2011 Nisan Anneleri

bebegın kırıkı cıkmadan emzıge alıstırısanız sorun olmuyo.yanı eve gelınce hemen verırım allah nasıp ederse.bırkac gunlukken alıstırmak ıstıyorum ben.

canım bence doğar doğmaz ver derim yani senin sütünü emdikten sonra çünkü ben kızımda çeşit çeşit emzik almıştım sezeryan olunca 3.gün evdeydik hemen verdim ama almadı o kadar çok uğraşmıştım ki ama bu sefer dediğim gibi deneyeceğim inşallah bu alır çünkü bebeklerin cok cok emmesi çok hoşuma gidiyor

evet 4 nisan benim sat a göre ama sanmam nisanı bulmaz mart annesi adayı görüyorum kendimi. e birde kız olunca erken gelir diye alıştırıyorum kendimi. gerçi bu işler tarihe pek bakmıyor Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.demek 2.bebek senin. ilki kaç yaşında? erkek sanırım birincisi. bu kız di mi? ismine karar verdiniz mi? çok mu sordum ne
oh değerlendirdiniz demek gününüzü maşallah.... bizde gezdik temizlik yaptık...

kız bebek dimi... kız yükü tuz yükü der annem daha çok hissettirirmiş kendisini... diyo..
anacım senin hızına yetişmek ne mümkün,istanbulda gidilmedik çarşı pazar koymadın kız maaşallah diyeyim aman kaşı bir tarafını bacım nolur nolmaz
herkese selamlar biz geldiiiiiiik annemz çok ii baktı şişirdi iice göbüşümüzü nasılsınız kızlar en var ne yok walla gecmişi okumaya hiiiç niyetm yok emnm bi suru sayfa olmştr
hoşgeldin öyle söylemekle olmaz çek göbüşün resmini ekle görelim biz iyiyiz şükür. geçmişi okumaktan bende vazgeçtim artık yetişemiyorum kızların hızına

ooo topiğimizin abisi gelmiş. hoşgeldin. tatil tatildir boşver canım.sonra bebişle yollara düşmek zor olacak:82:

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı Esra.Senin istediğin nasıl bir şey ?Normalde fiyatı ne kadar?

cnm ben çok buldum...chicco dreams olan... 150 gibi 180 nede satılıyo... ist içi arıyorum kargo vermemek için..15 tl enaz çünkü 60 a kadar buldum ist cvp bekliyoum...tekirdağdaki 65 dedi... bakalım sıfırdan farksız dedi..temiz görünüyo zati..öyle cnm...

Biz baya bir pazarlığa girdik..150 bırak dedim..Kargoda bana ait..170 de ısrar ediyor..Bakalım sonu ne olacak

bebek kaburgama çok dayanıyo ya... o kadar yukardaki anlatamam kızlar... 30 haftadan sonra inmeye başlıyo sanırım... maşallah tepik değilde sürekli yer değiştiriyo...malum sola yatınca feci oluyo ama dövüyo beni hep

32 haftadan sonra hareketli bu kadar olmuyormuş..Benimki geçen hafta tekme atıp duruyordu..2 gündür sanki kıpardanıyor..Karnım çok komik oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…