2011 Nisan Anneleri

sorma canm bendede bi yangnlk başladı atyrm ustumden yorganı faln kısacık şeylerle yatyrm eşim burundkçe ben soynyrm eşime dyrm yaknda bu yangnlkla senide atarm ben yataktan
aynı bende oyleyim..evde bi şekilde idare ediyorum da işyerinde oturduğum yerden terliyorum..camı açsam bi türlü başka arkadaşlar var bnm yüzümden hasta olacaklar diye açamıyorum..açmazsam ben sıcaktan şıpır şıpır terliyorum..valla işimiz var
kesin 3 gün işe gidemediğinden canım..var boyle patronlar..ben çok iş değiştirdim zmnında bilirim bunların ciğerini
aynı benim koca..davul çal yanında duymuyor..bu huyu da beni sinir ediyor zaten birkaç gündür aramızda limoni..hiç tahammülüm yok ona şu aralar

gunaydin kizlar.nasilsiniz.burda saat gece 4 ve ben hala ayaktayim.hem disim agriyor hemde uzerimde kac gundur bi tuhaflik var.karnim cok sert ve muthis aciyor.sanci ,kramp deil.resmen aciyor.sanki bicak saplanmis gibi.bazi arkadaslar dogum sanciisni merak etmisler.geldigi zaman anlarsiniz oyle bir siddetli oluyorki hic bi yerde duramiyosunuz.

geçmiş olsun canım bir ara bendede oluyordu dr rahim büyüyor dedi..
bende bir doğum yapim ilk işim dişciye gitmek 3 tane yirmilik ameliyatla alınacak o da yetmiyor gibi simdi 4.yirlik geliyor

AMAN ŞEKERİM KORKUTMA BİZİ :2: GECEN PERSEMBE KASILMAM VAR TAKİP EDİLSİN DİYE HASTANE DE YATTIM İĞNE YAPTILAR SERUM VERİLDİ ATEŞİM ÖLCULDU BİR DE HAP VERDİLER BÜTÜN BUNLAR BANA ÇOK BÜYÜK BİŞEY MİŞ GİBİ GELDİ DEDİM BEN DOĞUM YAPAMAM GÜLDÜLER BANA HEMSİRENİN ELİNDE DEĞİŞİK BUYUK BİŞEY VARDI KULAGIMA YAKLASTIRDI NE YAPIYORSUN DEDİM KORKTUM Bİ AN ATESİNİ OLCUCEM SEN NASIL DOĞUM YAPACAKSIN DEDİ :2: EŞİM HEP YATAĞA YATTIGIN ZAMAN TİTRİYORDUN BUNU HİÇ UNUTAMIYORUM DİYOR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÖZELLİKLE BENİM GİBİ PANİKLERE AMA HERKES DOĞUMDA ALLAH OYLE BİR YARDIM EDİYORKİ SEN BİLE ANLAMIYORSUN DİYOR İNSALLAH İNSALLAH

napsınlar adamlar biz uyumadık diye başımızda bekleyeek halleri yok yazık yaaboşver sen yine de sinirlenme. napalım en kötüsü soğuk su döker ayıltırız

slmm kızlar herkes iyidir umatım
yazık bu kocalara üzülmeye basladım adamlara
bende 2 dk benle ilgilenmese basında bitiyorum..

hoşgeldin canım. beni sormuşsun ben de cevap verdim ama okudunmu geçmişi bilmiyorum. senin kontrol nasıldı?dün gittin değilmi

canım off bu uykusuzluk tam da muhabbetin üstüne geldin. maalesef artık ağrılar kramplar peşimizi bırakmıyor(

prensesin haberlerini aldım canım arayı kapatmıssınız cok sevindim
ben gitmedim daha canım c.tesi gidelim dedi babamız işten izin sorun olabilir dedi malum oğluşunu görmeden olmaz
sabah kontrole gidicez öğleden sonrada alışveriş artık eksikleri tamamlamamız lazım..

geçmiş olsun canım bir ara bendede oluyordu dr rahim büyüyor dedi..
bende bir doğum yapim ilk işim dişciye gitmek 3 tane yirmilik ameliyatla alınacak o da yetmiyor gibi simdi 4.yirlik geliyor

esim bugun aramis healt deparmanini hangi disciye gitmemiz gerektigini solemisler.artik gidicem disciye dayanamiyorum artik.vidali olan disim dustu.iki tane azi disim feci agriyo.bir tanede alttan disim agriyo.her tarafim falamfos oldu.cektiricem eger doktor cekerse.

sen yutdısındaydın dimi canım tr de 3.trmestrda cekmiyorlar en uygun zamn 4-5 aylıkken dedi dr bana..
agrıdan doğumun baslayabilir biraz daha dayan dedi bizde dayanıyoruz:18:

çok geçmiş olsun canım...diş ağrısı berbat bişey:95:

üzüldüm su eylül cok geçmiş olsun insallah doktorlar gerekeni yapar daha doğuma cok var diş ağrısına bir gün bile dayanmak zor çünkü ben de 3 tane 20 lik çektirdim 4, yu cektiremedn hamile kaldım

selam kızlar çoktandır yazamıyordum bende bu hafta izne çıkıcam off hiç okula gidesim gelmiyo şurda 2 güncük kaldı ama hiç canım istemiyo...iyice ağırlaştı bizim kızda geçen hafta kontroldeydim 1.800 gr olmuş 2 hafta önden gidiyor dedi dr.çok şükür.ben sezeryan olucam ama şimdiden telaşı sardı anestezi verilene kadar napcam bilmiyorum

Canım geçmiş olsun Allah şifalar versin.

sen yutdısındaydın dimi canım tr de 3.trmestrda cekmiyorlar en uygun zamn 4-5 aylıkken dedi dr bana..
agrıdan doğumun baslayabilir biraz daha dayan dedi bizde dayanıyoruz:18:

çok geçmiş olsun canım...diş ağrısı berbat bişey:95:

üzüldüm su eylül cok geçmiş olsun insallah doktorlar gerekeni yapar daha doğuma cok var diş ağrısına bir gün bile dayanmak zor çünkü ben de 3 tane 20 lik çektirdim 4, yu cektiremedn hamile kaldım

saolun arkadasar.yssknk ewt canim ben yurtdisindayim.bakalim gebede bir gidicem dr.a ne diycegini bende bilmiyorum.dis konusunda burdaki dr.larin tutumunu ben henuz bilmiyorum.gebelikte ne yapiyolar hic bi fikrim yok.dayanabildigim kadar dayanmaya calisiyorum.ben burda uyuymiyorum agridan esim fosur fosur yatiyor bu arada.

Allah kolaylık versin canım,bizim şafak daha uzun biz napalım,uzattık raporumuzu 37.haftaya kadar çalışıcaz inşallah,sakın eve gidipte yatmanın güzel olduğunu içeren yazılar yazıp bizi imrendirmeyin

çok sağol canım 2 kontroldür farkı kapatmış gözüküyoruz. inşallah böyle devam eder.ee tabi onlar bizden meraklı aynen ben de bu haftasonu eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum. kuaföre de gidicem bi daha ya fırsatım olur ya olmaz ama gel gelelim bütün bunları yapacak gücü bulamıyorum kendimde. artık işe gelmek işkence oldu. doğumdan önce izin için gün sayıyorum

ayyy diş ağrısı berbat canım. Allah yardımcın olsun. zaten kendi ağrılarımız sancılarımız var. çok geçmiş olsun

o her zamnki durum canım ben bazen gecelri reflüden deliriyorum ama eşim uyyuyor tabiki..
hos adamı uyandırsam ne yapıcak ki bana(

tesekkur ederim canim benim.bi dogursaydik sag salim eli ayagi duzgun bi sekilde.en azindan istedigimiz gibi ilacta kullanirdik.harekette ederdik.

haklısın canım ama az kaldı ama çoğu çoğu gitti azı kaldı.İnşallah bu iki ayıda sorunsuz geçiririzde bebişlerimize kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…