- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #40.701
çok sağol canım 2 kontroldür farkı kapatmış gözüküyoruz. inşallah böyle devam eder.ee tabi onlar bizden meraklıaynen ben de bu haftasonu eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum. kuaföre de gidicem bi daha ya fırsatım olur ya olmaz ama gel gelelim bütün bunları yapacak gücü bulamıyorum kendimde. artık işe gelmek işkence oldu. doğumdan önce izin için gün sayıyorum
ayyy diş ağrısı berbat canım. Allah yardımcın olsun. zaten kendi ağrılarımız sancılarımız var. çok geçmiş olsun
Merhaba canım,hamdolsun öyle çok sıkıntılar yok.uykusuzluklardan..ter basmalardan..kocişlerden dert yakınıyordukKızlar merhabalar;
Herkesi kocaman kocaman öpüyoruminşallah bütün anneler ve bebekler iyidir.Yasemin maşallah canım kızına kocaman olmuş,didem sanada geçmiş olsun canım,mesacığım sende sıkma canını bebiş zayıf kalmış,bu iki ayda dikkatli beslenirsen arayı kapatırsınız.Geçmişe dönemedim varmı haylazlıklar yaramazlıklar falan?
slmm kızlar herkes iyidir umatım
yazık bu kocalara üzülmeye basladım adamlara
bende 2 dk benle ilgilenmese basında bitiyorum..
Merhaba canım,çok geçmiş olsungunaydin kizlar.nasilsiniz.burda saat gece 4 ve ben hala ayaktayim.hem disim agriyor hemde uzerimde kac gundur bi tuhaflik var.karnim cok sert ve muthis aciyor.sanci ,kramp deil.resmen aciyor.sanki bicak saplanmis gibi.bazi arkadaslar dogum sanciisni merak etmisler.geldigi zaman anlarsiniz oyle bir siddetli oluyorki hic bi yerde duramiyosunuz.
amiiin..Allah yardımcımız olsunAMAN ŞEKERİM KORKUTMA BİZİ:2: GECEN PERSEMBE KASILMAM VAR TAKİP EDİLSİN DİYE HASTANE DE YATTIM İĞNE YAPTILAR SERUM VERİLDİ ATEŞİM ÖLCULDU BİR DE HAP VERDİLER BÜTÜN BUNLAR BANA ÇOK BÜYÜK BİŞEY MİŞ GİBİ GELDİ DEDİM BEN DOĞUM YAPAMAM GÜLDÜLER BANA HEMSİRENİN ELİNDE DEĞİŞİK BUYUK BİŞEY VARDI KULAGIMA YAKLASTIRDI NE YAPIYORSUN DEDİM KORKTUM Bİ AN ATESİNİ OLCUCEM SEN NASIL DOĞUM YAPACAKSIN DEDİ :2: EŞİM HEP YATAĞA YATTIGIN ZAMAN TİTRİYORDUN BUNU HİÇ UNUTAMIYORUM DİYOR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÖZELLİKLE BENİM GİBİ PANİKLERE AMA HERKES DOĞUMDA ALLAH OYLE BİR YARDIM EDİYORKİ SEN BİLE ANLAMIYORSUN DİYOR İNSALLAH İNSALLAH
arada ben yapıyorum su dökmüyorumda su sepeliyorumnapsınlar adamlar biz uyumadık diye başımızda bekleyeek halleri yok yazık yaaboşver sen yine de sinirlenme. napalım en kötüsü soğuk su döker ayıltırız
ohh ne gzl senin iznine ne kalmışki hayatım, ben Allah izin verirse mart sonuna kadar çalışırım diyorumselam kızlar çoktandır yazamıyordum bende bu hafta izne çıkıcam off hiç okula gidesim gelmiyo şurda 2 güncük kaldı ama hiç canım istemiyo...iyice ağırlaştı bizim kızda geçen hafta kontroldeydim 1.800 gr olmuş 2 hafta önden gidiyor dedi dr.çok şükür.ben sezeryan olucam ama şimdiden telaşı sardı anestezi verilene kadar napcam bilmiyorum
çok sağol canım 2 kontroldür farkı kapatmış gözüküyoruz. inşallah böyle devam eder.ee tabi onlar bizden meraklıaynen ben de bu haftasonu eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum. kuaföre de gidicem bi daha ya fırsatım olur ya olmaz ama gel gelelim bütün bunları yapacak gücü bulamıyorum kendimde. artık işe gelmek işkence oldu. doğumdan önce izin için gün sayıyorum
ayyy diş ağrısı berbat canım. Allah yardımcın olsun. zaten kendi ağrılarımız sancılarımız var. çok geçmiş olsun
Merhaba canım,hamdolsun öyle çok sıkıntılar yok.uykusuzluklardan..ter basmalardan..kocişlerden dert yakınıyorduk
selam canım
Merhaba canım,çok geçmiş olsun
amiiin..Allah yardımcımız olsun
arada ben yapıyorum su dökmüyorumda su sepeliyorum
ohh ne gzl senin iznine ne kalmışki hayatım, ben Allah izin verirse mart sonuna kadar çalışırım diyorum
Allah kolaylık versin canım,bizim şafak daha uzun biz napalım,uzattık raporumuzu 37.haftaya kadar çalışıcaz inşallah,sakın eve gidipte yatmanın güzel olduğunu içeren yazılar yazıp bizi imrendirmeyin
Günaydın pardon tünaydın canımslm kızlar günaydın dicem ama öğlen oldu
biz yeni kalktık oğluşumladün verilmiş sadakamız varmış kaza atlattık karnım boşluğa geldi koltuğa çarpmadı çok şükür ama çok korktum sabaha kadar bişi olacak diye:2:
Kesinlikle bende boyle düşünüyorum..sağlıklı sıhhatli olsun..bağışıklık sistemi kuvvetli olsun kilosunun çok bir önemi yok..kilosu çok olupta içi kof doğan bebek çoook..boyle olsun istememhic sorma agri bi tuttmu gozun hic bisiyi gormuyor.atlatirim insallah.canim benim bebeginin gelisimi gayet duzelmis cok sevindim.insallah bole devam eder.ben hep soyle dua ediyorum allaha saglikli olsunda zayif dogarsa dogsun.cani icinde olsun gersisi onemli deil.dogduktan sonra iyi bakarsin eminim.bazi annelrin bunyelerinden doleyi bebek kilo alamazmis.gebelik doneminde.ne kadar beslenirsek beslenelim bu bunye meselesiymis.sagligi yerindeyse kilosunu cok takma bence.benm dr.um ole soluyor.
selam canlar nasılsınız bakalım?ben çok sık giremiyorum yoğunluktan dolayı.geçen cuma günü prensesimizi gördüm ama ben ultrasondan hiç bişe anlamadım kafasını tek tanıdım oda yuvarlak diye doktora ben bugünkü ultrasondan hiç bişe anlamadım dedim.oda valla bende dedi pozisyonunu çözemedik farklı duruyor dedi.ölçümlerimiz iyiydi.1970 kilo olmuştu çok şükür kilosuna normal dedi.boyunu bilmiyorum.inşallah vakti zamanı gelince sağlıcakla olur
slm kızlar günaydın dicem ama öğlen oldu
biz yeni kalktık oğluşumladün verilmiş sadakamız varmış kaza atlattık karnım boşluğa geldi koltuğa çarpmadı çok şükür ama çok korktum sabaha kadar bişi olacak diye:2:
gunaydin kizlar.nasilsiniz.burda saat gece 4 ve ben hala ayaktayim.hem disim agriyor hemde uzerimde kac gundur bi tuhaflik var.karnim cok sert ve muthis aciyor.sanci ,kramp deil.resmen aciyor.sanki bicak saplanmis gibi.bazi arkadaslar dogum sanciisni merak etmisler.geldigi zaman anlarsiniz oyle bir siddetli oluyorki hic bi yerde duramiyosunuz.
slm kızlar günaydın dicem ama öğlen oldu
CANIMM çok geçmiş olsun diş ağrısını Allah kimseye yaşatmasınçok zor gerçekten
Günaydın pardon tünaydın canımaman çok geçmiş olsun canım nasıl nerde oldu kaza.. ev kazası mı canım
çok sağoll canımm dün işten erken çıktım eşimede haber vermedim otobüse atlar giderim diye otobüs yolda bir ani fren yaptı ama önüne araba girmiş arkadakide üzerime düştü kendi ile benide sürüklüyor oturduğum yerden ayy yanımdaki kadında sağolsun karnımı tuttu boşluğa denk geldi çok korktum o korkuyla doğurucam diye 1 saat karnım çok sertti sonra bebiş hareket edince derin nefes aldık bu arada eşimden de duymadığım azar kalmadı neden kendin gelmeye kalkıyorsun dye böyle canım
çok sağol cnm Rabbim hepimizi korusun:26:allah korumus cani.cok gecmis olsun.
kizlar diger topiklerin birinde okudum.dogum yaptiktan sonra eslerimzin yardimci olmasi konusund soyle bi oneride bulunmuslar.ilk zamanlr eslerimiz bebek konusunda cok heyecanli oluyor ama daha sonra is bakmaya ve yardima gelince kaciyolamis.ilk zamnalr bizim cocuk babacil,babasina cok duskun gibi sozler solersek baba haliyle etkilenip.hep kendi bakmak istiyomus.motive oluyomus yani.altini deistirp,cogu gecelr uyanip baba bakiyomus.bilginiz olsun diye yazdim.
Selam tatlım hoşgeldin.Nasılsın canım?bebişine maşallah sübhanallah..selam canlar nasılsınız bakalım?ben çok sık giremiyorum yoğunluktan dolayı.geçen cuma günü prensesimizi gördüm ama ben ultrasondan hiç bişe anlamadım kafasını tek tanıdım oda yuvarlak diye doktora ben bugünkü ultrasondan hiç bişe anlamadım dedim.oda valla bende dedi pozisyonunu çözemedik farklı duruyor dedi.ölçümlerimiz iyiydi.1970 kilo olmuştu çok şükür kilosuna normal dedi.boyunu bilmiyorum.inşallah vakti zamanı gelince sağlıcakla olur
bizim prenses fena hareketli , hiç uyuması yokmudur anlamadım canım yahosgeldin tatlımmm nasılsın miniğin nasıl??
bu da onları rehavete sokmasın..nasılsa eşim iyi baktığımı düşünüyor demekki bu yetiyor diyekizlar diger topiklerin birinde okudum.dogum yaptiktan sonra eslerimzin yardimci olmasi konusund soyle bi oneride bulunmuslar.ilk zamanlr eslerimiz bebek konusunda cok heyecanli oluyor ama daha sonra is bakmaya ve yardima gelince kaciyolamis.ilk zamnalr bizim cocuk babacil,babasina cok duskun gibi sozler solersek baba haliyle etkilenip.hep kendi bakmak istiyomus.motive oluyomus yani.altini deistirp,cogu gecelr uyanip baba bakiyomus.bilginiz olsun diye yazdim.
canım ya allah korumuş..çok dikkatli olmamız lazım zaten göbek büyüdükçe dengesizleşiyoruz
Selam tatlım hoşgeldin.Nasılsın canım?bebişine maşallah sübhanallah..
bizim prenses fena hareketli , hiç uyuması yokmudur anlamadım canım ya
bu da onları rehavete sokmasın..nasılsa eşim iyi baktığımı düşünüyor demekki bu yetiyor diye
Selam tatlım hoşgeldin.Nasılsın canım?bebişine maşallah sübhanallah..
bizim prenses fena hareketli , hiç uyuması yokmudur anlamadım canım ya
bu da onları rehavete sokmasın..nasılsa eşim iyi baktığımı düşünüyor demekki bu yetiyor diye
benim kociş çok meraklı bebek bakmaya yeğenim var onu annesine hiç bırakmıyor onlar gittikmi o yemeğini yediriyor benim olunca ne yaparım bilmem diyor...eee ben de dediğin gibi her ultraonda bebek tıpkı sana benziyor senin kopyan falan diyorum çok hoşuna gidiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?