2011 Nisan Anneleri

Güle güle kullansın cicilerini kızın inşallah

Yok canım ya korkma hemen bişeycik olmaz.Geçen bir doktorun konuşmasını dinledim.Öyle hemen yediklerimizden içtiklerimizden bişey olacak diye evhamlanmayın diyor.Ben de dayanamadım dün yarım bardak kola içtim.Haftalardır sayıklıyordum,artık dayanamadım.Ne hamileler var, günde 1 pk sigara içiyolar.Allahın izniyle inşallah hiçbir şey olmaz, sağlıkla gelir bebişlerimiz inşallah

Ohh güle güle kullanın valla.Kırmızı bence de çok güzel,güzel günlerde kullansın prenses

Aynen benim de hiç çıkasım gelmedi bugün.Yatıp yuvarlandım,iş de yapmadım bi yemek yaptım.Artık gezmek yoruyo beni.Ama yarın arkadaşlarımla buluşcam oleyyy :)

Ayyy evet Mart bebişleride daha Şubat ayında gelmeye başlamış...Biri 33 haftalık biri 35 haftalık...İkiside erkek...Birde erkek bebek gününü doldurur derler...

Ay benim de bir arkadaşım 5 gün sonra doğum yapacak sezeryan.Nasıl heyecanlı,biz bile heyecanlanıyoruz.Gün saymak değişik bir duygu olsa gerek yaa.

oh değerlendirdiniz demek gününüzü maşallah.... bizde gezdik temizlik yaptık...
bende anlamıyorum.boyle sankı kasıklarıma odunla vurmusum gıbı agrıyo.dayak yemıs gıbı yani.zonklama falan degıl.hamlama olur ya hani oyle oluyor.ogluma hamıleyken hıc olmamıstı

kız bebek dimi... kız yükü tuz yükü der annem daha çok hissettirirmiş kendisini... diyo..

Sağ ol canım, insan tereddüt ediyor işte.
35den önce gelmesinde canım sonrasında her ne zaman isterse sağlıcakla gelsin
İnşalllah canım, hayırlısı...

Doğumda sıra pek beklenmez ama galiba en son biz seninnle birlikte bekliyor olucaz.
İyice stres oluruz herhalde.

sagol canım allah razı olsun:90:

Sağ ol canım, insan tereddüt ediyor işte.

İnşalllah canım, hayırlısı...

Doğumda sıra pek beklenmez ama galiba en son biz seninnle birlikte bekliyor olucaz.
İyice stres oluruz herhalde.

evet canım.benım normalde 5 mayıs gorunuyo.ama doktor nısan sonuna dogru alalım dıyor.bakalım kısmet ne olacak.herseyın hayırlısı olsun

Herkeze merhabalar..Esracım sallanır mama sandalyesine 200 tl diyor..Oda haklı 450 tl. almış...150 TL deseydi alacaktım..Eşimde kabul etmişti...Sen ne yaptın almamışsın daha..Bu arada hepsini 400 tl indirmiş..

Herkeze merhabalar..Esracım sallanır mama sandalyesine 200 tl diyor..Oda haklı 450 tl. almış...150 TL deseydi alacaktım..Eşimde kabul etmişti...Sen ne yaptın almamışsın daha..Bu arada hepsini 400 tl indirmiş..

cnm 3 parçayı 200 e veriyo... diğerleri lazı değilmi ev tipi ana kucağı vs...ya chicco marka başka bi model var beğendiğim onun haberini bekliyorum... yoksa çok iyiye vermişti... samimi birisi konuştuk baya... vallahi gerçekten alına bilir bişey... dediğin gibi 400 eyakın bi fiyTI VAR AMA... biriyle anlaş 3ünü al 200 e 150 e sana gelir falan ama...

baglantı koptu kızlar kusurabakmayın

sağol canım.evt pusetle bırlıkte ıkısı 320.tl normalde 450den başlıyr fıyatı ama ben ınternet sıtesı buldum çok uygun bırde gıdıp deposuna baktım begendım yle odeme yapcaz.baya uygun.beşikte 380 dı 350 ındırdı ıçındekı kumaşı kalıtelıydı yanları fıstolu felan normalde maskoda bu beşık 650 tl.park yatakla bu beşık arasında kaldım şimdılık

hayırlı olsun canım cok guzeller:81:
tşk ederızz canım

=Sarissa;17508871]Çok güzel canım, güle güle kullanın.
Evet yaa insanı korkutuyorlar gerçekten de.

Epeyce bir şey almışsınız.
Yalnız bebiş emzik almazsa 4 emzik elinizde kalabilir.[/QUOTE]
tşk ederız canım

baktım orda bambular var sept gıbı olanlar ıkıncı olursa ona da kullanırım dıyorum ama karrasızım yınede sağol cnım

begendıgınıze sevındım kızlar

Son düzenleme:
Kadınalr klübünde 150 tl buldum..Cevap bekliyorum..Tamam derse onu almayı düşünüyorum..Ben de çok takıntı haline getirdim..Bir ara ne güzel vazgeçmiştim..

herkese selamlar biz geldiiiiiiik annemz çok ii baktı şişirdi iice göbüşümüzü nasılsınız kızlar en var ne yok walla gecmişi okumaya hiiiç niyetm yok emnm bi suru sayfa olmştr

kızlarr iyi akşamlar hepinize.
1 haftadır yoktum bilmemm farkedildimmi:)
eşimin memleketindeydik yani ankarada.
bol bol gezdikk oğluşumla.eğlendik ve 2 saat öncede geldik.
yoruldukta biraz.
e misafirlikte yatamıyosun uzanamıyosun fln ama değişiklik oldu.

sizler nasılsınız.
belki şimdi yazdıklarınızı okuyamam amaa snra tekrar bakarım.dinleneyim ama dimi:)

herkese selamlar biz geldiiiiiiik annemz çok ii baktı şişirdi iice göbüşümüzü nasılsınız kızlar en var ne yok walla gecmişi okumaya hiiiç niyetm yok emnm bi suru sayfa olmştr
hoşgeldınız oo annane buyutmuş torununu ne gzl

hoşgeldınız ohh ıyı yapmıssınız değişlik olmuştur.bızde alışverış telaşı hıç eksık bıtmıyor

Kadınalr klübünde 150 tl buldum..Cevap bekliyorum..Tamam derse onu almayı düşünüyorum..Ben de çok takıntı haline getirdim..Bir ara ne güzel vazgeçmiştim..
aman olsun boşver cnm.... nerde buldun kız..iyi bulmuşsun vallahi.. bende chicco dreams ev tipi ana kucağını 60 tl ye kovalıyorum en son 70 veririm ahaha

hoşgeldin cnm... fark edilmezmi yahu yokluğun... giderken demiştin..nasıl geçti tatilin... bebişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…