2011 Nisan Anneleri

hadi gözünaydın cnm.ama eşinin kabul etmesi lazım çünkü haklı nedenlerin var senin.

kıızlaaar...özellikle tecrübeli annişleer...bişey sorcammm.şimdi ben tek park yatak alıcam.beşik almayı düşünmüyorum.mart annelerini geziyodum da aklıma takıldı.acaaba ilk aylarda beşik almak gerekir mi.yoksA park yatağın sallanması yeter mi:44:günlük oturma odamda yanımda sallamak için de ana kucağı kullanıyım diyorum.belki park yatak zor geçer kapılardan...ne diyosunuzzz??

Sormayın kızlar...Bir rahatladım ki anlatamam...

Oğlum bugün çok hareketli ama bu sefer kaldırıyor resmen...Fıkır fıkır içimde...Yalnız o hareket ettikçe bugün vajinama doğru sancı yapıyor...Ayakta duruncada arada vajinama sancı giriyor...Anneme sordum normal dedi...Sizlerinde aynı mı kızlar...

gözün aydın canım

# jojop
# yssknk
# WELCQME
# esteem
# dreamer35
# esrayagmur
# sonnur53
# Zeze80
# denizcim

hepinize iyi akşamlar kızlar :)

Annen de kalman hayırlı olsun..Benim de aynı normal yani korkacak bir şey yok..İki üç hafta sonra ne olacak bilmiyorum artık :))

huu dünü$ iyi oku ne cakmasi 1150tl. Binyüzelli tl. En ucuzu bin tl yi gecik
cnm sueylüle dedim ben demek çakma die...10 dolra bile var dedi ya o yüzden...
cnm ben dr brows gaz çıkarıcımı ne ondan aldım 125 ml 3 ay sonrası bide 6 ay snrası ağızlık aldım değişiyo ya... Onlar çay.mama gibi şeyler için...bide nuk cam olan silikon yada kauçuk fark etmez ama silikon tercih ediliyo..oda su için kullanılıyo... Bilgin olsun.. Onuda 6 ay sonrası için.. Ideal
cnm park yatak iyidir ve yeterlidir..inş sallayarak uyumaya alışma yoksa zor... Ha ayakta ha beşikte...emziğe alışırsa süper... Hayırlısı inş
# jojop
# yssknk
# welcqme
# esteem
# dreamer35
# esrayagmur
# sonnur53
# zeze80
# denizcim

hepinize iyi akşamlar kızlar :)

slm cnmvım..biz bügün deli gibi gezdik..önce brunc arkasından dışarı çıktık ailecek gittiğimiz yerdekilerlel..gazdik alışveriş derken akşam yemeği anca evdeyik..

slm cnmvım..biz bügün deli gibi gezdik..önce brunc arkasından dışarı çıktık ailecek gittiğimiz yerdekilerlel..gazdik alışveriş derken akşam yemeği anca evdeyik..[/QUOTE]

Oooo sefn olsun,iyi yapmışsın..İnsan dışarı çıkınca kendini daha iyi hissediyor...Ben hafata da bir ya da on günde bir çıkıyorum..Eşim bile halimdeki değişikliği fark ediyor...

# sueylul
# babybaby86
# gülfuren
# WELCQME
# esrayagmur
# jojop

Selam kızlar, iyi pazarlar hepinize

Canım önce gözün aydın, gündüz gördüm yazdıklarını misafirim geldi bişey yazamadım canım, çok sevindim, ohh annende rahat edeceksin ne güzel eşin anladı sonunda seni..
O sancı bende de oldu dün akşam yürürken, otururken, çocuk çıkıp ceeee diyecekmiş gibi hissettim bi süre :18: bugün hiç yok mesela o sancıdan, gün be gün değişiyor hallerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…