2011 Nisan Anneleri

Aslında günle geçmiyor diyoruz da aslında çok da çebuk geçiyor..Bir bakmışız bebeklerimiz kucağımızda..Benim ikinci bebeğim ama yine de çok heyecanlıyım..

Saat 11 den sonra bebeğim tv izliyorum..Doğumlar,bebek bakımıiemzirme ve daha bir çok şey var..İzlemenizi tavsiye ediyorum..

Ben çıkıyorum arkadaşlar..Esra siteler için teşekkür ediyorum..Hakkımızda hayırlısı..Bunlardan biri oldu oldu,olmazsa uğraşmayacağım canım..Herkeze iyi geceler...

KIZLAR GEÇİÇİ DÜZENİM...TAM OTURMADI DAHA HİÇ BİŞEY....KANADIMIN DİĞER TEKİ ÜTÜLENCEK VE KANT İÇİN DUVARA KULPLARI ÇAKILCAK VS VS... YATAK ODASINI AYIRCAĞIM ZAMAN YAPTIRCAM..BÜYÜK GENÇ BAZASI AMA BEBE KORUMASI ÖZEL YAPTIRCAM... BAKALIM..SAĞLIK VERSİN BEBİŞİME RABİMDE O GÜNLERİ GÖRELİM İNŞ.. YEŞİL ŞEY İKEADAN DOLAP DÜZENLME APARATI... ÇOK FONKSİYONLU VALLahi...

dolap büyük olduğu için eşyalar içinde kayboldu resmen ama içlere doğruda yerleştirdim kıyafetleri.... gerçekten eşyalarımız yeteri kadar... 40 ındada gelicek hediye..... ayakkabı almadım fazla... basmaya başladığı zaman inş alıcam.. dolabın üstünede winne the poooh süsleri var.. onları yapıştırırım belki ama bilmiyorum çünkü çok cicili olurmu çok karışık olurmu bilmiyorum.. karışık detaylardan hoşlanmıyorum düz renkler vs vs bakalım..

evet haklısın.bende oyle yapayım ozaman.eve gelmeden verelım emzıgı bebege.ınsallah o gunlerı gorelım hayırlısyla ınsallah kızlar

gunaydın kızlar nasılsınız bebgım ıyı cok sukurde ben bogazımı üşütmüşüm sankı karların üzerinde yatmışım gıbı felaket öksürüyorum ne olacaksa bılmıyorum bu halım.bal ıle karabıber felan alıyorum ıcımı ısıtsın dıye ama ınsallah faydası hemen olur

gunaydın gecmıs olsun.bence doktorla gorusmende fayda var.ben ıctıgım antıbıyotıge ve yedıgım serumlara ragmen hala duzelemedım.cok gecmıs olsun

gunaydın gecmıs olsun.bence doktorla gorusmende fayda var.ben ıctıgım antıbıyotıge ve yedıgım serumlara ragmen hala duzelemedım.cok gecmıs olsun

günaydın herkese,

Ben de hastayım vallahı neredeyse 20 gun oldu tam bıraz daha ıyıyım derken dun yıne agırlastım. Hiç bu kadar hastalanmamıstım hayatımda, bıktım bu hastalıktan ya. Allah tez zamanda iyileşmek nasip etsin herkese

günaydın hanımlaarr
cok geçmiş olsun hepınıze.ayy nasıl bır mevsim anlamadım herkes hasta.
bende hastalardan kacıyorum kıyı köşe :26:
bu aksam kontrolumuz var .heyecan bastıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…