- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.661
aa iyi cnm benimkinin kilosunu görünce hemen sen aklına geldin eger leegorkemm den biraz kiloluysa üzülmeyim hem onun doktoru da normal diye soylüyor dedim kendi kendime
Günaydın Kızlarrrrrrr....
Dün kızımla randevum vardı...Kızımı gördüm ve çok mutlu oldum... Benim kız kocaman olmuş teyzeleri... Kızım tam olarak; 48 cm boy ve 2527 gr. olmuş...
Doktor çok şaşırdı... İlerde uzun boylu olcak dedi... Daha 1 ayımız var aşağı yukarı.. Bakalım kaç cm doğacak bizim kız...Normali 50-52 cm dedi doktor.bizim kız 3,5 olur sanırsam... Bize devamlı gülücükler gönderdi minik kızım... Onu gördüm çok mutlu oldum...
Gözün aydın canım , bebişin balık hapı da verdiyse doktorun Allahın izniyle doğuma kadar topaç gibi olurgünaydın annecikler dün dolpler randevumuz vardı kızımı gördümmalesef eliyle hep yüzünü kapattı tam yüzünü göremedim utangaç olacak galiba rapor işimizi de halletttik .. kızım 40 cm olmus kilosu da 1621 gr dr az zayıf dedi balık hapı falan verdi
günaydınlarr,dün girdim ama müdürümüz geldi istanbuldan çok yoğundu. doğru dürüst okuyamadım. bugün de müdürümüz burda olur. katılamam ama ara ara takipteyim
maşallah sübhanallah bebişine canım , şimdiden kilosu boyleyse doğuma ohoooo..Günaydın Kızlarrrrrrr....
Dün kızımla randevum vardı...Kızımı gördüm ve çok mutlu oldum... Benim kız kocaman olmuş teyzeleri... Kızım tam olarak; 48 cm boy ve 2527 gr. olmuş...
Doktor çok şaşırdı... İlerde uzun boylu olcak dedi... Daha 1 ayımız var aşağı yukarı.. Bakalım kaç cm doğacak bizim kız...Normali 50-52 cm dedi doktor.bizim kız 3,5 olur sanırsam... Bize devamlı gülücükler gönderdi minik kızım... Onu gördüm çok mutlu oldum...
üşüttünmü belini falan acaba Didoşcum,varsa işyerinde şal mal sar istersen belki faydası olur..çok geçmiş olsun canım benimgünaydın kızlarr
ben akşamdan bu yana sancılanıyorum off ya regl olcakmışım gibi karnım belim
benimde kontrolüm c.tesi..burada boyları kiloları okuyunca benide çook büyük bir heyecan alıyor acaba benim prensesim ne kadar oldu diye..ama kuvvetli olacağına eminim valla arada bi tepik atıyor yerimde sallanıyorumayyy kıskandım yaaaaneyse bende kızımı görücem inşallah yarın,hem doğum şeklimede karar verilcek :18: inşallah 2 kilo olmuştur o kadar peynir süt yumurta tükettim boşa gitmesin
günaydın annecikler dün dolpler randevumuz vardı kızımı gördümmalesef eliyle hep yüzünü kapattı tam yüzünü göremedim utangaç olacak galiba rapor işimizi de halletttik .. kızım 40 cm olmus kilosu da 1621 gr dr az zayıf dedi balık hapı falan verdi
canım gözünaydın. maşallah prensese :)benim de haftasonu randevum vardı. 1548 gram geldi 31+2 de. zayıf dedim. doktor da hayır gayet normal sadece iri bebek değil dedi.:26:
Günaydın Kızlarrrrrrr....
günaydın kızlarr
günaydın kızlaar :92: biz geldik yaramaz oğluşumlaa
nasılsınız,ne var ne yok?
sende mi yaaa hala sancım var hafif hafifi bide çürümüş gibi karnımın etleri acıyo
o doğum sancısından bende bişey anlamadım nette tarif etmişler ama anacım nasıl çözcez onu ya
günaydın canım benim hoşgeldinizGÜNAYDIN TEYZOŞLARIMIZ:119::118:
üşüttünmü belini falan acaba Didoşcum,varsa işyerinde şal mal sar istersen belki faydası olur..çok geçmiş olsun canım benim
[/COLOR][/B]
düzenli değil tatlım ya eğer sıklaşırsa arıycam doktoru paranoyak oldum erken doğurucam diye çok korkuyomDidemcim geçmiş olsun,bana da ara ara hafif ağrılar geliyor öylee doğuma hazırlık ağrıları sanırsam..
hatta tıpta ismi bile braxton kasılmaları mı neydi..sen yinede kendini sıcak tut,düzensiz ise yalancı kasılmalardır,düzenliyse hemen doktorunu ara tabiki...
günaydın kızlarr
ayyy kıskandım yaaaaneyse bende kızımı görücem inşallah yarın,hem doğum şeklimede karar verilcek :18: inşallah 2 kilo olmuştur o kadar peynir süt yumurta tükettim boşa gitmesin
günaydın kızlaar :92: biz geldik yaramaz oğluşumlaa
nasılsınız,ne var ne yok?
evet yaaa dayak yesem canım bu kadar acımaz herhalde gerçi içerden döven var maşallah kızım hiç durmayıp her saniye anasına uçan tekmeler gönderiyoben hep suyum gelir falan diyodum,burda doğum hıkayelerını okudum suyu doğum öncesınde dr lar tarafından patlatılan bır sürü hamıle var,artık allah büyüktür anlarız heralde
sende benim gibisin demek,sanki biri gece beni dövüyo uykumda,karnımın alt tarafı hep acıyo bakıyorum morluk falan mı var diye ama bişide yok,heralde yan yattığımda karnımın alt tarafı boşluk oluyo bebekte ağırlığını oraya veriyo heralde,arada minik bi yastık koyuyorum o boşluğa ama değişen bişi yok
hazırlıklar tam olarak başladı yani offf offfffffffffff beni stres basıyo yaklaştıkçabenimde tatlım artık yalancılarımız başladı sanırım bugün de bir belim ağrıyo
doğum sancıları düzenliymiş kızlar ilk yarım saatte bir sonra 3 dakika da bir e düşüyormus eşime de söylüyorum kasılmalarım başladı mı kronemetreyi hazırla diye bir de yalancı kalısmalar dinlenmekle geçiyor ( sancı yerine kasılma kelimesini kullanmaya çalışıyorum)
evet canım benimki öyle dedi. kafana takma o yüzden. için rahat olsun. bu birazda bünyeyle alakalı galiba. ben de zayıf doğmuşum. o kadar et süt ve süt ürünleri meyve ceviz vs. yiyorumki yine de tombişleşmiyor
maşallah canımnazar değmesin prensese. ne güzel uzun boylu gösterişli bir kız olacak. sağlıkla kucağına al inş. canım neler yiyorsun bizimki biraz zayıf gibi de.. lazım olan herşeyi yiyorum ben de şaşırdım artık
herkese gunaydın kızlaar bende kaç gecedir uyuyamıyorum iice asabileştim bu uykusuzluktan dolayı.. sabaha kadr dönyrm off puff diye o kadr çok ses çıkaryrmşm ki eşimde uyanyrmş sesime... sabah snrlenmeden sakin sakin yatrsan uyursun dyr bende akşama bi top getr sabaha kadr karnında o topla uyutcam seni bak bakalım her döndgunde uyanıyormsn bana eşekten düşmüş birini getr yani anlamasz sen dedim
Off ya yine canım sıkıldı benim doğum iznim başladıgı halde işe geldim bu raporu zaten zor aldım ve daha önce raporlu halde çalısan 3 4 kişi olduğu için patronumda birşey demez zaten cok iş var raporlu çalışmamı kabul eder diye düşünmüştüm .. Az önce raporlarımı elimden aldı raporun varsa kullanırsın dedi çalışsam olmuyor mu dedim muhasebe ile bir görüşeyim dedi 3 gün işe gelmedim diye moralimi bozmaya çalısıyo .. Her yer iş kaynıyo ustelik ben gelirim diye yapacağm işleri bile ayırdıkları halde boyle yapıyorlar git kullan derse giderim ve telefonu kapatırım iş vs soramasınlar doğumdan sonra da başka iş bakarım
bende yoğutla kefiri gzl tüketiyorum..süt içemiyorum gaz yapıyor bende ve beni çok rahatsız edyr o da..bende çalıştığım için yumurtayı h.sonu yiyebiliyorum..ekmeği de öğle yemeklerinde 2-3 dilim yiyiyorum bazen kepekli bazen beyaz..ama meyveyi çok tüketiyorum birde ceviz ee tabi birde kansız çıktığım için sabahları pekmez içiyorum..o brz zor oluyorCanım walla peynir delisi oldum... peynir çok yiyorum.. Yumurtayıda sadece pazarları yiyebiliyorum çalıştığım için.. ama 2 tane yiyorum.. sabahları şirkete gitmeden önce müsli veya kelogs yiyorum bol sütle... akşamlarıda midem yandıkça büyük bardak süt içiyorum... balık özellikle kırmızı et ve tavuk da yiyorum... ekmeği kestim zaten... sadece kahvaltıda o da pazar günü fln yiyorum... birde meyve çok tüketiyorum...
raporlu old halde niye gittin canım sen işeOff ya yine canım sıkıldı benim doğum iznim başladıgı halde işe geldim bu raporu zaten zor aldım ve daha önce raporlu halde çalısan 3 4 kişi olduğu için patronumda birşey demez zaten cok iş var raporlu çalışmamı kabul eder diye düşünmüştüm .. Az önce raporlarımı elimden aldı raporun varsa kullanırsın dedi çalışsam olmuyor mu dedim muhasebe ile bir görüşeyim dedi 3 gün işe gelmedim diye moralimi bozmaya çalısıyo .. Her yer iş kaynıyo ustelik ben gelirim diye yapacağm işleri bile ayırdıkları halde boyle yapıyorlar git kullan derse giderim ve telefonu kapatırım iş vs soramasınlar doğumdan sonra da başka iş bakarım
Günaydın canım,bende geceden bi yatıyorum artık sabaha zor uyanıyorum gerçi sıksık dönüyorum ama hmn dalıyorum..benimde derdim çok terliyorum yaa..valla bu soğukta ben sadece pike kullanıyorum yorgandan sıkıntı basıyor beni..herkese gunaydın kızlaar bende kaç gecedir uyuyamıyorum iice asabileştim bu uykusuzluktan dolayı.. sabaha kadr dönyrm off puff diye o kadr çok ses çıkaryrmşm ki eşimde uyanyrmş sesime... sabah snrlenmeden sakin sakin yatrsan uyursun dyr bende akşama bi top getr sabaha kadr karnında o topla uyutcam seni bak bakalım her döndgunde uyanıyormsn bana eşekten düşmüş birini getr yani anlamasz sen dedim
bende yoğutla kefiri gzl tüketiyorum..süt içemiyorum gaz yapıyor bende ve beni çok rahatsız edyr o da..bende çalıştığım için yumurtayı h.sonu yiyebiliyorum..ekmeği de öğle yemeklerinde 2-3 dilim yiyiyorum bazen kepekli bazen beyaz..ama meyveyi çok tüketiyorum birde ceviz ee tabi birde kansız çıktığım için sabahları pekmez içiyorum..o brz zor oluyorbakalım c.tesi nsl çıkıcak değerlerimiz
raporlu old halde niye gittin canım sen işe
Günaydın canım,bende geceden bi yatıyorum artık sabaha zor uyanıyorum gerçi sıksık dönüyorum ama hmn dalıyorum..benimde derdim çok terliyorum yaa..valla bu soğukta ben sadece pike kullanıyorum yorgandan sıkıntı basıyor beni..
herkese gunaydın kızlaar bende kaç gecedir uyuyamıyorum iice asabileştim bu uykusuzluktan dolayı.. sabaha kadr dönyrm off puff diye o kadr çok ses çıkaryrmşm ki eşimde uyanyrmş sesime... sabah snrlenmeden sakin sakin yatrsan uyursun dyr bende akşama bi top getr sabaha kadr karnında o topla uyutcam seni bak bakalım her döndgunde uyanıyormsn bana eşekten düşmüş birini getr yani anlamasz sen dedim
Off ya yine canım sıkıldı benim doğum iznim başladıgı halde işe geldim bu raporu zaten zor aldım ve daha önce raporlu halde çalısan 3 4 kişi olduğu için patronumda birşey demez zaten cok iş var raporlu çalışmamı kabul eder diye düşünmüştüm .. Az önce raporlarımı elimden aldı raporun varsa kullanırsın dedi çalışsam olmuyor mu dedim muhasebe ile bir görüşeyim dedi 3 gün işe gelmedim diye moralimi bozmaya çalısıyo .. Her yer iş kaynıyo ustelik ben gelirim diye yapacağm işleri bile ayırdıkları halde boyle yapıyorlar git kullan derse giderim ve telefonu kapatırım iş vs soramasınlar doğumdan sonra da başka iş bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?