söylüyo benimde başım kalabalık olucak ve ben kalabalığı hiç sevmem kocam bebeğim olsun sadece yanımd aistiyorum ama daha dün görümcvem bebek olunca ben sizden çıkmam dedi kara kara düşünüyorum resmen napıcam diye
kızlar çamaşırları yıkamak için acele etmiyor musunuz,daha var zaman 2 ayda o çamaşırlar çantalarda kötü kokmaz mı:26:
bende öle diyodum geçen sağlık ocağına gittim ebe dediki bu hafta kendinikinide bebğinkide hazırla dedim erken her şeye karşı hazırlıklı olmak lazım dedi 2 haftadır birde aç çantayı havalndır dedi ben hurçta aldım bitane onuda yıkadım 32 haftam olana kadar ona kopycam sonra havvalandırıp çantasına koyarım diye düşünüyorum kısmetse
Oy oy oy kıyamam size.Herkesin umrundadır canım ama ikinci hamilelik olunca bide sorumluluk alacak yaşta olunca sanırım çok düşünmüyorlardır.Güveniyorlardır size.Bizim ilk hamilelik olduğu için ailelerde aynı şehirde olduğumuz için annemlerde kayınvalidemlerde doğumda yanımda olurlar diye düşünüyorum.Sonrasında bir süre kayınvalidemin yanında kalıcam çünkü annem ve kayınvalidem birbirlerine çok yakın,akrabalarda yakın ben hepsine uzağım.Hem gelecek misafirlerle ilgilenirler,hem benle hem bebişle.Biz tecrübeli olmadığımız için bize güvenemiyorlar galiba
hosbulduk ınsallah burada cok guzel seyler paylasacagız.bebeklerımız doguncada yıne bırbırımıze destek olalım.benım 12 yaşında bır oglum var kısmetse bu ıkıncı olacak.hayırlısıyla su bebeklerı kucagımıza alalım ınsallah.bu sefer cok heyecanlıyım ve cok sabırsızım
bende öle diyodum geçen sağlık ocağına gittim ebe dediki bu hafta kendinikinide bebğinkide hazırla dedim erken her şeye karşı hazırlıklı olmak lazım dedi 2 haftadır birde aç çantayı havalndır dedi ben hurçta aldım bitane onuda yıkadım 32 haftam olana kadar ona kopycam sonra havvalandırıp çantasına koyarım diye düşünüyorum kısmetse
ınsanın annesı kadar yakın kım olabılırkı.en azından annen yanında olsa ıyı olmazmı.cok zor oluyo tek basına olmak.
selam kızlar,özledim sizi.uzun zamandır yazamıyordum çok şükür okullar tatil oldu artık rahat rahat takip edebileceğim.ikinci dönem bir hafta daha okula gideceğim ondan sonra doğum iznim başlıyor.özgürüm yani artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?