- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.781
Canım geçmişte pek bişey yok...Sadece herzaman ki gibi kaynanaları kocaları çekiştirdik...
# sueylul
# babybaby86
# gülfuren
# WELCQME
# esrayagmur
# jojop
Selam kızlar, iyi pazarlar hepinize
Canım önce gözün aydın, gündüz gördüm yazdıklarını misafirim geldi bişey yazamadım canım, çok sevindim, ohh annende rahat edeceksin ne güzel eşin anladı sonunda seni..
O sancı bende de oldu dün akşam yürürken, otururken, çocuk çıkıp ceeee diyecekmiş gibi hissettim bi süre :18: bugün hiç yok mesela o sancıdan, gün be gün değişiyor hallerimiz..
hosbuldum .nasilsin.annende kalmana bende sevindim.hadi gozunaydin canim.erkek milletinin kafasi biras gec basiyor.
# sueylul
# babybaby86
# gülfuren
# WELCQME
# esrayagmur
# jojop
Selam kızlar, iyi pazarlar hepinize
Canım önce gözün aydın, gündüz gördüm yazdıklarını misafirim geldi bişey yazamadım canım, çok sevindim, ohh annende rahat edeceksin ne güzel eşin anladı sonunda seni..
O sancı bende de oldu dün akşam yürürken, otururken, çocuk çıkıp ceeee diyecekmiş gibi hissettim bi süre :18: bugün hiç yok mesela o sancıdan, gün be gün değişiyor hallerimiz..
ay bende merakliyim ya.onemli bisiy oldu sandim.oldum burda meraktan.aman ben artik koca tarafini kale almiyorum.astim artik.zaten esimde bende gorusmuyoruz onlarla.bana ne gelebilirler,nede benden gizli esim onlara gidemez.kiraraim vala bacaklarini.
hosgeldin canim.sanada iyipazarlar.
kızlar sizden yardım istiyorum ya aranızda bebişin çantasını hazırlayan varmı neler koydunuz içine bende bugun başladım hazırlamaya ama kaç kat giydiriliyor acaba bilemedim.önce iç zıbın,tek alt üzerinede tulum eldiven şapkamı giydirilıyor acaba yeterli oluyormu bu kalınlık.çıtçıtlı body ede gerek varmıki göbeği düşene kadar rahat olmaz diye duymuştum..ben hemşireye verilcek olanlara 1 tulum iç zıbın takımı eldiven şapka ve penye battanıye koydum kalın battanıyeyıde odamıza gelınce kullanırız diye düşündüm...geri kalanda yine 1 kadife tulum 1 yelek sarı tülbent 2 çıtçıtlı body 1 çorap biberon ve emzik koydum bezide alınca koyucam...tecrübeli anneler yardım edin kafam karıştı çok:26:
Evet canım...Erkek milletinin kafası gerçekten geç basıyor...
Hoşgeldin canım...
Hiç sorma canım yaaa...Bugün böyle olunca bende korktum yani...Hemen hazırladım valizimi hemende anneme gidip yıkayıp ütülemeliyim...Beşiğide getirteceğiz hemen...
Ozaman annen gelecek sana...Arada kalmayacaksın demek...
teşekkürler canım
ne güzel güneşli sıcak bi pazardı bugün, eşleri pazar günleri izin yapanlar ne şanslı yaa, bol bol gezerlerbiz de arkadaşımızla gezdik bugün, deniz kenarında oturduk, minik kızım da pek hareketlendi güneşi görünce siz neler yaptınız ?
teşekkürler canım
ne güzel güneşli sıcak bi pazardı bugün, eşleri pazar günleri izin yapanlar ne şanslı yaa, bol bol gezerlerbiz de arkadaşımızla gezdik bugün, deniz kenarında oturduk, minik kızım da pek hareketlendi güneşi görünce siz neler yaptınız ?
Ohhh ne güzel gezmişsiniz vallah...Dünde biz gezdik ama arabayla...Bugün ise evde kapalıydık babamız işte çünkü...Artık yarın 2 sevgilimle gezeceğiz...[/QUOT
Araba deyince canım, oto koltuğu aldınız mı siz? onlar da pek pahalı, dün akşam tv.da gördüm migrosta indirime girmiş 70 küsür, acaba iyi bişey midir? karar veremedim ya..
benim esim iste canim.pazartesi guleri izin kullaniyor.bende yeni uyandim.bol bol uyumusum bugun.bizim burda hava gunesli deil ki.disarisi cok soguk havada kapali.
ohh iyi uyumuşsun, gece gelir mi uykun yine, ben gündüz uyursam hiç uyuyamıyorum sonra..
burda hava yönünden şanslıyım ben, kapalı da olsa hep sıcak, zaten hamilelikten hiç üşümedim bu kış yani geçirdiğim en güzel kış heralde
ay bende merakliyim ya.onemli bisiy oldu sandim.oldum burda meraktan.aman ben artik koca tarafini kale almiyorum.astim artik.zaten esimde bende gorusmuyoruz onlarla.bana ne gelebilirler,nede benden gizli esim onlara gidemez.kiraraim vala bacaklarini.
kızlar sizden yardım istiyorum ya aranızda bebişin çantasını hazırlayan varmı neler koydunuz içine bende bugun başladım hazırlamaya ama kaç kat giydiriliyor acaba bilemedim.önce iç zıbın,tek alt üzerinede tulum eldiven şapkamı giydirilıyor acaba yeterli oluyormu bu kalınlık.çıtçıtlı body ede gerek varmıki göbeği düşene kadar rahat olmaz diye duymuştum..ben hemşireye verilcek olanlara 1 tulum iç zıbın takımı eldiven şapka ve penye battanıye koydum kalın battanıyeyıde odamıza gelınce kullanırız diye düşündüm...geri kalanda yine 1 kadife tulum 1 yelek sarı tülbent 2 çıtçıtlı body 1 çorap biberon ve emzik koydum bezide alınca koyucam...tecrübeli anneler yardım edin kafam karıştı çok:26:
slmm kızlar işten geldiksiz kaynatmışsınız epey ne güzel biii göz gezdirelim bizede bugün kokoş mu kokoş bir terlik hediye geldi eklicem geceliklerimle giyebilir miyim bilmiyorum ama
selam hoşgeldin, ama çok geç çıkmışsın yazık sana, bu hamişi evine erken gönderelim dinlensin diyen yok mu yahuu orda
terliğin de hayırlı olsun
BLUES13 canım oto koltuğu almadım ben...Ana kucağı alacak anneannemiz ama annem dedi kızkardeşimin sevgilisi yani damat adayımız hediye olarak oto koltuğu alacakmış kardeşimle öyle kararlaştırmışlar...
BLUES13 canım oto koltuğu almadım ben...Ana kucağı alacak anneannemiz ama annem dedi kızkardeşimin sevgilisi yani damat adayımız hediye olarak oto koltuğu alacakmış kardeşimle öyle kararlaştırmışlar...
hoşbulduk tatlımm sorma yaa 15 günün var diye daha fazla çalıştırma derdindeler ayy bide iii görünüyorlar bana seni o kadar idare ettik diyesağol canım terlikler için sen nasılsın
slmm kızlar işten geldiksiz kaynatmışsınız epey ne güzel biii göz gezdirelim bizede bugün kokoş mu kokoş bir terlik hediye geldi eklicem geceliklerimle giyebilir miyim bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?