- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.101
günaydın herkese,
Ben de hastayım vallahı neredeyse 20 gun oldu tam bıraz daha ıyıyım derken dun yıne agırlastım. Hiç bu kadar hastalanmamıstım hayatımda, bıktım bu hastalıktan ya. Allah tez zamanda iyileşmek nasip etsin herkese
günaydın hanımlaarr
cok geçmiş olsun hepınıze.ayy nasıl bır mevsim anlamadım herkes hasta.
bende hastalardan kacıyorum kıyı köşe :26:
bu aksam kontrolumuz var .heyecan bastıı
gunaydn canm kaç hastalardan boşwer uzaklaş bz daha önemlyz hadi bakalım ii haberlerle gelrsn inş.bebişindenngünaydın hanımlaarr
cok geçmiş olsun hepınıze.ayy nasıl bır mevsim anlamadım herkes hasta.
bende hastalardan kacıyorum kıyı köşe :26:
bu aksam kontrolumuz var .heyecan bastıı
ay canm ya surunduryr valla hastalık artık bunyemz iice zayf sen yedklerne dkkat et bugunşgünaydın herkese,
Ben de hastayım vallahı neredeyse 20 gun oldu tam bıraz daha ıyıyım derken dun yıne agırlastım. Hiç bu kadar hastalanmamıstım hayatımda, bıktım bu hastalıktan ya. Allah tez zamanda iyileşmek nasip etsin herkese
gunaydn esracım odanız çok guzel gozkyr gule gule kullan mustafa yusufunla berbaberdolap büyük olduğu için eşyalar içinde kayboldu resmen ama içlere doğruda yerleştirdim kıyafetleri.... gerçekten eşyalarımız yeteri kadar... 40 ındada gelicek hediye..... ayakkabı almadım fazla... basmaya başladığı zaman inş alıcam.. dolabın üstünede winne the poooh süsleri var.. onları yapıştırırım belki ama bilmiyorum çünkü çok cicili olurmu çok karışık olurmu bilmiyorum.. karışık detaylardan hoşlanmıyorum düz renkler vs vs bakalım..
evet haklısın.bende oyle yapayım ozaman.eve gelmeden verelım emzıgı bebege.ınsallah o gunlerı gorelım hayırlısyla ınsallah kızlar
gunaydın.bende bugun ayrıntılı ultrasona gırecegım ıkıncı defa.ınsallah bır sorun yoktur bebegımde.dua edın bana kızlar:18:
gunaydn canm kaç hastalardan boşwer uzaklaş bz daha önemlyz
sen nasılsın cimcimcim.bebişin nasıl bu sabah.
iyiyim tatlım 7 den beri yaktayız kızımla bzm kız gec yatyr erken kalkyr eşime kahvaltı hazrlayıp onu gonderdm ttalı istemişti onu yaptm ardaa fırını kontrol edyrm dun annemden yeni geldim bir haftadır ondaydık eşimle hazr okulllar ttaile grmişken gdelm dedik...ew almş başını gtmiştemzlk yapacgm brazdan da ondan sonrada yorgnlktan uyuyaklarm galba
uuuuu hamarat insansın vesselam.
ben izne ayrılsam deliler gibi uyurum herhalde dıorum kendıme.
ama evde oluncada ınsan duramıyor sanırım.hersey gözüne gözüküyor.
neyse sende cok yorulma barı yavas yavas yaparsın nasıl olsa vaktın vardır.
ewte vaktm var canm yaa eşime taklyrm sen 7 aylık eşine kahvaltı hazrlatmaya utanmyrYasakli Site diyeiçim rahat etmyr onu öle gondermeye..ya bu arda ben hala bebişin kıyafetlerini yıkamadım sz neler yaptnz
yaa bebişin kıyafetlerini yıkamayı bırak ben daha eksiklerimi bile tamamlamadım.haftasonu bıraz dolastık emınonu falan annem gelmıstı ankaradan.epey bışeyler aldık ama daha ohooo eksık cok.
bide ben daha dolabını yatagını bıle halletmedım.besıgı babam yapıyor el yapımı olacak.dolabıda tasarlayalım marangoza yaptıralım dedık eşimle onun içinde izne cıkmayı bekliyoorum.cok mu agırdan alıyorum acaba yaaa :26:
hayırdır dorticim ya neden gireceksin bir daha.Allahım ikinizede saglık sıhhat versın ınsallah.üzülme hiiç güzel düşün.ne güzel ayrıntılı izlersin bebeğini.şimdiden sıkıntılı düşünüp onuda üzmeki gittiğinde bol bol hareket etsin sana..
sagol canım.benım sorunlar oldu bebegı almak ıstedıler.sonra doktorum ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ılk bakıldıgında bebekte bır sorun gorulmedı cok sukur.sımdı ıkıncısı yapılacak.ınsallah bundada sorun cıkmaz.hersey normal cıkar ınsallah.20 haftalıktı bebegım ılk bakıldıgında.sımdı dahada bellı oluyomus ne oldugu.ınsallah buda sorunsuz olur.dua edın bana
sagol canım.benım sorunlar oldu bebegı almak ıstedıler.sonra doktorum ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ılk bakıldıgında bebekte bır sorun gorulmedı cok sukur.sımdı ıkıncısı yapılacak.ınsallah bundada sorun cıkmaz.hersey normal cıkar ınsallah.20 haftalıktı bebegım ılk bakıldıgında.sımdı dahada bellı oluyomus ne oldugu.ınsallah buda sorunsuz olur.dua edın bana
inşaallah bişey çıkmaz tatlım sende ii düşün ii olsun bnce
Allah yardımcın olsun ınsallah.sağlıkla gelsin bebeğin.inşallah ilki gibi bunda da bi sorun olmaz da bundan sonra barı derin bi ohh çekersin.o stres nasıldır anlayabılıyorum benımde ultrasonda omurgasında duzensızlık var demıstı doktor.dört gün test sonucları beklemek ne zor gelmıstı.çok sukur şimdilik iiz.inşallah Rabbim senide rahatlatsın.
Günaydın kızlar
Akşamdan beri acayip kasılmalarım vardün akşam kasılmalardan dolayı nefesim kesildi erken mi gelicek korkusuyla ağladım
Gecede inleyerek uyandım karnım sipsivri ve taş gibi olmuştueşimde çok telaşlandı
İnternetten okuduğuma göre normal ama yine de erken mi gelicek korkusu sardı
Buna benzer şeyler yaşayanlar varmı? ilk önce size sormak istedim
Dorticim inşallah güzel haberlerle geliceksiniçini ferah tut
Günaydın kızlar
Akşamdan beri acayip kasılmalarım vardün akşam kasılmalardan dolayı nefesim kesildi erken mi gelicek korkusuyla ağladım
Gecede inleyerek uyandım karnım sipsivri ve taş gibi olmuştueşimde çok telaşlandı
İnternetten okuduğuma göre normal ama yine de erken mi gelicek korkusu sardı
Buna benzer şeyler yaşayanlar varmı? ilk önce size sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?