2011 Nisan Anneleri

Canım geçmişte pek bişey yok...Sadece herzaman ki gibi kaynanaları kocaları çekiştirdik...

ay bende merakliyim ya.onemli bisiy oldu sandim.oldum burda meraktan.aman ben artik koca tarafini kale almiyorum.astim artik.zaten esimde bende gorusmuyoruz onlarla.bana ne gelebilirler,nede benden gizli esim onlara gidemez.kiraraim vala bacaklarini.

hosgeldin canim.sanada iyipazarlar.

kızlar sizden yardım istiyorum ya aranızda bebişin çantasını hazırlayan varmı neler koydunuz içine bende bugun başladım hazırlamaya ama kaç kat giydiriliyor acaba bilemedim.önce iç zıbın,tek alt üzerinede tulum eldiven şapkamı giydirilıyor acaba yeterli oluyormu bu kalınlık.çıtçıtlı body ede gerek varmıki göbeği düşene kadar rahat olmaz diye duymuştum..ben hemşireye verilcek olanlara 1 tulum iç zıbın takımı eldiven şapka ve penye battanıye koydum kalın battanıyeyıde odamıza gelınce kullanırız diye düşündüm...geri kalanda yine 1 kadife tulum 1 yelek sarı tülbent 2 çıtçıtlı body 1 çorap biberon ve emzik koydum bezide alınca koyucam...tecrübeli anneler yardım edin kafam karıştı çok :26:

hosbuldum .nasilsin.annende kalmana bende sevindim.hadi gozunaydin canim.erkek milletinin kafasi biras gec basiyor.

Evet canım...Erkek milletinin kafası gerçekten geç basıyor...

Hoşgeldin canım...

Hiç sorma canım yaaa...Bugün böyle olunca bende korktum yani...Hemen hazırladım valizimi hemende anneme gidip yıkayıp ütülemeliyim...Beşiğide getirteceğiz hemen...

ay bende merakliyim ya.onemli bisiy oldu sandim.oldum burda meraktan.aman ben artik koca tarafini kale almiyorum.astim artik.zaten esimde bende gorusmuyoruz onlarla.bana ne gelebilirler,nede benden gizli esim onlara gidemez.kiraraim vala bacaklarini.

Ozaman annen gelecek sana...Arada kalmayacaksın demek...

hosgeldin canim.sanada iyipazarlar.

teşekkürler canım
ne güzel güneşli sıcak bi pazardı bugün, eşleri pazar günleri izin yapanlar ne şanslı yaa, bol bol gezerler biz de arkadaşımızla gezdik bugün, deniz kenarında oturduk, minik kızım da pek hareketlendi güneşi görünce siz neler yaptınız ?

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-cantalarina-neler-koyduk-yada-koyacagiz.html

Canım burdan bakabilirsin neler konduğuna...Kendine göre bir çanta hazırlayabilirsin...

arada kalmayi felan takmiyorum canim ben.dogumdan sonra ben anneme gidecem.oglumu obur tarafa gostermiycem.zaten yuzleri yok yanim gelmeye.

Ohhh ne güzel gezmişsiniz vallah...Dünde biz gezdik ama arabayla...Bugün ise evde kapalıydık babamız işte çünkü...Artık yarın 2 sevgilimle gezeceğiz...

benim esim iste canim.pazartesi guleri izin kullaniyor.bende yeni uyandim.bol bol uyumusum bugun.bizim burda hava gunesli deil ki.disarisi cok soguk havada kapali.

Selam kızlar, iyi pazarlar hepinize

Sanada iy pazarlar..Maşallah sende güzel gezmişsin :)

Sende bendensin demek..Benimkiler annem öldükten sonra yoktu zaten,eşiminkilere senelerim gitti ama artık onlarda yok,şükür çok rahatız..Kızlar valla kaynananız gelip gidiyor canınızı sıkmayın..Ben senelerce beraber yaşamak zorunda kaldım..Keşke o zamanlar kaynanam ve anası gelip gitseydi..Ben ikisiyle de uğraşıyordum..İkisi de hastaydı..10 günlük lohusaydım hizmete başlamıştım.. Şimdi çok mutluyum kimsecikler yok

Bende salı günü hazırlayacağım ama çıtçıtlı badi göbek düşünce giydiriliyor,daha rahat oluyormuş..Ben bebek için iki tane hastane çıkışı,ayrıca iç-dış zıbın,bir tane de tulum koyacağım..Bebeğe iç zıbın üstüne dış zıbın,altına iki kat giydiyorsun canım..Bir de çorap..Kızlar yanlışım varsa düzeltin

slmm kızlar işten geldiksiz kaynatmışsınız epey ne güzel biii göz gezdirelim bizede bugün kokoş mu kokoş bir terlik hediye geldi eklicem geceliklerimle giyebilir miyim bilmiyorum ama

Bende salı günü hazırlayacağım ama çıtçıtlı badi göbek düşünce giydiriliyor,daha rahat oluyormuş..Ben bebek için iki tane hastane çıkışı,ayrıca iç-dış zıbın,bir tane de tulum koyacağım..Bebeğe iç zıbın üstüne dış zıbın,altına iki kat giydiyorsun canım..Bir de çorap..Kızlar yanlışım varsa düzeltin[/QUOTE]

bu iç dış zıbın dediğin hani göbek bağının hemen üstünü örten incecik zıbınla onun üzerine giydirdiğin bağlanabilen beyaz zıbın dıyorsun dimi canım.ben güzelim 10 lu hastane çıkışını koymaya kıyamadım yıkamadan giydiriyorlarmış diye cicili bicili kıyafeti batsın istemedim 5lilerden koyayım bende.sağol canım...

slmm kızlar işten geldiksiz kaynatmışsınız epey ne güzel biii göz gezdirelim bizede bugün kokoş mu kokoş bir terlik hediye geldi eklicem geceliklerimle giyebilir miyim bilmiyorum ama

selam hoşgeldin, ama çok geç çıkmışsın yazık sana, bu hamişi evine erken gönderelim dinlensin diyen yok mu yahuu orda
terliğin de hayırlı olsun

BLUES13 canım oto koltuğu almadım ben...Ana kucağı alacak anneannemiz ama annem dedi kızkardeşimin sevgilisi yani damat adayımız hediye olarak oto koltuğu alacakmış kardeşimle öyle kararlaştırmışlar...

selam hoşgeldin, ama çok geç çıkmışsın yazık sana, bu hamişi evine erken gönderelim dinlensin diyen yok mu yahuu orda
terliğin de hayırlı olsun

hoşbulduk tatlımm sorma yaa 15 günün var diye daha fazla çalıştırma derdindeler ayy bide iii görünüyorlar bana seni o kadar idare ettik diye sağol canım terlikler için sen nasılsın

Canım 70 ytl gerçekten fiyatı çok iyi...Dün akşam bizde migrostaydık bakmıştım 100 ytl fazlaydı ve basit geldi bana ama sende bir bak aynı olmayabilir kalitesi...

bu iç dış zıbın dediğin hani göbek bağının hemen üstünü örten incecik zıbınla onun üzerine giydirdiğin bağlanabilen beyaz zıbın dıyorsun dimi canım.ben güzelim 10 lu hastane çıkışını koymaya kıyamadım yıkamadan giydiriyorlarmış diye cicili bicili kıyafeti batsın istemedim 5lilerden koyayım bende.sağol canım...[/QUOTE]

iç dış zıbın senin dediğin gibi 10 hastane çıkışının içinde var ondan koyabilirsin,ben ayrıcada ikili iç-dış zıbın aldım..

hmm ben ona bi bakayım o zaman, şimdiden alayım ucuzken de nasılsa lazım olacak..

hoşbulduk tatlımm sorma yaa 15 günün var diye daha fazla çalıştırma derdindeler ayy bide iii görünüyorlar bana seni o kadar idare ettik diye sağol canım terlikler için sen nasılsın

iyiyim canım saol
zaten bu işverenler hep aynı, illa etinden sütünden yününden faydalanacak çalışanlarının 3 kuruş ödüyorum diye.. neyse Allah sağlık, sabır ve kuvvet versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…