- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.281
canım site bu;
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Çantası KAMPANYA !!!!
alt açma bezi var..
kirli torbası var..
çantanın içinde ayrı ayrı bölmeleri var..
biberon çantası var..
Çok kullanışlı tatlım ayrıca epeyde büyük ben tavsiye ederim..
slm kızlar nasılsıjnız??ben yatıyordum ama kayınvalidem gitti dışarı çıkmasamda evde kalkıyorum..malum oğlumda olunca işler bana bakıyor biraz daha dayansak az kaldı inş.bebeşlerimiz zamanında doğar....
Günaydın kızlar........................
Herkes benim tatile girmemi mi bekliyodu ne yaa...3 gündür misafir ağırlıyorum, şimdi bu akşama yine birileri haber verdi offf çok yoruldum yaaa((
canım site bu;
Bebek Çanta ve kangruları > bebek bakım Çantası > Avvio Bebek Çantası KAMPANYA !!!!
alt açma bezi var..
kirli torbası var..
çantanın içinde ayrı ayrı bölmeleri var..
biberon çantası var..
Çok kullanışlı tatlım ayrıca epeyde büyük ben tavsiye ederim..
ayy ne zor yaaa... hamile insanın evine öyle çok misafir gelmez
canım Allah kolaylık versin valla... ben bir arkadaşlarımızı çağırıcam, haftalardır güç bulamıyorum..çok yorma kendini
merhaba kızlar ben birşey soracagım siz göğüslerinize krem kullanmaya başladınız mı
teşekkür ederim canım hemen bakıyorum
Hoşbulduk tatlım, :13:canım hoşgeldinnngece geç yemek yiyince de rahatsızlık veriyor, o saatte yememekten bişi olmaz bence, bebişler tüm gün bizden besleniyorlardır zaten
günaydın tatlııım , HoşgeldinGünaydın kızlar........................
Selam canım, ben iyiyim brzcık belim ağrıyor ama aklıma getirmemeye çalışıyorumslm kızlar nasılsıjnız??ben yatıyordum ama kayınvalidem gitti dışarı çıkmasamda evde kalkıyorum..malum oğlumda olunca işler bana bakıyor biraz daha dayansak az kaldı inş.bebeşlerimiz zamanında doğar....
ohhh.sana da hayırlı olsun canım..Aynen bende öyle "KK Nisan anneleri çantası" oldu bu çantaKızlar Çok övdünüz, ben de verdim siparişi
Yolda bu çantayı kullanan birini görürsem yoksa KK den misin dicem
ben normalde c.tesileri çalışmıyorum ama bana gelmek için ağzımı arayanlara şu aralar çalışıyorum diyorum..N'apıyım..millet gezmeye yer arıyor ..hiç halden anlayan yokHerkes benim tatile girmemi mi bekliyodu ne yaa...3 gündür misafir ağırlıyorum, şimdi bu akşama yine birileri haber verdi offf çok yoruldum yaaa((
canım benim uçları çok kuruyordu, hatta çatlakların arası sarımsı kabuk gibi olmuştu, Doktor Garmastan Pomad yazdı, bunu şimdiden kullan, emzirme döneminde de kullanacaksın dedi. ben bazen tembelleştiğim için 2 günde 1 sürüyorum, doktor günde 1 ince bir tabaka sadece ucuna sür demişti.. benim uçlar nemlendi şimdi, inşallah emzirme döneminde faydasını görürüm
AYSU87 aman dikkat et canım...Doğana kadar en azından...Hamile kalmadan önce girdiğim topiğe hala giriyorum...Orda bir arkadaş 24 haftalık hamile...50'lik yüklemesi yüksek çıkınca dünde 100'lük yaptırmış oda yüksek şimdi diyete başlamış...Diyet listesini yazmıştı acıdım haline vallah...Dr dikkat et demiş yoksa bebek 5 kilo doğar demiş...İnşallah uyar diyete...
bu arada tembel oğlum 40 cm, 1500 gr 28+3 de iyi dimi hani kan akışı falan olmasa kilosu az çıkması gerekmezmiydi iyi mi kızlar sizce kilosu ?bu arada doktorum yatıyorsun artık dedi.
biz de bugün doktordaydık ama benim doktor boyunu söylemiyo sadece kilosuna bakıyo, 1422 gr olmuş
slm kızlar nasılsıjnız??ben yatıyordum ama kayınvalidem gitti dışarı çıkmasamda evde kalkıyorum..malum oğlumda olunca işler bana bakıyor biraz daha dayansak az kaldı inş.bebeşlerimiz zamanında doğar....
merhaba kızlar ben birşey soracagım siz göğüslerinize krem kullanmaya başladınız mı
slm annelerrrrBugün kızım 31 haftalık oldu ohhh haftaya 8 aylık olcak inşallahhh şimdi sizin çizelgelerde 27-28 haftaları görünce acayip geliyo Ayy sona yaklaştıkça heyecan ve korku had safhada,sağ salim kızımı eve getireyim kurban adadık eşimle :18: Malum benim kızımın akciğerinde kist var,dr ameliyat kesin dedi Allah sağlıklı bi şakılde kucaklarımıza almaya nasip etsin bebişlerimizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Merhaba tatlım, ben henüz kullanmıyorum..Doktorumda hiç bununla ilgili birşey demedi daha..merhaba kızlar ben birşey soracagım siz göğüslerinize krem kullanmaya başladınız mı
Selam, Hoşgeldiiinherkese selam..
Sen de güle güle kullan canım :13:sen demi kahverengisinden aldın :))arkadaşlar ben de aldım bu ürünü yeni geldi biraz önce gercekten güzel ürün
canta geniş kullanışlı içinde bölümleri var tavsiye ederim
canım ben oda nemlendirici almıcam , sterilizörler de almayı düşünmüyorum ama süt pompası almam şart ..çünkü çalışmaya başlayınca sağıp gitmem lazım işekızlar bakıyorum sitelere de yok süt pompaları yok oda nemlendiricileri yok sterilizörler falan falan bunların hepsi gerekli mi ya anlamadım olmasa olmuyıor mu yani...siz aldınız mı?ne almak lazım az zaman var ben daha kıyafet harici bir şey almadım ki
Selam canım,hoşgeldin :13:slm annelerrrrbugün kızım 31 haftalık oldu ohhh haftaya 8 aylık olcak inşallahhh şimdi sizin çizelgelerde 27-28 haftaları görünce acayip geliyo ayy sona yaklaştıkça heyecan ve korku had safhada,sağ salim kızımı eve getireyim kurban adadık eşimle :18: malum benim kızımın akciğerinde kist var,dr ameliyat kesin dedi allah sağlıklı bi şakılde kucaklarımıza almaya nasip etsin bebişlerimizi inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?