- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.241
saol tatlımmm bu arada günaydınnnnnnnnnnnnncanım çok yoğunsun özletiyorsun kendini
aferin kız
çok şükür birşey yokmuş okurken heyecanlandım bu arada kilosu da maşallah tombiş mi olacak acaba yada benim kız mı çok zayıf
günaydın annecikler:2:
günaydın tatlımmmm evet haftasonu geldi allaha şükür ay artık günler geçmiyo..ERVA.. dscopur mesa gulru37 brcncvk86 Canikim mefunihi cmleyrtsvr KEJA
Günaydın kızlarrr
Hayırlı cumalar, oh çok güzel haftasonu geldiiii sonunda
Nasılsınız???
saol tatlımmm bu arada günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın tatlımmmm evet haftasonu geldi allaha şükür ay artık günler geçmiyo
biz iyiyiz tatlım sen nasılsın
..ERVA.. dscopur mesa gulru37 brcncvk86 Canikim mefunihi cmleyrtsvr KEJA
g
Günaydın kızlarrr
Hayırlı cumalar, oh çok güzel haftasonu geldiiii sonunda
Nasılsınız???
canım sen iyileştin di miii
ütü masasını da çıkarmışsın, yıkadın mı miniğin eşyalarınııı :26:
canım çok yoğunsun özletiyorsun kendini
aferin kız
çok şükür birşey yokmuş okurken heyecanlandım bu arada kilosu da maşallah tombiş mi olacak acaba yada benim kız mı çok zayıf
günaydın annecikler:2:
Ne güzel bir haftayı daha bitirdik kızlar öğleden sonraları benim akarnım cok geriliyo patlıyacak gibi oluyo acaba oturmaktan olabilir mi
evet tatlım sanırım ruh halim yüzünden kandimi o kadar kötü hissetmişim dün gerçi işyerinde akşama kadar deli etmeye devam ettiler kdv haiç fiyattan tekrar kdv düşecek kadar zeki elemanlarım var benim başka bişey sölemeye gerek varmı
öiniğinkileri nerde yıkayacam anacım beee bizim çamaşırları ütüledim 2 sepet bekliyodu günlerdir cadımın cicilerine izne çıkınca başlıycam
canım ben de dedim bu kız izne ayrılmadan ne acele, ne ara yıkadı bebeşin çamaşırlarını diyeee
ben de martta başlicam inşallah yıkama ütüleme işine
Günaydın topiğimizin melek anneleri,
Bugün güzel bir gün,hayırlı cumalar herkese.Kendimizi çok iyi hissediyoruz sanki bayram arefesi gibi bir gün.
Akşama görümcem ve eşi yemeğe geliyor,akşamdan biraz ortalığı toparladım sadece.İnşallah çok yorulmam
günaydın bidenemmmmmmmmmmmmmmmmm
işgünü işgünü ne misafiri kızzz pazar filan alsaydın yorulacan
şekerim hafta sonu geziyorlar yeni evliler,onlarda çalıştığı için işleri falan da oluyor.Yabancı olmadıkları için bide yemeklerde beni uğraştırmayacak şeyler o yüzden sıkıntı yapmadım yoksa hafta içi misaifr almıyorum.
Günaydın topiğimizin melek anneleri,
Bugün güzel bir gün,hayırlı cumalar herkese.Kendimizi çok iyi hissediyoruz sanki bayram arefesi gibi bir gün.
Akşama görümcem ve eşi yemeğe geliyor,akşamdan biraz ortalığı toparladım sadece.İnşallah çok yorulmam
o yürek yok bende yaaa izne çıkmadan yapamam herhalde izne çıkıym hemen bi kadın alcam temizliğe arkasındanda kızın kıyafetlerini filan hazırlıycam
zaten şimdi erken tatlım martta başlamak daha mantıklı bence
gunaydın hayırlı cumalar.ıyı bır hafta sonu olsun ınsallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnngunaydın hayırlı cumalar
bende bidahaki ay yaparım heralde hastane çantası içini.Erkenden yapmak istemiyorum önce eksikleri tamamlayalımda Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?