2011 Nisan Anneleri

kızlar herkese merhaba:92:
bugün yine hastayım sanki göğüs kafesimde taş var reflü vardı yediklerim boğazımda kaynıyordu şimdi de göğüs kafesimde bir dolgunluk hissi bir kaç gündür nedir acaba böyle olan var mı aranızda

kızlar bebegın cıcılerını yıkadıktan sonramı bırdaha durulama yapıyosunuz.yani program bıtıyo ya yıkıyo duruluyo bıtıyor.sonra bırdahamı durulama yapıyosunuz sız.ben anlamadım:26:

gecmıs olsun.allah sıfa versın

kızlar bebegın cıcılerını yıkadıktan sonramı bırdaha durulama yapıyosunuz.yani program bıtıyo ya yıkıyo duruluyo bıtıyor.sonra bırdahamı durulama yapıyosunuz sız.ben anlamadım:26:

evet canım program bitiyo ben sonra sadece durulama programında çalıştırıyosun makineyi ben öle yaptım bugün hatta örmeleri durulama yaparken kontrol ettim makinenin vcamında az az köprükler vardı agubuguda izlmiştim dr söylemişti

geçmiş olsun canım. benim de geçen günlerde üst üste birkaç gün öyle oldu. kendiliğinden geçti. resmen içim de yangın var diyordum ben bişey yapmadan geçti ama soğuk süt iyi geliyor diyorlar bir de sarı leblebi. burda yazmışlardı

sağol canım evet bugün gittim leblebi aldım yedim süt içtim dün geceden beri sanki göğsümde taş var da oradan gitmiyor gibi. korkuyorum başka bir şey olmasın ya bu reflüden farklı mı acaba

amin sağol canım seni burada çok görmedim yeni mi katıldın

evet dun katıldım aranıza.ben yeşim ankaradan katılıyorum aranıza.cok guzel oldu benım ıcınde.sızlerle burada olmaktan cok mutluyum.benım kısmetse kızım olacak.sızın neyınız var prensmı prensesmı

o zaman hoşgeldin aramıza bizde seni aramızda görmekten mutlu olduk benimde kısmetse kızım olacak nisan 11 dedi doktorumuz bakalım değişmezse tarihimiz

sağol canım evet bugün gittim leblebi aldım yedim süt içtim dün geceden beri sanki göğsümde taş var da oradan gitmiyor gibi. korkuyorum başka bir şey olmasın ya bu reflüden farklı mı acaba

reflüdendir canım. benim de ona benzer olmuştu. merak etme, içini rahat tut başka bişey yoktur. e bide büyüyor keratalar onun baskısıda var tabi

kızlar bende sizin desteklerinizden sonra biraz yürüyüş yapmaya cıktım kocamın yanına gittim.allahtan dün uzatmamıştık tartışmayıda bugun asık suratla gezmedık bıraz sahıle gıttık oturduk.dönerkende eve dalan ın roxy marka bebek deterjanını aldım bı yakınım kullanmıstı memnundu fıyatıda 2.95 cok uygun.bi deneyelim bakalım ne olcak tüller içinde kullanılıyormuş önerenlerde var zaten...

kızlar dogumlarınıza kım gelecek.yanınızda kım kalacak.ben bu sefer yanlızım.kımsenın ne gelecegı var ne soracagı var.ıkı tane ablam var.ama ıkısıde hıc oralı bıle olmuyolar.annem hasta zaten.hastalık hastası annem aynı zamanda.ablalarım sehır dısındalar.ama uzayda degıller.bır hafta bıle gelseler ölmezler aslında.bırı ıstanbulda dıgerı kayserıde.ben ankaradayım.surada kac saatlık yollardalarki.ama olsun ne yapalım.çok suskur kocam var.kocamdan oncede yuce allahım var.rabbım ve esım bana yardım edecekler.ınsallah sag salım su dogumu bır yapabılsem.ama cok uzuluyorum kızlar.en kucuk kardeslerıyım ben onların.annemın zaten umrunda degıl benım hamılelıgım falan.

allah allah nasıl annenin umurunda olmuyor anlamadım ya daha yakın kim var ki

Canım bende 5 aya kadar topuklu giyip oynuyordum ,sonrasında da giyebilirdim ama giymedim.Bizim ev işleri temizliğimiz daha tehlikeli onun orda oynamasından:18:,herkesin hamileliği farklı ilerliyor bazılarımızın zor bazılarımızın daha kolay. hala temizliğimi ütümü ablam yardım etmezse kendim yapıyorum.Allah korusun bebişlerimizi.

o zaman hoşgeldin aramıza bizde seni aramızda görmekten mutlu olduk benimde kısmetse kızım olacak nisan 11 dedi doktorumuz bakalım değişmezse tarihimiz

hosbulduk ınsallah burada cok guzel seyler paylasacagız.bebeklerımız doguncada yıne bırbırımıze destek olalım.benım 12 yaşında bır oglum var kısmetse bu ıkıncı olacak.hayırlısıyla su bebeklerı kucagımıza alalım ınsallah.bu sefer cok heyecanlıyım ve cok sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…