- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.641
günaydın annecikler dün dolpler randevumuz vardı kızımı gördümmalesef eliyle hep yüzünü kapattı tam yüzünü göremedim utangaç olacak galiba rapor işimizi de halletttik .. kızım 40 cm olmus kilosu da 1621 gr dr az zayıf dedi balık hapı falan verdi
canım gözünaydın. maşallah prensese :)benim de haftasonu randevum vardı. 1548 gram geldi 31+2 de. zayıf dedim. doktor da hayır gayet normal sadece iri bebek değil dedi.:26:
günaydın annecikler dün dolpler randevumuz vardı kızımı gördümmalesef eliyle hep yüzünü kapattı tam yüzünü göremedim utangaç olacak galiba rapor işimizi de halletttik .. kızım 40 cm olmus kilosu da 1621 gr dr az zayıf dedi balık hapı falan verdi
Günaydın Kızlarrrrrrr....
Dün kızımla randevum vardı...Kızımı gördüm ve çok mutlu oldum... Benim kız kocaman olmuş teyzeleri... Kızım tam olarak; 48 cm boy ve 2527 gr. olmuş...
Doktor çok şaşırdı... İlerde uzun boylu olcak dedi... Daha 1 ayımız var aşağı yukarı.. Bakalım kaç cm doğacak bizim kız...Normali 50-52 cm dedi doktor.bizim kız 3,5 olur sanırsam... Bize devamlı gülücükler gönderdi minik kızım... Onu gördüm çok mutlu oldum...
Dün kızımla randevum vardı...Kızımı gördüm ve çok mutlu oldum... Benim kız kocaman olmuş teyzeleri... Kızım tam olarak; 48 cm boy ve 2527 gr. olmuş...
Doktor çok şaşırdı... İlerde uzun boylu olcak dedi... Daha 1 ayımız var aşağı yukarı.. Bakalım kaç cm doğacak bizim kız...Normali 50-52 cm dedi doktor.bizim kız 3,5 olur sanırsam... Bize devamlı gülücükler gönderdi minik kızım... Onu gördüm çok mutlu oldum...
günaydın kızlarr
ben akşamdan bu yana sancılanıyorum off ya regl olcakmışım gibi karnım belim
günaydın kızlarrrrrrr....
Dün kızımla randevum vardı...Kızımı gördüm ve çok mutlu oldum... Benim kız kocaman olmuş teyzeleri... Kızım tam olarak; 48 cm boy ve 2527 gr. Olmuş...
Doktor çok şaşırdı... Ilerde uzun boylu olcak dedi... Daha 1 ayımız var aşağı yukarı.. Bakalım kaç cm doğacak bizim kız...Normali 50-52 cm dedi doktor.bizim kız 3,5 olur sanırsam... Bize devamlı gülücükler gönderdi minik kızım... Onu gördüm çok mutlu oldum...
günaydın kızlarr
Günaydın canım... sancıların düzensizse yalancı sancı olabilir... Ama sen yinede ayaklarını sıcak tut...
günaydın tatlımyalancı doğum sancıları başlarmış bu aralar bu da öyle olabilir ama yine de çok dikkatli ol canım....
günaydın kızlarr
aynen yaaa gece bi ara oturdum ağlıycaktım resmen,eşimde dio sancının doğum sancısı olduğunu nasıl anlıcaksın,dedim ne bilim sanki 10 tane doğurmuşum gibi soruyon,dayanılmıycak kadar olan sancı doğum sancısıdır heralde dedimhakkatten nası anlıcaz yaaa nette yazıyo doğum sancısı ama herkeste aynımıdır ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?