- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.741
Kızlar dün akşam bi soru sormuştum ama gözden kaçtı herhalde.Bileniniz varsa cevaplayabilir mi??
Slm kızlar, nasılsınız biz bugün biraz alışveriş yaptık kızıma.Ama biberon alamadım.Nuk un cam biberonlarından alayım dedim ama kauçuk mu iyi yoksa silikon mu bilemedim.Bi de 250ml olanları mı yoksa 125ml olanlarını mı alacağız????
Kızlar dün akşam bi soru sormuştum ama gözden kaçtı herhalde.Bileniniz varsa cevaplayabilir mi??
Slm kızlar, nasılsınız biz bugün biraz alışveriş yaptık kızıma.Ama biberon alamadım.Nuk un cam biberonlarından alayım dedim ama kauçuk mu iyi yoksa silikon mu bilemedim.Bi de 250ml olanları mı yoksa 125ml olanlarını mı alacağız????
umudum yok ama öyle yapmayı planlıyorum canımkizlar dogumdan once geliyolarsa simdiden bi anlami yokki gelmelerinin.ha yok dogumda geliceklerse birak gelsinler gelen giden misafirle ilgilenir,ev temizligi yaptiririn.yemek yaparlar.kendi annenizle sizde bebek bakarsiniz.biliyorum sevmeyince tahammulu zor ama en iyi cozum bu.birakin siz onlari kullanin.
ya zaten onların laflarını değer verip dinlersem deli olur çıkarımben senin yerinde olsam laf ettiklerini duyduktan sonra hiç çıkmazdım yataktan
sen ne yaptın?
sorma canım eltimi pek adam yerine koyan yok kaynanamla kavgalı insan içine çıkarmazlar anlayacağın. kaynım tek gelir çocuklarıda takcakmış peşinekaynında sizdemi kalacak cnm...harbiden iki cocukla ne işi varmış ya...eşi nerde o gelmicekmi... anam bu insanlar helede elti kaynata gibi tipler düşüncesiz olur ya en olmadık zamanlarda biterler ya ot misali ıyyyyyy
canım yazcaktım ben sana cevap net gitti.ben chicconun 125 lik geniş ağızlı slikon emzikli olanını aldım arkadaşım çok memnun diye umarum bizde memnun kalırız. cam almadım duruma göre belki sonradan camda alırım hele bir doğsunda miniğimKızlar dün akşam bi soru sormuştum ama gözden kaçtı herhalde.Bileniniz varsa cevaplayabilir mi??
slm kızlar geççmişe bakıyordm,baktım herkes dertli..benimde oğlşumun doğum günü bugün 2 yaşımıza girdik :) daha doğrsu akşam 4,20de gircek :) ay dün gibi ya 2009 nerde 2011 nerde,ne çabuk geçiyor zaman,daha dün oğlmu nasıl doğurcam diye panikliyordum şimdi büyüdüde 2.ye panikliyorum
ama şimdi kızdırdılar beni eşimle oğlum,doğum günü diye dışarı çıkıp dolaşalım dedim,kahvaltıyı 1den sonra ettik eşim yayılıp duruyord,demin yine dedim çıkmıyormyuz? dediki ağırlık çöktü nerdeyse uyuyacağım..oğlmda ttturdu üst kata çıkcam diye,görümcemin oğluyla oynamak istiyor,aldılar başlarını gittiler uyuzlar..
valla haklısınız anam,bence tavınızı koyun eşlere gelmesinler,nedir bu daha 2 ay onları mı çekeceksiniz? hamile fln demezler kendi eviniz olunca mecbur kalkıp hizmet etmek zorunda kalıyor insan.. hemde evet ne kadar ayrım yapmıyoruz deseler hayatta inanmam..bak benim görümcem benden 36 gün önce doğum yapmıştı ben oğlumu doğurdugmda yani 40larımız karıştı..görümcem üstkatta kayannamda kaldı doğumdan sonra..kendi kızı olunca kaynanam kızı uyusun diye bebeği alıp bize geliyordu..ben yeni yatmış olayım ,mahsus kalkmıyordum çıkmıyordum odadan,annem diyordu az önce yattı çok uykusz,illa gelip kapıyı vurup,uyuyormusun diye uyandırıyordu..yani yusam bile kapıyı vurup soryorsun ,uyandırmış olyorsun demi? daha neler neler.? yeminle anlatsam dudağınız uçuklar..Allah bilsin ama,bu sefer akıllandım ,kimseye yıpratmıcam kendimi,lafımı söylicem,zaten iki çocuk uyuyamıyorm kimse rahatsız etmesin dicem..herkes haddini bilsin,acemilik cahillik kalmadı çok şükür
ohh kankiş,biride sevabına bizi çağırsa bruncha
ilk defa duydm cnm ama olabilir valla..
canım ben daha almadım ama125ml düşünüyorum 250ml için bizim bebişlerimizcok küçük..
mrb kızlar annemdeyım bayadır gıremedım topıgede dun kontrolumuz vardı nst baglandım kan akımına ve kasılmalara baktı bır haftalık farkımız kapanmış çok şukur sorunumuz kalmadıbırde hayırlısyla kucagımıza alırız ınşş.
mrb kızlar annemdeyım bayadır gıremedım topıgede dun kontrolumuz vardı nst baglandım kan akımına ve kasılmalara baktı bır haftalık farkımız kapanmış çok şukur sorunumuz kalmadıbırde hayırlısyla kucagımıza alırız ınşş.
Tmm canım bana da 125ml olanlar daha mantıklı gibi geldi.Sonra gerekirse diğerini de alırızcanım ben daha almadım ama125ml düşünüyorum 250ml için bizim bebişlerimizcok küçük..
Hmm madem kauçuk daha iyi ben de ondan alayım baricanm bende almadım daha ama kaucuk olanı daha ii diye blyrm
Canım ben cam almayı düşünüyorum yaaaa en sağlıklısı o diyorlar...canım yazcaktım ben sana cevap net gitti.ben chicconun 125 lik geniş ağızlı slikon emzikli olanını aldım arkadaşım çok memnun diye umarum bizde memnun kalırız. cam almadım duruma göre belki sonradan camda alırım hele bir doğsunda miniğim
Canım çok sevindim hadi gözün aydınmrb kızlar annemdeyım bayadır gıremedım topıgede dun kontrolumuz vardı nst baglandım kan akımına ve kasılmalara baktı bır haftalık farkımız kapanmış çok şukur sorunumuz kalmadıbırde hayırlısyla kucagımıza alırız ınşş.
tş ederım canımGözün aydın cnm...
selam canım, hayırdır, bi sıkıntı yoktur umarım.
bu arada herkese merhabalar.. ben temmuz annesi olcam kısmetse burda işim yok mu acaba:78:
Tmm canım bana da 125ml olanlar daha mantıklı gibi geldi.Sonra gerekirse diğerini de alırız
Hmm madem kauçuk daha iyi ben de ondan alayım bari
Canım ben cam almayı düşünüyorum yaaaa en sağlıklısı o diyorlar...
Canım çok sevindim hadi gözün aydın
slm canım gözün aydın maşallah bebişine farkı kapatmışzınız annesi seninde moralin düzelmiştir ne güzel
tş ederım canım
yok canım.bebgım bır hafta kçk çıkıyordu olçumlerde aradakı fark kapanmış çok şukur
tşk ederım canım
sağol canım dun dunyam ışıldı sankı daha yenı hamılelıgımden zevk almaya başladım çok şukur
aynen cnm ya benimde ne eşime kayınvalideme laf etmiyorum burda yazılanları görünce yok artık dedim. alınmayın ama yazdıklarınız yanında biler melek gelinler olduk...aynen bende o azim nerde ben anca oturur ağlarım.bende ilk kızımda bir odanın içinde kalmıştım annem gelmişti yazık babamı bırakıp kaynanam da var bide ev sobalı yatacak yer derdi var kaynanam oğluyla benm yatağımda yatmıştı hemde yanımızda ki bina da diğer oğluyla görümcem oturuyo altlı üstlü ama nerdee...şimdi yine bizde ama çocuğa bakıyo 5 aydır bizde kalıyo.bu hafta 32.haftamı doldurup çıkıcam izne inşalh.ah ahh...millet neler yaptırıyo biz ne eşlere ne kayınvalidelere laf söyleyemiyoz.
kız kalsın ne olcak senede 1 ay kalmış çok mu?gunaydınnn kızlaar herkese bzde kahvaltmzı yaptık sol yanmza yattıkszlerde ne var ne yok kaynannalrdan bahsetmişiniz benmkide doğmdan osnra gelecek doğuma kendi annem gelecek ve kaynannam 1 ay klacagım demiş şoka grdm bnede o kadr kalacagnı sanmyrm şimdilik ya bakalım azcık düşünceli olmayı deneseler daha ii olacak ama eşlern hatrna bişey diyemeyrz tabi
bu nisan anneleride çok tahammülsüz anlaşıldıiyi akşamlar moralim bozuk doğumdan önce kaynanamgilde geliyormuş hanfendi öyle dedi annem gelicekti otobüsle gitme biz gidicez bizle gidersin demiş birde deliricem kime sorup aldıydsa bu kararı dün akşamdan beri sinirlerim bozuk ağlıyorum sürekli eşimlee konuşmuyorum konuyu açınca kapattırdı zamanı gelince konuşulurmuş doğuma iki buçuk ay kalmış anası hanfendigil kararını vermiş neyi konuşacaksak hamile hamile beni ağlatmaktan bıkmadı çok dertliyim derteleşcek kimse yok annemlere desem aman kızım kocanla kötü olma takma deyip duruyorlar bu işe nasıl engel olurum akıl veren yok ne olur yol gösterin bana istemiyorum gelmelerini üstelik kaynatamın kalıp kalmıycağı bile belli değil ay nasıl sinirliyim hala aklımdan çıkmıyor doğuma kadar hayat zehir bana(((((
Ay kızlar ben de tam tersi.Kayınvalidem ya gelmezse diye üzülüyorum.Annemler zaten gelecek ama onlar da gelsin ilgilensinler istiyorum.Bu eşinizin ailesinin sizi ve bebeği önemsediği anlamına gelir neden üzülüyosunuz ki ??
maşallah canım,Rabbim tamamına erdirsin. bebek hareketi nasıl bişey . yani benim haftalarımda olan biri için nasıl ifade edilir 17. haftaya giricez kısmetse. bu sabah biri sanki yumruğunu karnımın içinde gezdiriyodu. afalladım.bu ne ya dedim.
tşk ederım canımcnmm çok sevindimm maşallah gözünaydın.rahatladın artık allahım en kısa zamanda kucaklarımıza almayı da nasip etsin.
mesacımm sanada çok geçmişolsun.stres yapma yat dinlen bol bol.
hoşgeldınız en ıyısı canım nerde rahat edıyorsan orda kalselam kızlar kimler var pazar akşamı buralarda?
Kızlar çok sevinçliyim...Akşam eşim moralimi çok bozmuştu...Doğumdan sonra 10 gün falan annemde kalacaktım...Akşam hayır demişti sinir etmişti beni...Az önce iş yerinden aradı ne yapıyorum diye...Valizimi hazırlıyorum dedim...Annemde yıkayacağım bebişin eşyalarınıda...Doğumdan sonra annende kalabilirsin dedi kendini toparlayana kadar...Bende kalırım dedi...Çok sevindim...Doğuma yakında annenlerde kalırım dedim...Ozamanda annende kalırsın orda daha rahat edersin dedi...Dünyalar benim oldu...Taş mı düştü kafasına nedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?