- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.021
Ayy kızlar akşam kendi kendime oğlumdan korktum...Yan yatıyorum ben zaten başka türlü yatamıyorum...Akşam uyumak için yattım tam dalıyormuşum oğlum bir başladı içimde oynamaya fırladım birkere...Sonra hiç durmadı...Sanki yatak sallanıyor öyle hareket ediyor...öyle dondum kaldım eşimde yok gececi işte...Neyse durdu sonra...
Ayy kızlar akşam kendi kendime oğlumdan korktum...Yan yatıyorum ben zaten başka türlü yatamıyorum...Akşam uyumak için yattım tam dalıyormuşum oğlum bir başladı içimde oynamaya fırladım birkere...Sonra hiç durmadı...Sanki yatak sallanıyor öyle hareket ediyor...öyle dondum kaldım eşimde yok gececi işte...Neyse durdu sonra...
nıye korktunkı.ne guzel ıste oynuyodur annesının karnında.masallah
3 gündür neler yaşıyorum bilsen.... bi kenara çekiliyo karnım bi yamuluyo anlatamam...hele sola yatınca yaptıklar tekmeleri....normal değil ya..
Zaten gündüz daha çok uyuyup gece hareket ediyorlarmış.
Gündüz yaptığımız hareketler beşik gibi geliyormuş onlara
Kız tatlı yediğimde bile bukadar hareketli olmuyor...Çıldırmış gibiydi..
kızlar bugün evde bissürü iş vardı..eşim sağolsun yaptı bişeyler..oğlumuzun odasını bitirdik hazır... kitaplığımızın yeri değişti... çamaşırdı..dağınıklıktı... fazla eşyaları yerleştir derken...havada güzeldi 3 gübü çıktık evden dinlenmeden..arabayı almadık...beşiktaş çarşıya indik taksiyle...ordan 45 dak ortaköye yürüdük.... yemek yedik.. vs eve döndük yine.... güzel geçti günümüz... yarında kaynanama kahvaltıya gidicez... aradı falan.. vakit bulursan kuaföre uğrucam... sonrada ev işi vs derken marta girdiğimizde valiz hazırlıcam..şaka gibi zaman nasıl geçti...MART BEBEĞİ GELDİ 1 TANE..ŞUBAT BEBİŞLERİ BİTMESİNE AZ KALDI MALUM...
ara ara gelip bakıyorum muhabbeti kaçırmıyım diye ama bi bakıyorum muhabbet yok ortadaherkes kocasıyla pazar keyfinde sanırım
Ayyy evet Mart bebişleride daha Şubat ayında gelmeye başlamış...Biri 33 haftalık biri 35 haftalık...İkiside erkek...Birde erkek bebek gününü doldurur derler...
slm tatlım hoşgeldiniz...ara ara gelip bakıyorum muhabbeti kaçırmıyım diye ama bi bakıyorum muhabbet yok ortadaherkes kocasıyla pazar keyfinde sanırım
cnm neden ağrıyo..çok mu basınç yapıyo...sebebi varmı?hadı hayırlı olsun ne guzel olmustur sımdı heryer.gezmekde ıyı gelmıstır sıze.ama yuruyus ısı bana gore degıl.ben bıraz merdıven bıle cıkıp ınsem hemen kasıklarım zorlanıyor.
allahın izniyle bebekler sağlıklıysa falan 33 ten sonra pek problem olmuyo..bide 2 kiloyu geçmişse... sağlıkla hayırlı günlerde yollasın rabbim inş...Ayyy evet Mart bebişleride daha Şubat ayında gelmeye başlamış...Biri 33 haftalık biri 35 haftalık...İkiside erkek...Birde erkek bebek gününü doldurur derler...
Ayyy evet Mart bebişleride daha Şubat ayında gelmeye başlamış...Biri 33 haftalık biri 35 haftalık...İkiside erkek...Birde erkek bebek gününü doldurur derler...
kızlar merhaba... nasılsınız? geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım.
bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz. sanırım nisan bebekleri çok yaramaz olcak daha karınlarımızda böyle kuduruklar doğunca kim bilir nasıl olucaklar
annemler burda ya bizim günlerde temizlikle geçiyor.ağırlaşmadan onu yapalım bunu yapalım diye dolanıyoruz. bugün hava güzeldi gezdik biraz,sonra pazardı marketti derken yorulup geldik eve. Dinleneyim diye oturdum yerime ama Ece hanım çıldırıyor bu seferde. sanki çıkcak dışarı.sığamıyor artık tabiBu arada bebek şekerlerimizi sipariş ettik gittigidiyordan. hasır patiklilerden. gelsinde resmini eklerim siteye. 32.haftamız bitiyor bugün...Ne zaman gelcek bakalım bizim kız. Marttakiler bile başlamış gelmeye baksanıza
Dur canım acele etme çok daha. Hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah...
slm tatlım hoşgeldiniz...
cnm neden ağrıyo..çok mu basınç yapıyo...sebebi varmı?
allahın izniyle bebekler sağlıklıysa falan 33 ten sonra pek problem olmuyo..bide 2 kiloyu geçmişse... sağlıkla hayırlı günlerde yollasın rabbim inş...
sızınkı bızdenonceymıs neguzel.bıze anlatırsın dogum hıkayenı neler yasadıgını.ayy ne heyecanlı degılmı.benım ıkıncı olmasına ragmen bende cok heyecanlıyım.annelık duygusunu daha ıyı anladım.ılkımde bu kadar anlamamaıstım ne olup bıttıgını.ama cok guzel bır duygu anne olmak:90:35den önce gelmesinde canım sonrasında her ne zaman isterse sağlıcakla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?