2011 Nisan Anneleri

slm kızlar günaydın dicem ama öğlen oldu
biz yeni kalktık oğluşumla dün verilmiş sadakamız varmış kaza atlattık karnım boşluğa geldi koltuğa çarpmadı çok şükür ama çok korktum sabaha kadar bişi olacak diye:2:

eksiklerin durumu fena canım bizde eşim aksam bir liste yap dedi yapıp eline verince adamın kalbine inecekti
Allahtan kayonpederim yarıdan coğunu ben karsılycam dedi..kaynanam olmadı için birsey yapamıyorlar ben de parasını verim bari dedi bu daha makbule gecti tabi

Merhaba canım,hamdolsun öyle çok sıkıntılar yok.uykusuzluklardan..ter basmalardan..kocişlerden dert yakınıyorduk
slmm kızlar herkes iyidir umatım
yazık bu kocalara üzülmeye basladım adamlara
bende 2 dk benle ilgilenmese basında bitiyorum..
selam canım
Merhaba canım,çok geçmiş olsun
amiiin..Allah yardımcımız olsun
napsınlar adamlar biz uyumadık diye başımızda bekleyeek halleri yok yazık yaaboşver sen yine de sinirlenme. napalım en kötüsü soğuk su döker ayıltırız
arada ben yapıyorum su dökmüyorumda su sepeliyorum
ohh ne gzl senin iznine ne kalmışki hayatım, ben Allah izin verirse mart sonuna kadar çalışırım diyorum

hic sorma agri bi tuttmu gozun hic bisiyi gormuyor.atlatirim insallah.canim benim bebeginin gelisimi gayet duzelmis cok sevindim.insallah bole devam eder.ben hep soyle dua ediyorum allaha saglikli olsunda zayif dogarsa dogsun.cani icinde olsun gersisi onemli deil.dogduktan sonra iyi bakarsin eminim.bazi annelrin bunyelerinden doleyi bebek kilo alamazmis.gebelik doneminde.ne kadar beslenirsek beslenelim bu bunye meselesiymis.sagligi yerindeyse kilosunu cok takma bence.benm dr.um ole soluyor.

selam canlar nasılsınız bakalım?ben çok sık giremiyorum yoğunluktan dolayı.geçen cuma günü prensesimizi gördüm ama ben ultrasondan hiç bişe anlamadım kafasını tek tanıdım oda yuvarlak diyedoktora ben bugünkü ultrasondan hiç bişe anlamadım dedim.oda valla bende dedi pozisyonunu çözemedik farklı duruyor dedi.ölçümlerimiz iyiydi.1970 kilo olmuştu çok şükürkilosuna normal dedi.boyunu bilmiyorum.inşallah vakti zamanı gelince sağlıcakla olur

hosgeldin tatlımmm nasılsın miniğin nasıl??

Allah kolaylık versin canım,bizim şafak daha uzun biz napalım,uzattık raporumuzu 37.haftaya kadar çalışıcaz inşallah,sakın eve gidipte yatmanın güzel olduğunu içeren yazılar yazıp bizi imrendirmeyin

aynen valla...ben de bugün öğleden sonra gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alcam..ama içimden bir ses de sürekli dürtüyor beni bugün son günün olabilir yarından itibaren evde rahat rahat yatabilirsin diyor ama yok yok ben oğlumla daha çok vakit geçirmek istiyorum o yüzden o sesi dinlemicemmm

Günaydın pardon tünaydın canımaman çok geçmiş olsun canım nasıl nerde oldu kaza.. ev kazası mı canım
Kesinlikle bende boyle düşünüyorum..sağlıklı sıhhatli olsun..bağışıklık sistemi kuvvetli olsun kilosunun çok bir önemi yok..kilosu çok olupta içi kof doğan bebek çoook..boyle olsun istemem

kizlar diger topiklerin birinde okudum.dogum yaptiktan sonra eslerimzin yardimci olmasi konusund soyle bi oneride bulunmuslar.ilk zamanlr eslerimiz bebek konusunda cok heyecanli oluyor ama daha sonra is bakmaya ve yardima gelince kaciyolamis.ilk zamnalr bizim cocuk babacil,babasina cok duskun gibi sozler solersek baba haliyle etkilenip.hep kendi bakmak istiyomus.motive oluyomus yani.altini deistirp,cogu gecelr uyanip baba bakiyomus.bilginiz olsun diye yazdim.

maşallah canım kocaman olmuş bıdıklıkinternette de yazıyor canım artık görüntüyü anlayamayabilirmişiz büyüdükleri için eskisi gibi rahat göremezmişiz...bakalım ben bugün nasıl görcem oğluşumu

CANIMM çok geçmiş olsun diş ağrısını Allah kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten

canım ya allah korumuş..çok dikkatli olmamız lazım zaten göbek büyüdükçe dengesizleşiyoruz

benim kociş çok meraklı bebek bakmaya yeğenim var onu annesine hiç bırakmıyor onlar gittikmi o yemeğini yediriyor benim olunca ne yaparım bilmem diyor...eee ben de dediğin gibi her ultraonda bebek tıpkı sana benziyor senin kopyan falan diyorum çok hoşuna gidiyor valla

Selam tatlım hoşgeldin.Nasılsın canım?bebişine maşallah sübhanallah..
hosgeldin tatlımmm nasılsın miniğin nasıl??
bizim prenses fena hareketli , hiç uyuması yokmudur anlamadım canım ya
bu da onları rehavete sokmasın..nasılsa eşim iyi baktığımı düşünüyor demekki bu yetiyor diye

masallah canımbenim oğluşta gündüzleri güzellik uykusunda geceleri kuduruyoruz

canim ilk zamnlar cok hevesli oluyolar.hatta daha karnimizdayken ben bakarim ilgilenirim diyolar.dogduktan bi sure sonra is bakmaya gelince kaciyolar.ama seviyolar.hatta gece bebekuyaninca aglamasina bile uyanmiyolrmis.erkeklri motive etmek lazim bence.sana benziyor,bi tek sende duruyor,ay huyu tipki sana benziyo gibi onlari moda sokacak cumleler solemek lazim.her zaman bakip ilgilensinler.bebek sesinden baska odaya kacmasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…