2011 Nisan Anneleri

ilk defa duyuyorum :26:

günaydın mormaske hoşgeldin canım

aslında tabıkı ınsan bır erkek olsa fena olmaz dıyor.yengemıde kınamıyorum asla ama rabbım saglıklı evlat versınde kzı erkek farketmez.ben bes aydır neler cektım bır allah bılır.bebegım alınacak saglıksız olacak dıye gunlerım gecelerıme karıstı.ne zorluklar yasadık esımle.hergun agladık bebegımız ıcın.çok sukur rabbıme dualarla bugunlere geldık.ama halada ıcımızde bırazda olsa korku var.benım ıcın onemlı olan saglıklı elı ayagı duzgun evlatlar olması.ınsallah rabbım hepımızın yuzuzmuzu guldursun.bebklerımıze yavrularımıza saglık sıhhat versın

Günaydın herkese

Geçmiş olsun canım.
Muhtemelen ilaç kullanman gerekir.
Doktoruna danış bence.
Benim sadece burun akıntım bir ay geçmedi.
Canım korkma hemen.
Ayak sancısı, yalancı sancı filan derler ya öyle bir şey muhtemelen.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Biz de yarın kontrole gidiyoruz.

benim oğlum şimdiden babasına benziyor yemek zamanı gelince içerde bi hareketleniyor hadi yemek yemek diye hafif darbelere maruz kalıyorum. yemeğimizi yedikten sonra vurup kafayı yatıyor aynı babası
bide babasının sesine tepki de veriyor bu 2. oğlan babacı anlaşılan

Sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz kepeklicim

Son zamanlarda megnezyuma daha çok ihtiyacımız oluyormuş, bekli bu aralar verir doktorun..
Sen bu şikayetlerini de söyle ama

inşallah canım.hayırlı guzel haberler almayı nasıp etsın rabbım hepımıze.bende cok heyecanlıyım.banada dua edın ne olur

Günaydın hanımlarrr,herkese güzel haftalar diliyorum.
Emzirme yastıklarından konuşmuşsunuz,sünger tarzı,bebeğin sığabileceği bir yastık yaptırsak işimize yarar mı acaba?

ben saçma buluyorum biz ikinciyi kız istediydik çin takvimi falan uyguladım ben hepsi boş çıktı Allah 2. oğlanı nasip etti ben çok mutluyum. önemli olan sağlıklı olması napalım bizde oğul balı yeriz inşallah kız torunumuz olur.....

Son düzenleme:
Emzirme yastıklarından konuşmuşsunuz,sünger tarzı,bebeğin sığabileceği bir yastık yaptırsak işimize yarar mı acaba?

günaydın canım
bence yarar ben ilkinde yastık koyuyordum gerçekten kolun yoruluyor ama yastıkta iş görüyor öyle herşeye para verirsek vay halimize doğalı daha güzel zaten

hayırlısı olsun canım.benımde bır oglum var bırde kızım olacak nasıpse.allah herseyın hayırlısını versın.ne evlatlar var hayırsız cıkan.ana baba tanımayan.allah oyle seylerden korusun hepımızı

Yumurta çatlamadan önce ilişkiye girilirse kız, çatladıktan sonra girilirse erkek ihtimali artıyormuş diye bir araştırma okumuştum ama ne derece doğrudur bilemiyorum.

gunaydın.bende dun aldım emzırme yastıgı ama kucuk.kocamanlarıda vardı.boyle hayvan fıgurlu belıne doluyosun cok buyuktu.hosuma gıtmedı ama buda kucuk bır yastık.acaba gerımı versem yerıne baska bısey alırım.ama zaten onmılyona aldım:90:

Yumurta çatlamadan önce ilişkiye girilirse kız, çatladıktan sonra girilirse erkek ihtimali artıyormuş diye bir araştırma okumuştum ama ne derece doğrudur bilemiyorum.

cok fazla sey var bu konuda aslında.ama yumurtanın catladıgını nasıl anlıyosunuzkı.yanı yumurtlama gununumu takıp edıyolar:26:

erkeklerin hepsi aynı anacığım,benimkide vurmaya başladığı zaman anlıyorum yemek yeme zamanımızın geldiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…