- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.061
bebegın kırıkı cıkmadan emzıge alıstırısanız sorun olmuyo.yanı eve gelınce hemen verırım allah nasıp ederse.bırkac gunlukken alıstırmak ıstıyorum ben.
bana yapıldı canımamnıyosentez olan varmı aranızda yada olması gerek denılıpde olmayan
evet 4 nisan benim sat a göre ama sanmam nisanı bulmaz mart annesi adayı görüyorum kendimi. e birde kız olunca erken gelir diye alıştırıyorum kendimi. gerçi bu işler tarihe pek bakmıyor Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.demek 2.bebek senin. ilki kaç yaşında? erkek sanırım birincisi. bu kız di mi? ismine karar verdiniz mi? çok mu sordum nesızınkı bızdenonceymıs neguzel.bıze anlatırsın dogum hıkayenı neler yasadıgını.ayy ne heyecanlı degılmı.benım ıkıncı olmasına ragmen bende cok heyecanlıyım.annelık duygusunu daha ıyı anladım.ılkımde bu kadar anlamamaıstım ne olup bıttıgını.ama cok guzel bır duygu anne olmak:90:
anacım senin hızına yetişmek ne mümkün,istanbulda gidilmedik çarşı pazar koymadın kızoh değerlendirdiniz demek gününüzü maşallah.... bizde gezdik temizlik yaptık...
kız bebek dimi... kız yükü tuz yükü der annemdaha çok hissettirirmiş kendisini... diyo..
hoşgeldinherkese selamlar biz geldiiiiiiik annemz çok ii baktı şişirdi iice göbüşümüzünasılsınız kızlar en var ne yok walla gecmişi okumaya hiiiç niyetm yok emnm bi suru sayfa olmştr
kızlarr iyi akşamlar hepinize.
1 haftadır yoktum bilmemm farkedildimmi:)
eşimin memleketindeydik yani ankarada.
bol bol gezdikk oğluşumla.eğlendik ve 2 saat öncede geldik.
yoruldukta biraz.
e misafirlikte yatamıyosun uzanamıyosun fln ama değişiklik oldu.
sizler nasılsınız.
belki şimdi yazdıklarınızı okuyamam amaa snra tekrar bakarım.dinleneyim ama dimi:)
aynen öyle olmuş....offf
Hadi hayırlısı Esra.Senin istediğin nasıl bir şey ?Normalde fiyatı ne kadar?
Biz baya bir pazarlığa girdik..150 bırak dedim..Kargoda bana ait..170 de ısrar ediyor..Bakalım sonu ne olacak
32 haftadan sonra hareketli bu kadar olmuyormuş..Benimki geçen hafta tekme atıp duruyordu..2 gündür sanki kıpardanıyor..Karnım çok komik oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?