2011 Nisan Anneleri

ohh beee sayfalar ilerlemiş,canım sıkıldı valla kızlar nerelerdesiniz yaaa :2: eşim nöbetçi bugün kızımla bütün gün doğum hikayeleri okudum durdum,kızımda bi hareketli ki maşşallah bi yerleşemedi yerine,heralde kendimi yalnız hissetmiyim diye orama burama vurup duruyo sıpa sizin bebişler ne alemde,kızımın arkadaşları iyidir inşallah,çok öptük sizleri

benim kızım da durmuyo sabahtan beri kıpır kıpır maaşallah, karnımda şekiller çiziyo yaramaz incirim

Hepinize iyi akşamlar,ben çıkıyorum..Kendinize ve beişlerinize dikkat edin..

iyi geceler canım saol, sen de dikkat et bebişine ve kendine

ben de cnm yaa 2 saattir cicilere bakıyorum doğum hikayelerine bakıyorum.okudukça tedirgin oluyorum ben nası yapıcam diyyee...kafam karıştı gene sezaryen normal hangisi olcak diye...:44:Allahım inşallah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder

amin canım inşallah :18: benim bu persembe çocuk cerrahı karar vericek doğum şeklime,valla ne yalan söyliyim inşallah sezryan der diye dua ediyorum

amin canım inşallah :18: benim bu persembe çocuk cerrahı karar vericek doğum şeklime,valla ne yalan söyliyim inşallah sezryan der diye dua ediyorum

ben de bazen sezaryen oluversem diyorum...sonra normal olsun en güzeli yapabilirsin diyorum.sonuçta sezaryen bi kenarda duruyoo.ama gene de göze alamıyorum.hayırlısı valla..

kızlarrrr merhaba nasılsınz..

ya kızlar ben size bişi sorucam ben şimdi kaç aylık hamile oluyorum kayınvaidem bugn tutturmuş dolu dolu 6 bucuk 7 . aydasın diye.. kaç aylık hamileyim ben şimdi

ben de bazen sezaryen oluversem diyorum...sonra normal olsun en güzeli yapabilirsin diyorum.sonuçta sezaryen bi kenarda duruyoo.ama gene de göze alamıyorum.hayırlısı valla..

normal en güzeli ama insanın kendını hazır hissetmesiyle alakalı ve ben kendımı hazır hıssetmıyorum,yıkarım ortalıgı heralde kendımı sartlandırmakta ıstemıyorum,çünkü ablamda sezaryan olcaktı ama bebek doğum kanalına girince mecburen normal oldu ve ıyıkı normal doğum yapmısım dıye sevındı dogumdan cok korkan ablam bıle normal dıye sevındıyse bızım hıc korkmamamız lazım

ya kızlar ben size bişi sorucam ben şimdi kaç aylık hamile oluyorum kayınvaidem bugn tutturmuş dolu dolu 6 bucuk 7 . aydasın diye.. kaç aylık hamileyim ben şimdi

32 çarp 7 ile :::224 224 topla 2 ile ..... 226 günlük hamişsin...böl bunuda 30 ile :::.7.5333 gibi bişey.... yani 7.5 aylıksın cnm

Canım değişik değişik hesaplayan var ama haftana göre 8. ay oluyor sanırım...

ya benımde kafam normal hamılelık süresi 40 hafta yaa,o zaman neden 9 ay 10 gün diye söylüyorum ki,40 hafta 10 yapmaz mı benmii yanılıyorum

valla aynen cnm ya..

cnm silikon kauçuk hangisi iyi bilemiyorm ama 125 oalnını al bence,çünkü küçükken kendi tutabildiği zamanlarda rahat oluyor,büyüdüğündede 250 alırsın..

gözün aydın cnm..

kızlar çalışanlara sorucam şimdi 32.haftada izne çıkıyoruz ya benm c.tesi 32 dolcak ama c.tesi rapor yazılmadığı için hastanede ben cuma gitcem bi problem olmaz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…