2011 Nisan Anneleri

kızlarr kaynanaları takmayınnnn

benim kaynanam 1 ay kaldı geçen geldiğinde. o gelecek diye bir sürü yemek yaptım. ki ben 6.30-19.30 arası çalışıyorum. o akşama kadar evde. işten geldim sofrayı hazırladım kaldırdım. vs derken 10 günlük gerilik durumumuz çıktı. doktor rapor verdi. 15 gün evde yattım. asla stres ve yorulmak yok bol bol uzan ye iç dedi. ilk gün sağolsun kahvaltı sofrasını kurdu akşam yemeğim zaten vardı yapmıştım. dolaptan çıkardı ısıttı. sonra sofradan kalkarken ehhh artık 1 çay da koyarsın dedi kalktı gitti. alt tarafı hazır yemek ısıttı. o günden sonra ben hiç yatmadım. hep onun önüne hazırladım yine. kötü düşünmemiştir diye yordum. asla takmadım bile. çünkü taksam üzülsem bebiş daha beter etkilencek. şimdi kardeşinin evi taşınıyor. ona yardıma gitti mesela. darılsam darılırım ama boşverr oda düşünememiştir. sever beni yapmaz öyle şey diyorum

kaynanalrı bencede takmayın aynen garip onlar benm kaynanamda beni rahtsz etmesn die gelmiyor halbuki ben ne kdr ağır geciriyorum bütün yük anneme kalıyor allah annlermze sağlık versnn

evet arkadaşlar rapor için ne götürdünüz? ne gibi işlemler yaptırdınız?bizimde haftaya perşembe 32. haftamız. 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam

Sanırım ben kayınvalide konusunda baya şanslıyım. her seferinde arar ben aramasamda derdimi bişey isteyip istemediğimi sorar istemiom desemde koli hazırlar gönderiri. açıkcası aramızda iyidir. doğuma gelecekti çok istiyordu ama kayınpederim hasta bırakıp gelemiyor. bana evinde bakmak istiyor ama çok uzağız eşim ayrı düşcek onada kıyamıyor. bende rahat edemem diye düşünüyor...
20 gün önce annem gelcek açıköğretim sınavından sonada görümcem gelcek. annem baya kalır yanımda. daha sonrada gelir herhalde.

Benimkide çok iyi davranır. Görsen yaklaşımı çok iyidir. Kızı gibi sever asla kötü bir şey söylemez ama gel görki arayıp sorma huyu hiç yoktur. İşi sevmez o yüzden hiç yardımını görmedim. Evlendim evi biz temizledik. Ev aldık taşındık 15-20 gün sonra geldi işler bitince. Annem babam olmasa işim küldü. Bakalım doğumda yanımda kalacakmı? Pek umudum yok. Annem herşeyi yapıyorya onunda işine geliyor.

ya kızlar ben geçende facebooka oğlum geliyor 2*5 ay kaldı yazm ıştım,kuzednimde yorumda yapmış ayıp ayıp biraz utan falan diye daha öncede göbeğimin resmini çekip yolamıştım gen aynı tepkiyi vermişti,bended yazdım faikrini kendine sakla diye,annem aradı kuzenin sana darılmış ona böylşe demişsin o şaka yapmış diye dedim ben ayıp bişey görmüyorum ayrıca bu ikinci kez böçyle söyleşiyi olunca bende öylededim hem söyleceksede bana telefon açsın oraya yazılmaz öyle herkes görüyo dedim.kendiasi iki hamileliğinde de dah düşünmeye başladıklarında ve hamile olduğundn şüphelendiğinde bütün sülaleye taelefon açmıştı hamileyim doktora gdiyom diye onun yaptığı ayıp olmıuyor,benimki oluyor,haksızmıyım ya söyleyin?

aman cnm hekes bir garip boşver ciddiye alma benimde kuzenim bende de üstelik 10 yaş küçük amniyosentez için gittiğimde kıyafet aldım diyince ne gerek var acelen ne duramdınm ıfalan bana bir sürü laf etmişti . boşver cnm kuzneler öyle biraz benim eşim son derece saygılıdır hele anneanneme ve dedeme karşı onalrı her zaman arar sorar sık sık onları görmeye gideriz kuzenimn nişanlısı ise ist da olmasına rağmen bir kerecik olsun gitmiyor bayramlarda dahi
kıanıyor doğlan olarak beni ve ailemi napcaksın işte

Ben bide kilolu başladım hamileliği şuanda 71 kiloyum canım.Yürüyüş ve sporda yapamıyorum bu ara çok yoruluyorum ne olacak halim bilmiyorum:44:

valla canım 15 kg rahat verilir doğumdan bi süre sonra da kalanı için biraz sabretmek lazım, bebiş, ev işleri falan derken kalan kilolar da uçar gider zamanla diye düşünüyorum.. kilo almicaz diye de kendimizi yormaya gerek yok, napalım her sene bebişimiz olmuyo ya bu kadar güzel bişeyin bi bedeli olacak elbet :86:

Geçmiş olsun canım babana, Allah acil şifalar versin.. Bence yardım tekliflerini hiç geri çevirme hepsini değerlendir, biz daha çoook yorulacağız.. bilmeyen anlamaz halimizden..

aaa ne tuhaf kızmış yaa, meyve tabağının ağırlığından ne olur deve kini varmış hakkaten tutmuş tutmuş da senin hamilelik dönemini mi beklemiş bunu söylemek için.. gerçekten arkadaşın olup durumuna hassasiyet göstereceğine canını sıkmaya çalışıyor, pes yani

kaynanalrı bencede takmayın aynen garip onlar benm kaynanamda beni rahtsz etmesn die gelmiyor halbuki ben ne kdr ağır geciriyorum bütün yük anneme kalıyor allah annlermze sağlık versnn

kendi annen gibi olmaz işte kayınvalide, olmaya da çalışmıyolar zaten (istisnalar vardır eminim) ben bodrumdayım annemler sinopta bi de nerdeyse 70 yaşlarındalar, iki otobüs değiştirilip geliniyo bi günlük yol. hiç üşenmeyip geldiler bi sürü şey getirdiler saolsunlar, kayınvalidem genç daha 50lerinde istanbulda oturuyo ama ancak yaz aylarında tatil için gelir hanımefendi.. Doğuma da gelemicekmiş, izin alamıyomuş işten ''annen gelsin'' diyor.. gıcık bişeye yaradığı yok bi de ultimaton veriyor ordan.. pofff sinirlerim zıpladı yine

kuzenin gerçekten ayıp etmiş canım. Hiç takma kafana. Doğru söylemişsin fikrini kendine saklasın. Kızması gereken sensin o değil.

yok canım ya ben gerçekten anlamıyorum insanları birde öyle karşılık verince şaka yapmıştım diyolar belli ki alttan alttan bişey olmasa bence böyle şakayla karışık laf sokmazlar ,ayy kötü düşünmek istemiyorum ama bi insan kıskanç olmasa ne bileyim böle karşındakini rencide eder mi çok kızıyorum ya iyilik güzellik varken neden bu yola başvuruyorlar

Bu aralar arkadaşlara,eşlere ,kayınvalidelere çok küsülüyor neden acaba biz mi hassasız yoksa etrafımızdakiler mi anlayışsız:44:

aaaa şimdi kızcam yaanedir bu milletin hamişlerle derdi alla alla. anlayışlı olup destek olacaklarına bizim yapmamız gereken nazı onlar yapıyor.boşverrr ccanım allah aşkına küserse küser. belki daha hayıorlı olur. millet söyleyince bişey yok biz kendimizi savununca kıyamet kopsun yok öyle dava

Haklısın canım,inşallah aldıklarımızı vericez çünkü ben bu gidişle en az daha 5-6 kilo alırım gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…