2011 Nisan Anneleri

canım ben daha almadım ama125ml düşünüyorum 250ml için bizim bebişlerimizcok küçük..

canm bende almadım daha ama kaucuk olanı daha ii diye blyrm

umudum yok ama öyle yapmayı planlıyorum canım
ben senin yerinde olsam laf ettiklerini duyduktan sonra hiç çıkmazdım yataktan
sen ne yaptın?
ya zaten onların laflarını değer verip dinlersem deli olur çıkarım
kaynında sizdemi kalacak cnm...harbiden iki cocukla ne işi varmış ya...eşi nerde o gelmicekmi... anam bu insanlar helede elti kaynata gibi tipler düşüncesiz olur ya en olmadık zamanlarda biterler ya ot misali ıyyyyyy
sorma canım eltimi pek adam yerine koyan yok kaynanamla kavgalı insan içine çıkarmazlar anlayacağın. kaynım tek gelir çocuklarıda takcakmış peşine valla eşime dedim ananı mı salcan abinin üstüne ne yap et hallet yoksa ben hallederim kendi yöntemlerimle.kaynanatör çözer inşallah olayı
canım yazcaktım ben sana cevap net gitti.ben chicconun 125 lik geniş ağızlı slikon emzikli olanını aldım arkadaşım çok memnun diye umarum bizde memnun kalırız. cam almadım duruma göre belki sonradan camda alırım hele bir doğsunda miniğim

mrb kızlar annemdeyım bayadır gıremedım topıgede dun kontrolumuz vardı nst baglandım kan akımına ve kasılmalara baktı bır haftalık farkımız kapanmış çok şukur sorunumuz kalmadı bırde hayırlısyla kucagımıza alırız ınşş.

Canım mutlu yıllar oğluşuna.Sağlıklı, huzurlu nice güzel günler göstersin Allah inşallah.

canım ben daha almadım ama125ml düşünüyorum 250ml için bizim bebişlerimizcok küçük..

Ben de almadım daha cnm.

Ayy ne fena bu kaynanalar bee.Ben gelsin diyorum ama hiç de bilmiyorum belki ben de uyuz olcam kimbilir

selam canım, hayırdır, bi sıkıntı yoktur umarım.

bu arada herkese merhabalar.. ben temmuz annesi olcam kısmetse burda işim yok mu acaba:78:

Tmm canım bana da 125ml olanlar daha mantıklı gibi geldi.Sonra gerekirse diğerini de alırız

canm bende almadım daha ama kaucuk olanı daha ii diye blyrm
Hmm madem kauçuk daha iyi ben de ondan alayım bari

Canım ben cam almayı düşünüyorum yaaaa en sağlıklısı o diyorlar...

Canım çok sevindim hadi gözün aydın

Gözün aydın cnm...
tş ederım canım

selam canım, hayırdır, bi sıkıntı yoktur umarım.

bu arada herkese merhabalar.. ben temmuz annesi olcam kısmetse burda işim yok mu acaba:78:
yok canım.bebgım bır hafta kçk çıkıyordu olçumlerde aradakı fark kapanmış çok şukur

tşk ederım canım

slm canım gözün aydın maşallah bebişine farkı kapatmışzınız annesi seninde moralin düzelmiştir ne güzel

tş ederım canım

yok canım.bebgım bır hafta kçk çıkıyordu olçumlerde aradakı fark kapanmış çok şukur

tşk ederım canım

sağol canım dun dunyam ışıldı sankı daha yenı hamılelıgımden zevk almaya başladım çok şukur

maşallah canım,Rabbim tamamına erdirsin. bebek hareketi nasıl bişey . yani benim haftalarımda olan biri için nasıl ifade edilir 17. haftaya giricez kısmetse. bu sabah biri sanki yumruğunu karnımın içinde gezdiriyodu. afalladım.bu ne ya dedim.

cnmm çok sevindimm maşallah gözünaydın.rahatladın artık allahım en kısa zamanda kucaklarımıza almayı da nasip etsin.

mesacımm sanada çok geçmişolsun.stres yapma yat dinlen bol bol.

aynen cnm ya benimde ne eşime kayınvalideme laf etmiyorum burda yazılanları görünce yok artık dedim. alınmayın ama yazdıklarınız yanında biler melek gelinler olduk...
kız kalsın ne olcak senede 1 ay kalmış çok mu?
bu nisan anneleride çok tahammülsüz anlaşıldı kız ben kaynanamla aynı binadayım hergün görüyorum hemde 3 seferden fazla yukarı çıkıp çıkıp iniyorum. demekki sizler böyle yakın olsaydınız ne gider ne gelirdiniz. annelerimiz gelince ii de onlar gelince ne oluyo anlamış değilim.:44:

aynen katılıyorum cnm sana gelseler laf ediyoruz gelmeseler laf ediyoruz. kız tabi gelcekler oğullarının evi değilmi? onlarında torunu olmayacak mı ayy yazılanları okuyunca ya ben baya uysal bii gelinmişim dedim. benim kaynanam aynı binada olmamıza rağmen pek sık gelip gitmez gelince de napıyyosun der gider oturmaz pek. ama ben günde en az 3 kere gidiyorum. haa bunun dışında akşam yemeklerinide yukarda yani kaynanamda yiyoruz. bu kadar sinirlenmeye gerek yok bence kızlar çoğunuz uzak oturuyosunuz kaynananıza senede 1-2 aydan ne olacak anlamadım gitti...

Kızlar kayınvalidelerden konuşulmuş,ben doğumdan sonra kayınvalidemin evinde kalmayı düşünüyorum,ben düşünüyordum zaten kayınvalidem teklif edince kabul ettim.Çünkü benim evim ufak,gelen giden çok olacak,aile kalabalık,yapacak edecek birileri lazım.Orda rahat rahat yatarım diyorum,evde olursam 2 vesaitlik yol hergün geldiler gittiler diye laf edeceğime onlarda kalırım dedim.Annemlerde yakın rahat gelip giderler oraya.Kırk mevlüdünüde orda okutturucucaz Allah izin verirse sonrasında gelirim evime

Kızlar çok sevinçliyim...Akşam eşim moralimi çok bozmuştu...Doğumdan sonra 10 gün falan annemde kalacaktım...Akşam hayır demişti sinir etmişti beni...Az önce iş yerinden aradı ne yapıyorum diye...Valizimi hazırlıyorum dedim...Annemde yıkayacağım bebişin eşyalarınıda...Doğumdan sonra annende kalabilirsin dedi kendini toparlayana kadar...Bende kalırım dedi...Çok sevindim...Doğuma yakında annenlerde kalırım dedim...Ozamanda annende kalırsın orda daha rahat edersin dedi...Dünyalar benim oldu...Taş mı düştü kafasına nedir...

maşş canım sızde buyudunuz ben 5 ayımda hıssetmıştım net olarak

cnmm çok sevindimm maşallah gözünaydın.rahatladın artık allahım en kısa zamanda kucaklarımıza almayı da nasip etsin.

mesacımm sanada çok geçmişolsun.stres yapma yat dinlen bol bol.
tşk ederım canım
selam kızlar kimler var pazar akşamı buralarda?
hoşgeldınız en ıyısı canım nerde rahat edıyorsan orda kal

gozun aydın senn adına sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…