2011 Nisan Anneleri

günaydın annecikler dün dolpler randevumuz vardı kızımı gördüm malesef eliyle hep yüzünü kapattı tam yüzünü göremedim utangaç olacak galiba rapor işimizi de halletttik .. kızım 40 cm olmus kilosu da 1621 gr dr az zayıf dedi balık hapı falan verdi

günaydınlarr

dün girdim ama müdürümüz geldi istanbuldan çok yoğundu. doğru dürüst okuyamadım. bugün de müdürümüz burda olur. katılamam ama ara ara takipteyim

Nisan annecikleri merhabaa

Doğum fotoğrafçısı ararsanız ben buradayım ve baskı maliyetine fotoğraf çektirmek isteyen olursa bana ulaşabilirr Allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

canım gözünaydın. maşallah prensese :)benim de haftasonu randevum vardı. 1548 gram geldi 31+2 de. zayıf dedim. doktor da hayır gayet normal sadece iri bebek değil dedi.:26:

Son düzenleme:
Günaydınnnnn Güzel Anneler

Mesacım güzel kızını gördün demek, gözün aydın Ben de Mesa dün neden yoktu diye düşünmüştüm.. Güzel bir nedenin varmış

canım gözünaydın. maşallah prensese :)benim de haftasonu randevum vardı. 1548 gram geldi 31+2 de. zayıf dedim. doktor da hayır gayet normal sadece iri bebek değil dedi.:26:

aa iyi cnm benimkinin kilosunu görünce hemen sen aklına geldin eger leegorkemm den biraz kiloluysa üzülmeyim hem onun doktoru da normal diye soylüyor dedim kendi kendime

Günaydın Kızlarrrrrrr....

Dün kızımla randevum vardı... Kızımı gördüm ve çok mutlu oldum... Benim kız kocaman olmuş teyzeleri... Kızım tam olarak; 48 cm boy ve 2527 gr. olmuş...
Doktor çok şaşırdı... İlerde uzun boylu olcak dedi... Daha 1 ayımız var aşağı yukarı.. Bakalım kaç cm doğacak bizim kız... Normali 50-52 cm dedi doktor.bizim kız 3,5 olur sanırsam... Bize devamlı gülücükler gönderdi minik kızım... Onu gördüm çok mutlu oldum...

canım gözün aydın maşallah bıdıklığaben de bugün görcem inşallah...bakalım benim oğlum kaç kilo olmuş??

günaydınmaşallah maşallahgözün aydın canım

Günaydın canımmmm Maşallahhhh gözün aydın

ayyy kıskandım yaaaa neyse bende kızımı görücem inşallah yarın,hem doğum şeklimede karar verilcek :18: inşallah 2 kilo olmuştur o kadar peynir süt yumurta tükettim boşa gitmesin

ooo maşallah cnm Ben de daha çok dikat edecem artık beslenmeme babası bebek bi çelimsiz olsun senden bilirim dedi

Günaydın canım... sancıların düzensizse yalancı sancı olabilir... Ama sen yinede ayaklarını sıcak tut...

günaydın tatlımyalancı doğum sancıları başlarmış bu aralar bu da öyle olabilir ama yine de çok dikkatli ol canım....

ay ya benim psikolojim bozuldu akşamdan bu yana çok kötüyüm kızlar offff korkuyom yaaaa

günaydın kızlarr
ben akşamdan bu yana sancılanıyorum off ya regl olcakmışım gibi karnım belim

aynen yaaa gece bi ara oturdum ağlıycaktım resmen,eşimde dio sancının doğum sancısı olduğunu nasıl anlıcaksın,dedim ne bilim sanki 10 tane doğurmuşum gibi soruyon,dayanılmıycak kadar olan sancı doğum sancısıdır heralde dedim hakkatten nası anlıcaz yaaa nette yazıyo doğum sancısı ama herkeste aynımıdır ki acaba

sende mi yaaa hala sancım var hafif hafifi bide çürümüş gibi karnımın etleri acıyo
o doğum sancısından bende bişey anlamadım nette tarif etmişler ama anacım nasıl çözcez onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…