2011 Nisan Anneleri

aa iyi cnm benimkinin kilosunu görünce hemen sen aklına geldin eger leegorkemm den biraz kiloluysa üzülmeyim hem onun doktoru da normal diye soylüyor dedim kendi kendime

evet canım benimki öyle dedi. kafana takma o yüzden. için rahat olsun. bu birazda bünyeyle alakalı galiba. ben de zayıf doğmuşum. o kadar et süt ve süt ürünleri meyve ceviz vs. yiyorumki yine de tombişleşmiyor

maşallah canımnazar değmesin prensese. ne güzel uzun boylu gösterişli bir kız olacak. sağlıkla kucağına al inş. canım neler yiyorsun bizimki biraz zayıf gibi de.. lazım olan herşeyi yiyorum ben de şaşırdım artık

GÜNAYDIN TEYZOŞLARIMIZ:119::118:​
Gözün aydın canım , bebişin balık hapı da verdiyse doktorun Allahın izniyle doğuma kadar topaç gibi olur
günaydınlarr,dün girdim ama müdürümüz geldi istanbuldan çok yoğundu. doğru dürüst okuyamadım. bugün de müdürümüz burda olur. katılamam ama ara ara takipteyim
kaçak maçak gir arada tatlım
maşallah sübhanallah bebişine canım , şimdiden kilosu boyleyse doğuma ohoooo..
Esrayagmur, öncelikle rahatsızlıkların için geçmiş olsun canım.Daha sonra bebek arabanız ahyrılı olsun..resmini koy biran önce merak ediyorum ben:13:
sueylul, mevlid siparişlerini bile aradan çıkardın valla hayırlı olsun canım
günaydın kızlarr
ben akşamdan bu yana sancılanıyorum off ya regl olcakmışım gibi karnım belim
üşüttünmü belini falan acaba Didoşcum,varsa işyerinde şal mal sar istersen belki faydası olur..çok geçmiş olsun canım benim
ayyy kıskandım yaaaa neyse bende kızımı görücem inşallah yarın,hem doğum şeklimede karar verilcek :18: inşallah 2 kilo olmuştur o kadar peynir süt yumurta tükettim boşa gitmesin
benimde kontrolüm c.tesi..burada boyları kiloları okuyunca benide çook büyük bir heyecan alıyor acaba benim prensesim ne kadar oldu diye..ama kuvvetli olacağına eminim valla arada bi tepik atıyor yerimde sallanıyorum

maşallaah prensesinee,raporunda hayırlı olsun cnm..
sen iyi beslen,farkı kapatırsınız canım..hem normal sınırlar 2.5-3.5kilo arası zaten..
oyuzden hayırla ve sağlıkla doğsun,biz onlara gözümüz gibi bakar kiloları alırırırız nasılsaa...

canım gözünaydın. maşallah prensese :)benim de haftasonu randevum vardı. 1548 gram geldi 31+2 de. zayıf dedim. doktor da hayır gayet normal sadece iri bebek değil dedi.:26:

Görkemcim bence de normal sınırlar içinde,hem ölçümlerin de yanılma payı olabiliyor..
oyuzden sen de beslenmene dikkat ettiğin sürece bir problem olmayacaktır,yeterki gelişii iyi olsun..

ayyy ayy amaan maaşaallaaah topiğimizin en uzun kızı geliyoor desenee...annesine çekmiş heraldee..
kilosun da maşlallah iyi,iyi besleniyorsun ozaman,kaç gün ilerde görünüyor peki?,ne güzel gülücüklerini yakalamışsınız,büyük şans,inş.böyle sağlıkla devam eder..

günaydın kızlarr

Didemcim geçmiş olsun,bana da ara ara hafif ağrılar geliyor öylee doğuma hazırlık ağrıları sanırsam..
hatta tıpta ismi bile braxton kasılmaları mı neydi..sen yinede kendini sıcak tut,düzensiz ise yalancı kasılmalardır,düzenliyse hemen doktorunu ara tabiki...

Günaydın hanımlar

Son düzenleme:
sende mi yaaa hala sancım var hafif hafifi bide çürümüş gibi karnımın etleri acıyo
o doğum sancısından bende bişey anlamadım nette tarif etmişler ama anacım nasıl çözcez onu ya

ben hep suyum gelir falan diyodum,burda doğum hıkayelerını okudum suyu doğum öncesınde dr lar tarafından patlatılan bır sürü hamıle var,artık allah büyüktür anlarız heralde

sende benim gibisin demek,sanki biri gece beni dövüyo uykumda,karnımın alt tarafı hep acıyo bakıyorum morluk falan mı var diye ama bişide yok,heralde yan yattığımda karnımın alt tarafı boşluk oluyo bebekte ağırlığını oraya veriyo heralde,arada minik bi yastık koyuyorum o boşluğa ama değişen bişi yok

GÜNAYDIN TEYZOŞLARIMIZ:119::118:​

üşüttünmü belini falan acaba Didoşcum,varsa işyerinde şal mal sar istersen belki faydası olur..çok geçmiş olsun canım benim

[/COLOR][/B]
günaydın canım benim hoşgeldiniz
valla bilmiyom ki tatlım üşüttümmü naptım sancı çekiyom akşamdan bu yana

düzenli değil tatlım ya eğer sıklaşırsa arıycam doktoru paranoyak oldum erken doğurucam diye çok korkuyom

günaydın kızlarr

benimde tatlım artık yalancılarımız başladı sanırım bugün de bir belim ağrıyo

ayyy kıskandım yaaaa neyse bende kızımı görücem inşallah yarın,hem doğum şeklimede karar verilcek :18: inşallah 2 kilo olmuştur o kadar peynir süt yumurta tükettim boşa gitmesin

evet ya ben de hertşeyi yiyorum dün bir cnm istedi 2 haşlanmış bir sahanda yumurta yedim

günaydın kızlaar :92: biz geldik yaramaz oğluşumlaa

nasılsınız,ne var ne yok?

hoşgeldin tatlım

doğum sancıları düzenliymiş kızlar ilk yarım saatte bir sonra 3 dakika da bir e düşüyormus eşime de söylüyorum kasılmalarım başladı mı kronemetreyi hazırla diye bir de yalancı kalısmalar dinlenmekle geçiyor ( sancı yerine kasılma kelimesini kullanmaya çalışıyorum)

evet yaaa dayak yesem canım bu kadar acımaz herhalde gerçi içerden döven var maşallah kızım hiç durmayıp her saniye anasına uçan tekmeler gönderiyo
doğumu anlarız herhalde ay yaaaa arkadaşım rahmin karnından dişarı fırlayacakmış gibi oluyo şeklinde tarif etmişti doğum sancılarını

hazırlıklar tam olarak başladı yani offf offfffffffffff beni stres basıyo yaklaştıkça

Canım walla peynir delisi oldum... peynir çok yiyorum.. Yumurtayıda sadece pazarları yiyebiliyorum çalıştığım için.. ama 2 tane yiyorum.. sabahları şirkete gitmeden önce müsli veya kelogs yiyorum bol sütle... akşamlarıda midem yandıkça büyük bardak süt içiyorum... balık özellikle kırmızı et ve tavuk da yiyorum... ekmeği kestim zaten... sadece kahvaltıda o da pazar günü fln yiyorum... birde meyve çok tüketiyorum...

ayyy ayy amaan maaşaallaaah topiğimizin en uzun kızı geliyoor desenee...annesine çekmiş heraldee..
kilosun da maşlallah iyi,iyi besleniyorsun ozaman,kaç gün ilerde görünüyor peki?,ne güzel gülücüklerini yakalamışsınız,büyük şans,inş.böyle sağlıkla devam eder..

Amin canım teşekkür ederim... Şuan için bizim kız 1 hafta önden gidiyor... ama doğuma doğru dengelenir dedi doktor teyzesi... bakalım artık kısmet... sağlıklı olsunda minnoşum başka birşey istemem...

herkese gunaydın kızlaar bende kaç gecedir uyuyamıyorum iice asabileştim bu uykusuzluktan dolayı .. sabaha kadr dönyrm off puff diye o kadr çok ses çıkaryrmşm ki eşimde uyanyrmş sesime... sabah snrlenmeden sakin sakin yatrsan uyursun dyr bende akşama bi top getr sabaha kadr karnında o topla uyutcam seni bak bakalım her döndgunde uyanıyormsn bana eşekten düşmüş birini getr yani anlamasz sen dedim

Off ya yine canım sıkıldı benim doğum iznim başladıgı halde işe geldim bu raporu zaten zor aldım ve daha önce raporlu halde çalısan 3 4 kişi olduğu için patronumda birşey demez zaten cok iş var raporlu çalışmamı kabul eder diye düşünmüştüm .. Az önce raporlarımı elimden aldı raporun varsa kullanırsın dedi çalışsam olmuyor mu dedim muhasebe ile bir görüşeyim dedi 3 gün işe gelmedim diye moralimi bozmaya çalısıyo .. Her yer iş kaynıyo ustelik ben gelirim diye yapacağm işleri bile ayırdıkları halde boyle yapıyorlar git kullan derse giderim ve telefonu kapatırım iş vs soramasınlar doğumdan sonra da başka iş bakarım

günaydın canımalemsin valla ya...gece uykuları hepimizin bitti galiba 2 saatte bir ben de uyanıyorum ya tuvalet için ya da tekmelerden falan doğum sonrasına alıştırıyor bizi bıdıklar

Canım hiç sıkma canını senin ve bebeğin için hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah...

bende yoğutla kefiri gzl tüketiyorum..süt içemiyorum gaz yapıyor bende ve beni çok rahatsız edyr o da..bende çalıştığım için yumurtayı h.sonu yiyebiliyorum..ekmeği de öğle yemeklerinde 2-3 dilim yiyiyorum bazen kepekli bazen beyaz..ama meyveyi çok tüketiyorum birde ceviz ee tabi birde kansız çıktığım için sabahları pekmez içiyorum..o brz zor oluyorbakalım c.tesi nsl çıkıcak değerlerimiz
raporlu old halde niye gittin canım sen işe
Günaydın canım,bende geceden bi yatıyorum artık sabaha zor uyanıyorum gerçi sıksık dönüyorum ama hmn dalıyorum..benimde derdim çok terliyorum yaa..valla bu soğukta ben sadece pike kullanıyorum yorgandan sıkıntı basıyor beni..

sorma canm bendede bi yangnlk başladı atyrm ustumden yorganı faln kısacık şeylerle yatyrm eşim burundkçe ben soynyrm eşime dyrm yaknda bu yangnlkla senide atarm ben yataktan

Kendimi iyi hissediyorum hem de bebek odası yapmak için çalışmak istedim zaten masa başı bir tuvalete kalkıyorum diye düşündüm çalısabilir alıp tekrar raporla uğrasmak istemedim dün bir rapor almak için tüm günüm gitti .. Normalde patronlar rapor falan anlamazlar iş herşeyden once gelir hadi ben buradayım raporlu halde pazarlamacıları bile tur a gönderiyorlardı .. Daha yeni bir tanesi böbrek ameliyatı oldu 2 hafta sonra tur a gönderdiler valla iş de cok olunca böyle birşeyle karşılasmayı tahmin etmemiştim

ama buyuk ihtimal işe 3 gün gelmedim diye moralimi bozmak için yapıyor

aynı sorun bende de var. hem çok sık tuvalete kalkıyorum hem de kalkınca uyuyamıyorum. sonra da stres basıyor. ben nasıl 6.30 da kalkıp işe gideceğim diye. kafam sersem gibi şu anbenim eşim de kalkmıyor. uykusu çok ağır. dün dedim artık doğum olursa senle uğraşamam ararım 112 yi gelir alırlar beni. sen kalkana kadar ben doğururum diye söylendim. o da alttan almak için o zaman hazır seni taşırlarken söyle, benim kocam uykucu de beni de taşısınlar. en azından uyandığımda seni görebileyim dedi.sonra da yumuşadım tabi, çok üstüne gidiyorum adamın. ben uyuyamıyorum diye o da uyumayacak diye bişey yok çok yoruluyor işte garibim

canım boşver ya takma. hayırlısı neyse o olsun. belki bu vesile olur daha güzel işler karşına çıkar. ya hamile insanlara böyle davrananlara çookk kızıyorumkaldı ki sen yine iyi niyetinden onları düşündüğün için gitmişsin.

Kızlar merhabalar;
Herkesi kocaman kocaman öpüyoruminşallah bütün anneler ve bebekler iyidir.Yasemin maşallah canım kızına kocaman olmuş,didem sanada geçmiş olsun canım,mesacığım sende sıkma canını bebiş zayıf kalmış,bu iki ayda dikkatli beslenirsen arayı kapatırsınız.Geçmişe dönemedim varmı haylazlıklar yaramazlıklar falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…