- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- 

- #36.021
kızlar ikinizinde başı saolsun allahım evlatlarınıza uzun ömür versin. şimdi siz kendinize dikkat etmeniz gerekiyo canınızda can taşıyosunuz dikkat et kendinize zaten bu aralar hepimiz duygusala bgladıkallah eşlerimizin yardımcısı olsun 
Kızlar zor dönemler geçirmişsinizİnşallah bundan sonra bebeklerinizle eşlerinizle herşey çok güzel olur...hepimiz için 
Kızlar ikinizinde başı sağolsun... Allah size ve sevdiklerinize, bebeklerinize Sağlık ve uzun ömür versin... İkinizde duygusal olarak çok zor günler geçirmişsiniz... Ama unutmayın ki hayat devam ediyor... Ve size muhtaç Bebekleriniz olacak... Herşeylerimizi onların üstüne Kuracağız... Sizinle beraber üzüldüm... Ama dediğim gibi bundan sonra inşallah aileniz ve bebeklerinizle beraber güzel günler geçireceksiniz... Hep beraber...
slm kızlar. ya hızınıza yetişmek cok zor oku oku bitiremedim konuları. neyse artık napalım anladıgımız kadar katılırız bizde bebişimle . ay kızlar cok heycenlıyım 2 bebegim olmasına karşılık istiyorum ki herşeyini ayarlım dursun gelim gidim bakım:78: snr diyorum napıyon kızım akkıllı ol daha cok var diyorum kendime sizde böyle oluyomusunuz. 
kızlar yahu gene benım karnım acıktı neolacak bu gıdışat
aynen 2 haftadır inanılmaz bir iştehım varben bile kendime şaşırıyorum:18:ama önceden az kilo aldığım için takmıyorum, takmamaya çalışıyorum 
ben elevıt yuzunden acıkıyorum.yada oylemı sanıyorum.ama gercekten elevıt cok ıstah acıyor
kızlar esra erol hamıle ya.ben hayret edıyorum kadında hıcmı sıkıntı yok hıcmı mıdesı bulanmıyo lekelenmesı falan olmuyo.masallah dort ay oldu hala topuklu ayakkabılar gıyıyor habıre oynuyor.vallahı ben anlayamadım.demekkı bız curumusuz.ben ılk aydan berı hep yatıyorum.dusuk tehlıkseı yasadım ıkı aylık hamıleyken.gercekten ılgınc sızde dıkkat ettınızmı
merhaba herkese nasılsınız bugun annişler
aloooo kızlar nerdesınız yaaaaaaa
canım ben de baştan beri elevit kullanıyorum ama ben de hiç iştah artışı yapmadı. bu son 1-2 haftalık mevzu benim kendi oburluğumla ilgiliama belki bünyeden bünyeye değişiyordur. ben toplamda 5-6 kilo almış oldum şimdiye kadar. baya az aldım yani. ama bu biraz istemeden oldu. işten dolayı yani. 
ben de bu aya kadar hiççç anlamamıştım bileevimiz 5. katta ve asansörde yok. koşarak çıkıyordum. ama şimdi 2 kere mola veriyorum. Allah'a çok şükür bulantım kusmam vs hiç bişeyim olmadı. Ama bu ay anladım hamile olduğumu iice o da son 3 ay kala bizim gibi olduğunda anlar canım 
merhaba herkese nasılsınız bugun annişler
merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın??bugün pek bi yavaş ilerliyoruz herkesin işi var galiba
ama onunkı bır baska sankı.ben hayretle ızlıyorum.yani ılk cocugu olmasına ragmen bu kadar rahat.hele sureklı bacak bacaga atması varya.aslında bacak bacaga atmak tehlıkelı dıye bılıyorum ben.bebege zarar verıyomussun oyle oturunca.ne bıleyım onlar hızmetcılerle yasıyolar tabı.bızler gıbı yemek yapma temızlık yapma dertlerı yok gecım dertlerı yok.ama rabbıme bın sukur canımız sagolsun.allah evlatlarımızı kocalarımızı bızden ayırmasın.rabbıme cok sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?