- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.141
Ervacım bu seferki çok farklıydı.. Braxton hicks kasılmaları denilen şeyi yaşadım..
Erken doğum riskini sırf bu yüzden kafamda atmaya çalışıyorum.. Sağolun sizler ve internetten okuduklarım sayesinde biraz rahatladım
Sizde öğrenmek isterseniz kısa ve öz anlatımı burada;
Braxton Hicks kaslmalar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
bebegın kac kılo canım.gelısımı falan nasıl
ilk defa duyuyorum :26:
günaydın mormaske hoşgeldin canım
Geçmiş olsun canım.gunaydın kızlar nasılsınız bebgım ıyı cok sukurde ben bogazımı üşütmüşüm sankı karların üzerinde yatmışım gıbı felaket öksürüyorum ne olacaksa bılmıyorum bu halım.bal ıle karabıber felan alıyorum ıcımı ısıtsın dıye ama ınsallah faydası hemen olur
Canım korkma hemen.Günaydın kızlar
Akşamdan beri acayip kasılmalarım vardün akşam kasılmalardan dolayı nefesim kesildi erken mi gelicek korkusuyla ağladım
Gecede inleyerek uyandım karnım sipsivri ve taş gibi olmuştueşimde çok telaşlandı
İnternetten okuduğuma göre normal ama yine de erken mi gelicek korkusu sardı
Buna benzer şeyler yaşayanlar varmı? ilk önce size sormak istedim
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.inşallah canım.ben bes cok kotu gunler gecırdım.cok zor zamanlarımız oldu.çok uzuldum cok agladım.son bır aydır ıyıyım cok sukur.bakalım bugun neler duyacagım.ınsallah ıyı haberlerle gelırım.gece ruyamda hep korktum.hep hastaneyle ugrastım ruyamda.allah hayırlara cevırsın.bakalım kzızm neler yapıyor ıcerde.hayırlısı olsun ınsallah
hosgeldın canıımmhaydi güzel haberler alırız ınsallah.bende aksam 7 de gidecegım inşallah.annemde burada onuda goturecegız torununu gorsun dıyee..
Erva sende hosgeldın canım.aynı aynı korkular bende de var ..erken dogumdan cok kordon dolanmasına takılmıs durumdayım .ama evham yapmamaya calısıyorum.düşündükçe binbir hikaye yazıyorum kafamda.o yuzden Allaha emanet diyıp dua edıyorum napalım..
bambiik magnezyuma ıhtıyac gormedı doktorum sadece gecen ay agız yaralarım cok oldugundan B vıtamınıne baslamıstım.Bakalım bugun gidecegım ek ılac verecek mi.
En son 26+0 da gitmiştim 822 gr çıkmıştıdoktorum normal olduğunu söyledi..
ben yetinmedim internettende baktım normalmiş
Günaydın herkese
Geçmiş olsun canım.
Muhtemelen ilaç kullanman gerekir.
Doktoruna danış bence.
Benim sadece burun akıntım bir ay geçmedi.
Canım korkma hemen.
Ayak sancısı, yalancı sancı filan derler ya öyle bir şey muhtemelen.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
Biz de yarın kontrole gidiyoruz.
aslında tabıkı ınsan bır erkek olsa fena olmaz dıyor.yengemıde kınamıyorum asla ama rabbım saglıklı evlat versınde kzı erkek farketmez.ben bes aydır neler cektım bır allah bılır.bebegım alınacak saglıksız olacak dıye gunlerım gecelerıme karıstı.ne zorluklar yasadık esımle.hergun agladık bebegımız ıcın.çok sukur rabbıme dualarla bugunlere geldık.ama halada ıcımızde bırazda olsa korku var.benım ıcın onemlı olan saglıklı elı ayagı duzgun evlatlar olması.ınsallah rabbım hepımızın yuzuzmuzu guldursun.bebklerımıze yavrularımıza saglık sıhhat versın
Günaydın herkese
Canım korkma hemen.
Ayak sancısı, yalancı sancı filan derler ya öyle bir şey muhtemelen.
Biz de yarın kontrole gidiyoruz.
Günaydın hanımlarrr,herkese güzel haftalar diliyorum.
Emzirme yastıklarından konuşmuşsunuz,sünger tarzı,bebeğin sığabileceği bir yastık yaptırsak işimize yarar mı acaba?
biraz önce babychoice sitesine baktım 175 tl ye bilgilerinizi alıp isviçreye yolluyorlarmış + ve - günler varmış onaa göre hesaplanıyormuş tanıtım filmi var
ben saçma buluyorum biz ikinciyi kız istediydik çin takvimi falan uyguladım ben hepsi boş çıktı Allah 2. oğlanı nasip etti ben çok mutluyum. önemli olan sağlıklı olması napalım bizde oğul balı yeriz inşallah kız torunumuz olur.....
Günaydın hanımlarrr,herkese güzel haftalar diliyorum.
Emzirme yastıklarından konuşmuşsunuz,sünger tarzı,bebeğin sığabileceği bir yastık yaptırsak işimize yarar mı acaba?
Yumurta çatlamadan önce ilişkiye girilirse kız, çatladıktan sonra girilirse erkek ihtimali artıyormuş diye bir araştırma okumuştum ama ne derece doğrudur bilemiyorum.
benim oğlum şimdiden babasına benziyor yemek zamanı gelince içerde bi hareketleniyor hadi yemek yemek diye hafif darbelere maruz kalıyorum. yemeğimizi yedikten sonra vurup kafayı yatıyor aynı babası
bide babasının sesine tepki de veriyor bu 2. oğlan babacı anlaşılan
erkeklerin hepsi aynı anacığım,benimkide vurmaya başladığı zaman anlıyorum yemek yeme zamanımızın geldiğini
cok fazla sey var bu konuda aslında.ama yumurtanın catladıgını nasıl anlıyosunuzkı.yanı yumurtlama gununumu takıp edıyolar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?