- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.121
gunaydınnnnnnnnn bammbik ttalım canm ewt normalmiş o tarz kasılmlar.dzuenli olarak grmedgi surece bende problem olmz diye blyrm telşa yapma bişe olm zins ynede için rahat deilse dr u nu bi ara istersen
Ben internetten aldım tatlım keşke almaz olaydım çok küçük birşey geldi..hiç kullanışlı değil..Benim bi arkadaşım özel yaptırmıştı ama kocaman birşey yaptırmıştı ve çok kullanmıştı..göğüs kısmını tamamen sarıyordu hem emzirirken çok rahat ediyordu hemde bebeği içine yatırıyordu..ama dediğim gibi özel yaptırmak lazım bu yastığı ben nette falan hiç o kadar büyüğünü göremedim..piyasada yok sanırım o kadar büyüğü..kızlar emzırme yastıgı aln varmı.ben bugun aldım ama kucuk aldım.bırde kocamanları var.boyle belınıze falan destek olan yastıklar vardı.gordunuzmu hıc.bana fıkır verırsenız sevınırım
Canım çok geçmiş olsun..inş bir sıkıntı olmaz..Rabbim de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sana..İkinci kontrolün ne zmndı tatlımsagol canım.benım sorunlar oldu bebegı almak ıstedıler.sonra doktorum ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ılk bakıldıgında bebekte bır sorun gorulmedı cok sukur.sımdı ıkıncısı yapılacak.ınsallah bundada sorun cıkmaz.hersey normal cıkar ınsallah.20 haftalıktı bebegım ılk bakıldıgında.sımdı dahada bellı oluyomus ne oldugu.ınsallah buda sorunsuz olur.dua edın bana
kızlar bu cınsıyet secımı ıcın baby choıce yontemı varmıs.benım yengemın uc tane kızı var.erkekolmadı.onu duymustum ne kadar guvenlı sızce.duyan varmı
GÜNAYDIN KIZLAR , HERKESE HAYIRLI HAFTALAR
kızımla biz geldik teyzoşlarıHaftasonumuz çok verimsiz geçti ben hiçbir şey yapmadım evde kös kös oturdum..canım hiçbirşey yapmak istemiyor nedense..zaten rahat rahat yapamıyoruz artık..ee oturarak birşeyler yapayım diyorum ama ne oturmaya ne ayakta yapmaya geliyrum..Çok rahatsız ediyor göbiş artık..Bir sürü de iş var yapılacak napıcam bilmyrum..Tek ümidim izine ayrıldığımda yaparım düşüncesi ama inş. kendimi kandırmıyorumdur Birde geceleri yatarken çok dönüyorum bi sağıma bi soluma benimde erken doğum yaparım endişesinin dışında Allah korusun kordon dolanması olur mu bebişimde düşüncesi kafamı kurcalıyor...
Ben internetten aldım tatlım keşke almaz olaydım çok küçük birşey geldi..hiç kullanışlı değil..Benim bi arkadaşım özel yaptırmıştı ama kocaman birşey yaptırmıştı ve çok kullanmıştı..göğüs kısmını tamamen sarıyordu hem emzirirken çok rahat ediyordu hemde bebeği içine yatırıyordu..ama dediğim gibi özel yaptırmak lazım bu yastığı ben nette falan hiç o kadar büyüğünü göremedim..piyasada yok sanırım o kadar büyüğü..
Canım çok geçmiş olsun..inş bir sıkıntı olmaz..Rabbim de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sana..İkinci kontrolün ne zmndı tatlım
ınsallah canım.sanada cok gecmıs olsun.aman gelmesınler sımdı bebekler.yatsınlar sıcacık gobeklerımızde.sen iş falanmı yaptın.yordunmu kendını.bebegın kızmı erkekmı.kasık agrısı bendede oluyo.bıraz yurudummu yada ev işi yaptımmı agrıyor
günaydııın bambiik
cok geçmiş olsun yaw.:26:
ya kasılma nasıl bişey tarif eder misin .bende var mı anlamıyorum.
su zamanlarda en cok canımı yakan belim, kuyruk sokumuma bir agrı saplanıyor ayaklarıma vuruyor hiç kıpırdayamıyorum bıle sağdan sola donmeme bıle izin vermiyor.ama karnımda kasıklarımda sımdılık bısey yok.:26:
sen demir hapı kullanıyor musun.ben gynoferon kullanmaya basladıktan sonra belim daha rahatladı
Sağol dorticimBiraz yürüyüşe çımıştım dönüşte de markete uğradım
ama eşim taşıdı herşeyi
sonrada yemek için bişiler hazırladık
çokta yorulmadım anlam veremedim herzamanki gibiydim belkide gün geçtikçe böyle olucaz :26:
Bebeğim kız
Canım anlamamak mümkün değil
bende anlamam kesin diyodum ama dün öyle bi ağrıdı ki
karnım taş gibi ve sipsivri oldu ve geriliyomuş gibi yoğun bi his vardı
Bebiş çıkacak sandım
Benimde kuyruk sokumum ağrıyor ve bacaklarıma vuruyordu, bacaklarımın içnde çekilme hissi gibi bi his oluyordu doktoruma söyledim magnezyuma başlamam gerektiğini söyledi..
Magnezyuma başladığımdan beri rahatım.. Sen kullanmıyormusun?
Ben demir hapını 12. haftadan beri kullanıyorum
kızlar bu cınsıyet secımı ıcın baby choıce yontemı varmıs.benım yengemın uc tane kızı var.erkekolmadı.onu duymustum ne kadar guvenlı sızce.duyan varmı
GÜNAYDIN KIZLAR , HERKESE HAYIRLI HAFTALAR
kızımla biz geldik teyzoşlarıHaftasonumuz çok verimsiz geçti ben hiçbir şey yapmadım evde kös kös oturdum..canım hiçbirşey yapmak istemiyor nedense..zaten rahat rahat yapamıyoruz artık..ee oturarak birşeyler yapayım diyorum ama ne oturmaya ne ayakta yapmaya geliyrum..Çok rahatsız ediyor göbiş artık..Bir sürü de iş var yapılacak napıcam bilmyrum..Tek ümidim izine ayrıldığımda yaparım düşüncesi ama inş. kendimi kandırmıyorumdur Birde geceleri yatarken çok dönüyorum bi sağıma bi soluma benimde erken doğum yaparım endişesinin dışında Allah korusun kordon dolanması olur mu bebişimde düşüncesi kafamı kurcalıyor...
Ben internetten aldım tatlım keşke almaz olaydım çok küçük birşey geldi..hiç kullanışlı değil..Benim bi arkadaşım özel yaptırmıştı ama kocaman birşey yaptırmıştı ve çok kullanmıştı..göğüs kısmını tamamen sarıyordu hem emzirirken çok rahat ediyordu hemde bebeği içine yatırıyordu..ama dediğim gibi özel yaptırmak lazım bu yastığı ben nette falan hiç o kadar büyüğünü göremedim..piyasada yok sanırım o kadar büyüğü..
Canım çok geçmiş olsun..inş bir sıkıntı olmaz..Rabbim de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin sana..İkinci kontrolün ne zmndı tatlım
kızlar ben şimdi çıkyrm temzlk yapcam sonra işim bitince yne gelrm öpyrm hepnizi
Hiç duymadım tatlım..kızlar bu cınsıyet secımı ıcın baby choıce yontemı varmıs.benım yengemın uc tane kızı var.erkekolmadı.onu duymustum ne kadar guvenlı sızce.duyan varmı
kolay gelsin sana canım fazla zorlama yorma kendini dekızlar ben şimdi çıkyrm temzlk yapcam sonra işim bitince yne gelrm öpyrm hepnizi
Hayırlı çoook güzel haberlerle gelirsin inş.:13:sagol canım ıyı dıleklerın ıcın.bugun gıdıyoruz kısmetse saat bırde cıkacagız evden.once ayrıntılı ultrasona gırecegım.sonra doktoruma cıkacagız.bakalım neler olacak.yanı kontrolumde ultrasonumda bugun.benım hastanemde oluyor ultrasonlar testler hersey orada yapılıyor.ankaradayım ben.
kızlar daha onumuzde uzun haftalar var.daha ıyı gunlerımız bunlar.ben ılk hamılelıgımde ıkı ay sokaga cıkamamıstım.bacaklarım cok sıserdı.davul gıbı derler ya aynı oyle olurdu.sureklı uzatırdım bacaklarımı.
kızlar bızımde bu aksam 5.30 da kontrolumuz var bakalım kızım ne kadar buyumus
Yurtdışındaki bazı tüp bebek merkezlerinin yaptığını duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Hoşgeldin ervacım sanada hayırlı haftalar
Emzirme yastığı bende gördüm minicik bişi herkes çok kullanışlı olduğunu söylüyor
ama minicik yastığın neresi kullanışlı onu çözemedim ve 15-20 Lira vermek saçma geldi bana :26:
Evdeki herhangi bi silikon yastığı iğne iplikle (yorgan sırıma yöntemiyle) o hale getirebilirim diye düşünüyorum
kolay gelsin cimcimemÇok yorma kendini
Ben bugün paso yatıcam galiba
Hayırlı çoook güzel haberlerle gelirsin inş.:13:
Bammbik, sertlik bazen ilaçlardan bazen de gece belli bir saatte yemek yemekten olabiliyor ama tabii sende ayrıca birde kasılma olmuş..inş sıkıntı doğuracak birşey değildir..Sen psikolojini hep iyi tut çünkü insanınruh durumu hem çocuğu etkilermiş hem doğumu
bu oyle degıl bende baktım ınternetten.onlara gereklı bılgılerı yazıyomussun.erkekmı ıstıyosun kızmı onu yazıyomussun.sonra onlar sana bır takvım yolluyolarmıs.hangı gunler ılıskıye gırecegımızı ısaretleyıp yolluyolarmıs.:26:bende bılmıyorum ama bılen varsa bende yengeme anlatırım dedım
günaydınlar hanımlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?