- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.821
burda haftalarin kacinci aya denk geldigi yaziyo..
1. Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
saol canım yaaa iyi oldu valla en azından mantıklı bi açıklama ile kafa karışıklığım sona erdi
iyiyim canım saol
zaten bu işverenler hep aynı, illa etinden sütünden yününden faydalanacak çalışanlarının 3 kuruş ödüyorum diye.. neyse Allah sağlık, sabır ve kuvvet versin canım..
çok sağoll bitanem gerçekten zor insanlarla uğraşmakAllah sizin gibi çalışan annelere bize oranla 3-4 kat güç kuvvet versin..
kızlar çalışanlara sorucam şimdi 32.haftada izne çıkıyoruz ya benm c.tesi 32 dolcak ama c.tesi rapor yazılmadığı için hastanede ben cuma gitcem bi problem olmaz dimi?
selam millet bizde burdayiz
selam millet bizde burdayiz
merhaba kızlar bir kaç gündür yoktum.izmir'den annem geldi bebişin son alışverişlerini yaptık,pek bir eksiğimiz kalmadı gibi.çok yoruldum ama aldıklarımızın hepsi içime sindi.yarın okul başlıyor tatil bitti.size bişey soracağım benim akşamları ayaklarım uğuşuyor,karıncalanıyor,nereye koyacağımı şaşırıyorum .sizlerden böylesorun yaşayan var mı?
biii yemek yemeye gittik yine kaynatmışsınız yaaa
hoşgeldin cnm...
merhaba kızlar bir kaç gündür yoktum.izmir'den annem geldi bebişin son alışverişlerini yaptık,pek bir eksiğimiz kalmadı gibi.çok yoruldum ama aldıklarımızın hepsi içime sindi.yarın okul başlıyor tatil bitti.size bişey soracağım benim akşamları ayaklarım uğuşuyor,karıncalanıyor,nereye koyacağımı şaşırıyorum .sizlerden böylesorun yaşayan var mı?
ara ara oluyo bende cnm çok normal
ay çıldıracakmış gibi oluyorum ayaklarımı neredeyse buza yatıracağım.
burda olan annişler slm benimde işlerim anca bitti anca gelebildim ama herkez çıkmış yarına misafirim var akşamdan yapıyım dedim hamur işlerini çok yoruldum ama
kolay gelsin cnm... Bende 7 den sonra kapatıcam dedim bu işleri işte bol bol tembellik yaparım dedim ama halin varken yapıyorum hep... Hem iyidir hareket zararı olmaz... Ama tabi fzlada abartmmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?