- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.261
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zaten şimdi erken tatlım ya bence mart sonu gibi yapılsa yeterli olur helede benim için çünkü topicte en son doğuracaklardan biri benim
dorti,esteem,brcncvk 86,leegorkemm,suzi77,ayca 22
hepinize günaydın hayırlı cumalar canlarım
o kadarda ağırdan alma bence kızlar daha erken geliyormuş
o kadarda ağırdan alma bence kızlar daha erken geliyormuş
Günaydın topiğimizin melek anneleri,
Bugün güzel bir gün,hayırlı cumalar herkese.Kendimizi çok iyi hissediyoruz sanki bayram arefesi gibi bir gün.
Akşama görümcem ve eşi yemeğe geliyor,akşamdan biraz ortalığı toparladım sadece.İnşallah çok yorulmam
günaydın güzellerrrr
canım yoğun bir haftasonu olacak Allah kolaylık versin...ay kızlar cok sukurkı hafat sonu geldı gercı ben yarın gene yorulurum oda ayrı bırsey ama kuzucugumla evde olmak guzel olsa gerek yarın eve sureklı gelen kadınımla perde yıkayacagız ben varken beraber yapalım dedım ben sadece basında dururum ama genede ayakta olurum 1 e kadar surer sonrada anneme mısafır geleek oraya gececegım yogun bı tempom olacak yanı yarın bugun aksamda esım ınsaat muhendısı onların eğlencelı yemeklerı olur arada muhendısler odası olarak oraya yemege gıdecegız maasallah ful doluyuz bu aksamdan berı.pazar gunude sabah 10 gıbı ercıyese kaymaya gıderız aksama anca gelıyoruz al işte hafta sonu bıttı bıle.ha bu arada ben kayamıyorum bu sene dağ evlerınde ancak esımı beklemekle gecırıyorum zamanımı.ama oda cok guzel kuzumla tertemız dag havası alıyoruz kar yuruyusu yapıyoruz.
nasılsın benim güzel hemşerim ....tatlı kızın nasıl artık kocaman oluyorlar maşallah
ay kızlar cok sukurkı hafat sonu geldı gercı ben yarın gene yorulurum oda ayrı bırsey ama kuzucugumla evde olmak guzel olsa gerek yarın eve sureklı gelen kadınımla perde yıkayacagız ben varken beraber yapalım dedım ben sadece basında dururum ama genede ayakta olurum 1 e kadar surer sonrada anneme mısafır geleek oraya gececegım yogun bı tempom olacak yanı yarın bugun aksamda esım ınsaat muhendısı onların eğlencelı yemeklerı olur arada muhendısler odası olarak oraya yemege gıdecegız maasallah ful doluyuz bu aksamdan berı.pazar gunude sabah 10 gıbı ercıyese kaymaya gıderız aksama anca gelıyoruz al işte hafta sonu bıttı bıle.ha bu arada ben kayamıyorum bu sene dağ evlerınde ancak esımı beklemekle gecırıyorum zamanımı.ama oda cok guzel kuzumla tertemız dag havası alıyoruz kar yuruyusu yapıyoruz.
herkese günaydın güzel annişler
avvivo bebek çantamız geldi dun hani şu meşhur kampanya çantası bize duyurandan allah razı olsun ay nasıl güzel bir çanta anlatamam beklentimin üzeirnde çıktı kızım doğmadan bende kullanabilirim eşimde bayıldı içindeki aksesuarlarıda baya kullanışlı 20 tl ye de bedava ben ft yaptım 18.51 tl ye geldi 3 tl de kargo hiç bişi diğil valla
avvivo bebek çantamız geldi dun hani şu meşhur kampanya çantası bize duyurandan allah razı olsun ay nasıl güzel bir çanta anlatamam beklentimin üzeirnde çıktı kızım doğmadan bende kullanabilirim eşimde bayıldı içindeki aksesuarlarıda baya kullanışlı 20 tl ye de bedava ben ft yaptım 18.51 tl ye geldi 3 tl de kargo hiç bişi diğil valla
canım site bu;canım hangi siteydi?bide sen kahverengisini almıştın sanırım. ben de kızım olacağı için kahve istiyorum ama nasıl rengi?her kahveyi de sevmem ondan sordum. aslında bi foto yüklesene canım
canım süpermişşşherkese günaydın güzel annişler
günaydın kızlaaaaar, :119::118:
Herkese hayırlı cumalaaar
Işler o kadar yoğun ki sohbetlere katılamıyorum maalesefaramıza yeni katılan arkadaşlar var onlara kocaman hoşgeldiiiin
Iştahların açıldığından konuşuluyor..ah ahhh bende de var ondan..ama birşey sorcam acıktığımız halde yemesek olur mu?mesela akşamları ben belli saatten sonra karnım kazılıyor ama gece de rahat uyuyamıyorum diye bilerek yemiyorum..tutuyorum kendimi ama bebişe bir zararı olur mu acabamerak ettim size de sorayım fikirlerinizi alayım dedim
gunaydın canım hayırlı cumalar.nasılsın guzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?